SSD 1TB
Re: SSD 1TB
Vďaka všetkým za reakcie.... Ten SDD ADATA SX6000 už mám doma. Rozdiel je badateľný ale mám aj novú dosku a procesor, takže neviem či to robí len disk. Pred tým som mal ADATA sata SSD 240GB. Mám optiku Up/down 1Gbit a so starším SSD som stále nameral len polovicu. Čo sa mi páči že ten disk je veľmi maličký a iný už ani nepotrebujem pripájať. Zobral som ho z Alzy za 125€, napr ten Patriot sata 1TB stojí 113€, tak asi nebolo o čom za tých pár €
Počkať, čiže s novým diskom nameriaš na nejakom speedtest-e dajme tomu 900Mbit, ale so starým to bolo 500Mbit? To akože ako konkrétne funguje? Či som to zle pochopil?
Spoiler: ukázať
Beriem to späť, lebo už aj na Sata SSD disku nameriam rovnakú rýchlosť. Asi mi len internet ide teraz rýchlejšie, neviem prečo.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Čo má internet s meraním rýchlosti SSDčka?
- Marto
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2002, 02:00
Cena? MB bola mierne drahšia kvôli 10 Gb, HS ich má dve. Jedna na drzovku napojená na WS, druhá do CRS326 a všetko si veselo behá. Kabeláž na domáce vzdialenosti meniť netreba, ak ju máš urobenú slušne. Trošku neštandard na doma, ale kamery, Vu+, užívatelia a 1 Gb smerom k serveru už bolo úzke...
K téme... V rámci rýchlosti Ti nepomohla skôr nová doska? SSD s tým nemá nič.
Spoiler: ukázať