NFS: CARBON
Skuste pri NV pustit v menu fraps a aspno tak pozriet co tak velmi spomaluje hru. Je to tam celkom pekne vidiet. Visual Threatment a podobne srandy nastavit na menej.. Celkom to dokaze stupnut a nevyzera to nejak horsie.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- EightBall
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Tak podla FRAPSU my spomaluje snad vsetko...lebo nad 40fps to nejde.Zaciatky pretekou su brutalne a potom sa to ustali medzi 30-40.A stahovat detaily az neviem kde NEMIENIM !!! Carbon je jedina hra kde kiksuju NVIDIA grafiky tak nech my nikdo nehovori ze za to moze nvidia...sa mozem z vysoka vy*rat na EA ked budu vydavat taketo polotovary...Oblivion je tiez narocny a tam ta grafika v poho stiha tak je nezmysel aby ta grafika v NFS (ktory je graficky uplne inde) bola o toolkoo narocnejsia.l0k2 napísal:Skuste pri NV pustit v menu fraps a aspno tak pozriet co tak velmi spomaluje hru. Je to tam celkom pekne vidiet. Visual Threatment a podobne srandy nastavit na menej.. Celkom to dokaze stupnut a nevyzera to nejak horsie.
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
Nvidia mala SM3 skoro o 2roky skor nez ATI Pritom staci si porovnat X1900XTX vs 7900GTX napriklad v Splinter Cell Chaos Theory so SM3.0 alebo Riddick, Fear,Condemned tam sa nic take nedeje BTW je to chyba EA a mozu zato!!!Pretoze Carbon bol primarne vyvijany pre Xbox360 ktory ma chip od ATI z Xboxu bol preportovany na ostatne konzole aj na PC cim hraci velmi utrpeli a teraz EA bude do jari vyladovat hru pre Playstation 3 ktora ma chip od Nvidie G71 pomenovany ale RSX a na PC pochybujem ze spravia nejaky patch....skor nalepia nalepku carbonu na GeForce 8800GTX im nejde o nic ine nez o prachy je to na tych hrach sakra vidnoza to ze ma nvidia uplne na **** spracovanie SM3,0 imho EA nemoze Beee
Vecer to nainstalujem na compe s 7600GTckou, som velmi zvedavy ci je to az take strasne.EightBall napísal:Tak podla FRAPSU my spomaluje snad vsetko...lebo nad 40fps to nejde.Zaciatky pretekou su brutalne a potom sa to ustali medzi 30-40.A stahovat detaily az neviem kde NEMIENIM !!! Carbon je jedina hra kde kiksuju NVIDIA grafiky tak nech my nikdo nehovori ze za to moze nvidia...sa mozem z vysoka vy*rat na EA ked budu vydavat taketo polotovary...Oblivion je tiez narocny a tam ta grafika v poho stiha tak je nezmysel aby ta grafika v NFS (ktory je graficky uplne inde) bola o toolkoo narocnejsia.l0k2 napísal:Skuste pri NV pustit v menu fraps a aspno tak pozriet co tak velmi spomaluje hru. Je to tam celkom pekne vidiet. Visual Threatment a podobne srandy nastavit na menej.. Celkom to dokaze stupnut a nevyzera to nejak horsie.
sentimentálna spomienka - valid cpu
1. mala o rokMichiGen napísal:Nvidia mala SM3 skoro o 2roky skor nez ATI
2. je super ze dali SM3,0 do grafiky typu 6600GT ktorej nestaci hruby vykon na to, aby ho vyuzila (porovnaj si vykon napr 6600GT vs. X800GT v dnesnych hrach)
staci si porovnat Oblivion a tam sa to dejeMichiGen napísal:Staci si porovnat X1900XTX vs 7900GTX napriklad v Splinter Cell Chaos Theory so SM3.0 alebo Riddick, Fear,Condemned tam sa nic take nedeje
P.S.: nehovorim o HDR+AA
No Neviem ale Oblivion s HDR+AA nejde ani na ATI neviem co si vsetci myslia ze ked sa dakde docitaju ze ATI vie HDR+AA a nVidia nie tak to je vsade je to pekna hovadina napriklad HL1 Episode One ide na NV HDR+AA tak isto aj Lost Coast aj Dark Messiah aj NFS Most Wanted.Oblivion ma svoju vnutornu funkciu ktora zabranuje aby boli tieto dva mody spolu to nema s grafikou co robit mimochodom nato je patch ktory povoluje na ATI aj na NV zapnut HDR+AA ale ked si najdes vysledky napr na ddworld zistis preco to je bloknute pretoze na sngle karte to ani na rozliseni 1024x768 ani ATI ani NV nejde asi viac nez 12fps.staci si porovnat Oblivion a tam sa to deje Smile
P.S.: nehovorim o HDR+AA Razz
Oblivion mam a vali mi nadherne aj v prirode bez poklesov fps zatial co Gothic 3 ide napr ovela lepsie na NV nez na ATI.
