zdravim , nedaju sa na tejto grafike odomknut pipky (pipe-lines) ?
lebo viem ze ma take iste jadro ako 7600GT (G73)
napr. prefleshovanim biosu , alebo ako na to , da sa to vobec ?
dakujem za odpoved.
Inno3D 7300GT DDR3 - odomknutie pipek ?
Inno3D 7300GT DDR3 - odomknutie pipek ?
High Definition System...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no bohuzial, ani na GT nie je co odomykat, pretoze co sa tyka pipelines, vertexov a ROPs, tak su na tom uplne rovnako...
rozdiel je len vo frekvencii jadra (tusim 560 vs 400MHz) a v type a tym padom aj frekvenciach pamati (vyssie taktovane DD3 vs pomalsie DDR2).
pre vsetkych: sanca, ze este niekedy vyda nVidia alebo ATi cip, na ktorom bude mozne nieco odomykat je 0,000001%. obaja sa uz poucili a nenechaju si preklznut zisky medzi prstami...
EDIT: sorry, uz mi sibe. myslel som, ze sa tu bavime o 7600GS vs 7600GT...druhy odstavec, ale plati aj tak....asi uz bluznim.
rozdiel je len vo frekvencii jadra (tusim 560 vs 400MHz) a v type a tym padom aj frekvenciach pamati (vyssie taktovane DD3 vs pomalsie DDR2).
pre vsetkych: sanca, ze este niekedy vyda nVidia alebo ATi cip, na ktorom bude mozne nieco odomykat je 0,000001%. obaja sa uz poucili a nenechaju si preklznut zisky medzi prstami...
EDIT: sorry, uz mi sibe. myslel som, ze sa tu bavime o 7600GS vs 7600GT...druhy odstavec, ale plati aj tak....asi uz bluznim.