akože si vždy po každej jednej kontrole/zastavenom aute sadajú do auta a spisujú nejaký report o osobe+vozidle do PZ ? Pochybujem. By bol dňa z toho nič nerobili. Viem, že sa sleduje kto si overoval to, keď ti zobere vodičák/občiansky. Ale nejaké potvrdenia,... no neviem ...Broslowski napísal: ↑Ut 11. Feb, 2020, 18:44Potvrdenie o zakroku MUSI urcite existovat, ci su povinny ti to nejak vystavovat fakt neviem.
Všeobecná diskusia
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Všeobecná diskusia
.
nie ved musia vysielackou nahlasit ze idu zasiahnut BTW TOP profilovka 100 bodov
to mi pripomenuloBroslowski napísal: ↑Ut 11. Feb, 2020, 18:44 katastrofalne rozlozenie hmotnosti (to auto je tak tazke na predku ze pri prudkej brzde dobre ze nesuchas predny naraznik po zemi)
https://www.youtube.com/watch?v=dCEthdH7iYw
Kolega sa 2 roky dozadu zbavil asi 8-ročnej Ceed čo mal od nova lebo ku koncu už začala byť na neho moc často v servise, rozumej posledné 2 roky bolo asi 3x nepojazdné. Haluz je že kúpil nové Suzuki Vitara 4x4 a tiež ho za 2 roky nechal 2x neplánovane v servise
Motor v poho aj keď slabý, ale to bola benzínová atmosféra 1.4l. Ak si dobre pamätám riešil veci ako servo či RJ. Na presuny v pohode auto, len nečakaj nič výnimočné čo sa týka pohodlia či jazdných vlastností. V práci sme mali služobné s dieslom, ale pri nich neviem ako často boli neplánovane v servise. Ale pri tých 200 000 už neboli v bohvieakom stave, na tvojom mieste by som sa vydojeným služobným vyhol a hľadal po súkromníkovi čo si to auto vážil a staral sa oň, ak už to má byť Ceed. Vlastne to platí vo všeobecnosti
Motor v poho aj keď slabý, ale to bola benzínová atmosféra 1.4l. Ak si dobre pamätám riešil veci ako servo či RJ. Na presuny v pohode auto, len nečakaj nič výnimočné čo sa týka pohodlia či jazdných vlastností. V práci sme mali služobné s dieslom, ale pri nich neviem ako často boli neplánovane v servise. Ale pri tých 200 000 už neboli v bohvieakom stave, na tvojom mieste by som sa vydojeným služobným vyhol a hľadal po súkromníkovi čo si to auto vážil a staral sa oň, ak už to má byť Ceed. Vlastne to platí vo všeobecnosti
Spoiler: ukázať
Rozhodujuca bude cena. Ak by bola vynimocne dobra, tak by som to zvazil, ak by bola uplne standardna ako z bazaru, tak by som sa na to asi vykaslal.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ten jeep to bola masaker kauza, viete inak ako to vyriesili? osbaili brzdy aby auto nedvihalo, jemnejsie nastavenie ABS
ale co uz no....asi patri do terenu nie na asfalt
Inak co sa jazdeniek tyka, ja zo srandy sem tam pozriem bazary, Touran vo vybave co bezne hladam stoji 15k+, ale su tam taxiky s 300k+ km za 8-9k, tiez som sa pohraval s myslienkou ze ci to nestoji za polovicnu sumu ale asi by som to neprekusol.
ale co uz no....asi patri do terenu nie na asfalt
Inak co sa jazdeniek tyka, ja zo srandy sem tam pozriem bazary, Touran vo vybave co bezne hladam stoji 15k+, ale su tam taxiky s 300k+ km za 8-9k, tiez som sa pohraval s myslienkou ze ci to nestoji za polovicnu sumu ale asi by som to neprekusol.
Nestoji cely den nastartovany taxan v zime aby vodicovi nebola zima v aute , vacsina casu motor na volnobehu vykuruje kabinu pozname
Ja som si tiez zasnival - vybehovy leon
Leon 5D BLACK LIMITED 1,5 TSI 150 7DSG
Benzín / 1.5 l / 110 kW (150 K) / 7-st. DSG automat
22 247,- €
Nalomenie je velke, nastastie som chudobny
Ja som si tiez zasnival - vybehovy leon
Leon 5D BLACK LIMITED 1,5 TSI 150 7DSG
Benzín / 1.5 l / 110 kW (150 K) / 7-st. DSG automat
22 247,- €
Nalomenie je velke, nastastie som chudobny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Do 7st dsg nechod vo vseobecnosti
Vsak biela karta uz nemusi byt v aute, iba zelena nie?Broslowski napísal: ↑Ut 11. Feb, 2020, 18:44 ako som pisal davnejsie myslim aj sem toto iste sa mi stalo ale typek ma extra nelustroval proste videl ze nemam prachy a nechal ma ist. Ale bolo to neprijemne - hadat sa s policajtom o tom ze ci som telefonoval, pritom telefon mam v rifliach alebo pripojeny k dashu, nie je bohvieco(fakt som hrdy za to ze mozem povedat ze za tych 12r co mam vodicak som nikdy netelefonoval za volantom). Dalej mi nasiel ze mi chyba biela karta a chcel 10nu ale nemal som nic. Proste ma pustil nechcelo sa mu druhy typo stale chodil okolo auta a daco kukal, fakt neviem co a ani ma to moc netrapilo ale divne... mozno mali daku akciu tazko povedat.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
pozor pozor, v mojom filtri je nezavysle kurenie webasto s dialkovym, tj. to auto nemalo studeny start nikdy ale aj tak to nedam, 400K cudzich zadkov....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nie vo vseobecnosti, iba do tej zo suchou spojkou co maju benziny pod 2 litre a 1.6 tdi tiez.