Politicka debata
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Politicka debata
u mna uz vlastne asi 3 roky jasne PS, konkretne kanditadi tito:
https://volimeludi.sk/?strana=ps_spolu& ... ,21,23,150
Kruzkoval by som aj Balaza, lebo si to zasluzi, ale kedze je 3ka ratam ze sa dostane tak ci tak.
Ostatni inac:
Dubeci - kruzkoval som ho aj pred 4 rokmi na kandidatke Mostu, je to fajn chalan s rozhladom v zahranicnej politike a obrane s rozumnymi nazormi a plynulou madarcinou, co pre mna ako dlhorocneho (uz rezignovaneho) volica madarskych stran plus
Macko - byvaly general ktory zastupoval slovensko v NATO, smeru bol dost na obtiaz, jeho syn bol obvineny ze je fekalny fantom co bolo podozrenie ze je spravodajska hra kedze tvrdo zastaval opacny nazor ako smer. u mna clovek s charakterom.
Rohac - u mna jednoznacne najkvalitnejsi clovek zo vsetkych kandidatok, expert na zahranicnu politkiku, sledujem ho roky, roky zil vo washingtone, vystupoval v prestiznych mediach, % na to nebude mat, ale i mna idealny kandidat na min. zahranicia
Dubovcova - byvala ombudmanka, ktora mala vzdy odvahu postavit sa na spravnu stranu (zbitie romov v moldave polismi, cisty den), aj ked smeraci chceli presunut jej urad do kosic aby nebola na ociach.
https://volimeludi.sk/?strana=ps_spolu& ... ,21,23,150
Kruzkoval by som aj Balaza, lebo si to zasluzi, ale kedze je 3ka ratam ze sa dostane tak ci tak.
Ostatni inac:
Dubeci - kruzkoval som ho aj pred 4 rokmi na kandidatke Mostu, je to fajn chalan s rozhladom v zahranicnej politike a obrane s rozumnymi nazormi a plynulou madarcinou, co pre mna ako dlhorocneho (uz rezignovaneho) volica madarskych stran plus
Macko - byvaly general ktory zastupoval slovensko v NATO, smeru bol dost na obtiaz, jeho syn bol obvineny ze je fekalny fantom co bolo podozrenie ze je spravodajska hra kedze tvrdo zastaval opacny nazor ako smer. u mna clovek s charakterom.
Rohac - u mna jednoznacne najkvalitnejsi clovek zo vsetkych kandidatok, expert na zahranicnu politkiku, sledujem ho roky, roky zil vo washingtone, vystupoval v prestiznych mediach, % na to nebude mat, ale i mna idealny kandidat na min. zahranicia
Dubovcova - byvala ombudmanka, ktora mala vzdy odvahu postavit sa na spravnu stranu (zbitie romov v moldave polismi, cisty den), aj ked smeraci chceli presunut jej urad do kosic aby nebola na ociach.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Procko mi vobec nevadi. Skor sa bojim tych spominanych ultra konzervativcov a uplne neznamych random ludi, pri ktorych hrozi, ze budu hlasovat s Ficom a LSNS.
Trubana som sledoval uz dlho predtym, nez isiel do politiky. Jeho vystupovanie sa od zalozenia strany velmi zlepsilo a urcite to bola lepsia volba, nez keby tam drzali Stefunka. Na Caputovu sa ale bohuzial nechyta.
Kiska ma vraj na kandidatke super ludi, ale preferujem skor liberalne strany. Taktiez mu spolu s Hlinom pripisujem vinu za to, ze nevznikol predvolebny blok zmeny na cele s Mistrikom.
Pri Hlinovi som sa velmi snazil, aby som pochopil, preco ho chce volit zopar ludi od nas z prace, ale nevyslo to. Na 90% otazok odpovedal vyhybavo, resp. vobec a pri zvysnych 10% otazok zopakoval v kazdej diskusii a rozhovore presne tie iste naucene slova, citaciu z knizky a podobne.
Trubana som sledoval uz dlho predtym, nez isiel do politiky. Jeho vystupovanie sa od zalozenia strany velmi zlepsilo a urcite to bola lepsia volba, nez keby tam drzali Stefunka. Na Caputovu sa ale bohuzial nechyta.
Kiska ma vraj na kandidatke super ludi, ale preferujem skor liberalne strany. Taktiez mu spolu s Hlinom pripisujem vinu za to, ze nevznikol predvolebny blok zmeny na cele s Mistrikom.
