Aky film ste naposledy videli?
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Aky film ste naposledy videli?
Birds of prey -45%
https://www.csfd.cz/film/662616-birds-o ... n/prehled/
za mna nezvládnutý scenár, réžia a kamera to iste
nešťastne herecké obsadenie, v podstate sa mi nepáčila ani Margot, bojové scény presne nacvičené kedy sa má kto ako uhnúť, nepomohol tomu ani strih, v podstate tam ani nebol, len statické zábery ako sa mlátila ...nemalo to ani dve hodiny aj tak to bolo dlhé čakal som niečo lepšie
https://www.csfd.cz/film/662616-birds-o ... n/prehled/
za mna nezvládnutý scenár, réžia a kamera to iste
nešťastne herecké obsadenie, v podstate sa mi nepáčila ani Margot, bojové scény presne nacvičené kedy sa má kto ako uhnúť, nepomohol tomu ani strih, v podstate tam ani nebol, len statické zábery ako sa mlátila ...nemalo to ani dve hodiny aj tak to bolo dlhé čakal som niečo lepšie
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
JoJo Rabbit... očakávané skeče, predvídateľná pointa, ale napriek tomu prekvapivo dobré!
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Uncut Gems 8,5/10 malo to nieco do seba
(titulky mi robia v poslednej dobe samu radost )
(titulky mi robia v poslednej dobe samu radost )
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dnes som zacal 1. castou www.csfd.cz/film/797199-zamek-a-klic/prehled/ Trosku mi to pripomina stylom Stranger Things. Zda sa, ze to bude celkom fajn.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Outsider - videné prvé 3 diely takže žiadne spoilers, ale toto zatiaľ vyzerá veľmi dobre. Niečo na spôsob Dark/Castle Rock.
Fakt kto má rad tento štýl, odporúčam. Zatiaľ 9/10 neviem sa dočkať kedy kuknem ďalšie diely.
Fakt kto má rad tento štýl, odporúčam. Zatiaľ 9/10 neviem sa dočkať kedy kuknem ďalšie diely.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Jojo Rabbit - 9/10
Zostal som velmi milo prekvapeny, vtipne ale zaroven aj s dostatocnou hlbkou.
Toho oscara si zasluzili.
Zostal som velmi milo prekvapeny, vtipne ale zaroven aj s dostatocnou hlbkou.
Toho oscara si zasluzili.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) - 5/10
pozerať sa to dalo ale asi len preto, že to bolo v kine. Ináč by som asi zaspal...
pozerať sa to dalo ale asi len preto, že to bolo v kine. Ináč by som asi zaspal...
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Veď vyhral oscara za adaptovaný scenár, LOL. To je ako keby si si dal v reštike vynikajúce jedlo a napíšeš že ten pohár s vodou čo Ti k tomu dali, tomu jedlu dal tú správnu chuť
Ja som to začal pozerať už keď to bolo vonku cca v polovici decembra a pozerám to už na 5ty krát a zatiaľ som v polovici. Neviem, príde mi to strašne detské. Ale tak ďalšiu polovicu určite dopozeám, zase na 5 krát
Ja som to začal pozerať už keď to bolo vonku cca v polovici decembra a pozerám to už na 5ty krát a zatiaľ som v polovici. Neviem, príde mi to strašne detské. Ale tak ďalšiu polovicu určite dopozeám, zase na 5 krát
.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja som sa celkom nudil hlavne prve dve tretiny. za mna iba 60 % - Som rad ze nie som jediny Po skonceni som bol dost prekvapeny, ze prave to dostalo oskara ... 100 ludi, 100 chuti
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
1917 veľmi sa mi páčilo ako bola "reálne" stvárnená vojna (bordel na bojisku, hocikde telá a pod.) žiadne zbytočne akčné prestrelky, celkom fajn 7z10
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
1917
https://www.csfd.cz/film/708117-1917/prehled/
- Vizualne strhujuce a v spolupraci so soundtrack-om je to super, stvorene pre IMAX. Skoda len, ze dej je slabsi a vacsiu cast len niekto niekam ide/bezi
Zažiť to znovu/La Belle Époque
https://www.csfd.cz/film/691206-tenkrat ... e/prehled/
- francuzi tie komedia vedia, ich humor mi sedi. Odporucam ist na to s partnerkou/manzelkou, zasmejete sa sami na sebe . Dej divoky, vizualne super, paradny soundtrack. Nesklamalo
https://www.csfd.cz/film/708117-1917/prehled/
- Vizualne strhujuce a v spolupraci so soundtrack-om je to super, stvorene pre IMAX. Skoda len, ze dej je slabsi a vacsiu cast len niekto niekam ide/bezi
Zažiť to znovu/La Belle Époque
https://www.csfd.cz/film/691206-tenkrat ... e/prehled/
- francuzi tie komedia vedia, ich humor mi sedi. Odporucam ist na to s partnerkou/manzelkou, zasmejete sa sami na sebe . Dej divoky, vizualne super, paradny soundtrack. Nesklamalo
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Money Heist odkedy som začal pozerať tento seriál som filmy skoro nepustil, dosť ma to chytilo 8z10 jak nič
Uncut Gems toto som len začal pozerať ale po pol hodine ma išlo roz***bať z toho dabingu a strašne veľa ľudí hovoriacich súčasne, ale potom som to dal s titulkami a dalo sa to celkom, ale nič moc podla mňa, dlho asi nedostal malinu takže 4,5z10
Uncut Gems toto som len začal pozerať ale po pol hodine ma išlo roz***bať z toho dabingu a strašne veľa ľudí hovoriacich súčasne, ale potom som to dal s titulkami a dalo sa to celkom, ale nič moc podla mňa, dlho asi nedostal malinu takže 4,5z10
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Za mna Uncut Gems urcite naj film co som v poslednej dobe videl. A tie titulky na konci