Pri Hlinovi som sa velmi snazil, aby som pochopil, preco ho chce volit zopar ludi od nas z prace, ale nevyslo to. Na 90% otazok odpovedal vyhybavo, resp. vobec a pri zvysnych 10% otazok zopakoval v kazdej diskusii a rozhovore presne tie iste naucene slova, citaciu z knizky a podobne.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
ani mne procko nevadi, why not Je to celkom typek a chodil som na neho do divadla + zral som ho ako decko Dlho riesi obciasnky aktivizmus... Taky novy matovic no, niekto musi prebrat zezlo blazna.
Tento rok to hodim aj dakej kočke len sa este rozhodujem komu..ak mate tips sem s nimi zatial kocky len studujem nejak som to podcenil a sustredil som sa skor na boyz
Tento rok to hodim aj dakej kočke len sa este rozhodujem komu..ak mate tips sem s nimi zatial kocky len studujem nejak som to podcenil a sustredil som sa skor na boyz
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
ach jo ten neoliberalny fasizmus uz nema hranice, soros napisal esemesku zidojasterovi z facebooku, a ten to v najvyššej snemovni plazov presadil. Len aby to nebola voda na mlyn a nenahecovalo to este viac pseudonacionalistov, ktorych voca machruje s ajpedom (designed in USA, made in China) a potom live rozdava lacne tablety oponentom. pche pche pche aspon im mohol dat tiez ajped
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Sa cudujem, ze za SARS-CoV-2 este nie je Soros. Inak zajtra budu hranice s Rakuskom silne kontrolovane (skuska bola vcera vecer, v ostrej prevadzke zajtra a tipujem ze od nedele zase nic).
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Strasne ma irituju tieto predlzenia moratoria. Beriem, ze ak musi byt uzatvorena hlasovacia miestnost na niekolko hodin, tak musi byt specialne riesenie. No ked kvoli umrtiu v hlasovacej miestnosti, pripadne nevolnosti niekoho sa teraz predlzuje hlasovanie o 15 az 60 minut, aky to ma preboha vyznam. Naozaj si myslia, ze posun konca hlasovania z 22:00 na 22:15 az 23:00 spravi akykolvek rozdiel ? Teraz kvoli tomu bude musiet cakat 99% zvysku republiky na prvy exit poll, ci na prve vysledky o hodinu dlhsie.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Po 4roch rokoch mas problem cakat hodinu naviac? Uz sa z toho nezblazni . . . pouzitelne cisla budu aj tak k dispozicii az nadranom.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak tak, to by sa totizto nasiel nejaky smerscky panacik co by hovoril ze orehral volby lebo vsetci jeho volici boli o tu hodinu ukrateni.
-
- Moderátor
Nejde o tu hodinu, ale ze aky zmysel ma toto predlzenie . Seriozne niekto chodi volit na poslednu minutu o desiatej vecer, resp. ide nahodou v tych par okrskoch medzi 22:01 a 22:59 ? Ak by niekde povedzme museli zatvorit volebnu miestnost na 3 hodiny, tak fakt nechaju otvoreny dany okrsok do 01:00 pre sancu, ze nahodou niekto medzi 22:00 az 01:00 pride odvolit ?
V skratke, toto predlzovanie nedava absolutne ziadny zmysel. Kto chce odvolit, stihne to do desiatej vecer tak ci tak.
V skratke, toto predlzovanie nedava absolutne ziadny zmysel. Kto chce odvolit, stihne to do desiatej vecer tak ci tak.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Jezis ale sak jasne, ale oravidla su pravidla, musia byt dodrzane aby boli volby platne a hotovo, netreba riskovat.
Demokrscia je tenky lad hranica musi byt jasna tot jest dovod na to predlzenie.
Logicky je to samozrejme blbost.
Demokrscia je tenky lad hranica musi byt jasna tot jest dovod na to predlzenie.
Logicky je to samozrejme blbost.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Zmysel to nemá, ale to by si mohol povedať, že kto chodí voliť po 9tej ráno, však ja vstávam o 5, idem podojiť kozu a voliť... chápeš pointu.
ja uz som v jednych volbach volil takmer na minutu presne - ale stihol som
Hej no tiez ma to sere ale whatever:D odlozene pivo v chladnicke, a pomaly cakat
Hej no tiez ma to sere ale whatever:D odlozene pivo v chladnicke, a pomaly cakat
-
- Moderátor
Iste Broslo, no sanca ze prave tvoj okrsok bude predlzenu otvorenu dobu je prakticky nulova. Ten co pride volit si uz bud tu chvilu pocka, pripadne zmeni poradie cinnosti (teda namiesto odvolenia a nasledneho nakupu najprv nakupi a potom odvoli), pripadne pride poobede/vecer do 22:00. Pochybujem, ze budu mat viac nez 5 volicov v tych okrskoch v tych 15-60 extra minutach. Ale tak co uz, musime cakat.