A co sa tyka 6600GT tak SM3 tam zbytocny nebol....btw hral som krasne plynule Star Wars Empire at War strategiu so soft shadows a oblivion s HDR aj ked pokles fps bol poznat nebol nijak dramaticky dalo sa to hrat i ked dakedy v lese to bolo aj 16fps
STACILO OT!!!!!!!!!!!!! :OT:
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
:OT: ATI VIE v oblivione HDR+AA s Chuck patchom (alebo teraz s novymi Catalyst 6.10, kde to je uz integrovane) To, ze Nvidia nevie v Oblivione HDR+AA je chyba, ktoru napravia s G80...MichiGen napísal: No Neviem ale Oblivion s HDR+AA nejde ani na ATI neviem co si vsetci myslia ze ked sa dakde docitaju ze ATI vie HDR+AA a nVidia nie tak to je vsade je to pekna hovadina :OT:
- rastamax
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
jj hosi neviwete ako je to stou urovnou 2,3 a tak nejako stale ked vyhram, pretek tak mi hodi ze mam otvorene to a hento dajmetomu nitro ,pneumatiky atd uroven 2 alebo nieco us mam uroven 3 ale pritom fsetko us mam zakupene a neukazuje mi nisc nove otvorene,a neni tam moznost uroven prepnut co je to za vecicka nejak tomu nehcapem :8O:
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"
"byke CUBE LTD PRO"
:roll: omg kolkokrat budem pisat ze ati vie s patchom v oblivione hdr+aa aj nvidia vie s patchom v oblivione hdr+aa :roll:Off Topic ATI VIE v oblivione HDR+AA s Chuck patchom (alebo teraz s novymi Catalyst 6.10, kde to je uz integrovane) To, ze Nvidia nevie v Oblivione HDR+AA je chyba, ktoru napravia s G80...
komplet blabolMichiGen napísal:No Neviem ale Oblivion s HDR+AA nejde ani na ATI neviem co si vsetci myslia ze ked sa dakde docitaju ze ATI vie HDR+AA a nVidia nie tak to je vsade je to pekna hovadina napriklad HL1 Episode One ide na NV HDR+AA tak isto aj Lost Coast aj Dark Messiah aj NFS Most Wanted.Oblivion ma svoju vnutornu funkciu ktora zabranuje aby boli tieto dva mody spolu to nema s grafikou co robit mimochodom nato je patch ktory povoluje na ATI aj na NV zapnut HDR+AA ale ked si najdes vysledky napr na ddworld zistis preco to je bloknute pretoze na sngle karte to ani na rozliseni 1024x768 ani ATI ani NV nejde asi viac nez 12fps.
STACILO OT!!!!!!!!!!!!! :OT:
- Oblivion s HDR+AA ide od Catalyst 6.5 s Chuck patchom alebo od Cat 6.10 bez patchu (je integrovany v ovladaci)
- HL1 Episode One nie je,asi si myslel HL2 Episode One (detail)
- v Source engine, na ktorom bezi HL2 nie je "ozajstne HDR", je tam len nieco ako vylepseny bloom, ide aj na kartach ktore SM3,0 nemaju,napr X600
- Oblivion ziadnu taku funkciu nema, nic nie je bloknute, ziadny taky patch pre NV nie je, to ze to grafiky nestihaju nie je dolezite, dolezite je ze to na NV ani nespustis
a veru uz dost OT, aj tak to niektory admin alebo mod premaze
ak by si mal este nejake otazky tak mi napis SS
edit: ukaz mi ten patch a dam ti za pravdu
- rastamax
- Používateľ
hej co je totu rozobera sa tu nfs carbon alebo nejake ine veici zaloste si iny thread do...
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"
"byke CUBE LTD PRO"
- EightBall
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Akoze toto je THREAD o ATI vs NVIDIA alebo o NFS CARBON ???? Uz serte na to nema zmysel sa dohadovat co je kde lepsie...CARBON je proste taky aky je a ked nesu v EA svine tak vydaju aspon PATCH...Aj ked zase taka tragedia to neni pretoze ide o MAX detaily ktore vacsina hracou ani nezapina...
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
http://www.ddworld.cz/graficke-karty/te ... gf7-7.htmledit: ukaz mi ten patch a dam ti za pravdu Wink
- rastamax
- Používateľ
tak ako nikto nevie oco sa jedna satel ze mam otvoreni balicek urovne tri teras a pritom mam stale to iste a viacej us mi neda co je to za vec hosi moznost dalsej urovne na prepnutie tam nieje a ked je tak som slepy jak patron a us mam fsetko na full a stale po zavode mi otvara dalsie urovne turbo,nitro,pneunmatiki,prevodovki a podobne ale fakt neviek jakavec
:8O:
:8O:
"byke CUBE LTD PRO"
"byke CUBE LTD PRO"
tieto urovne su robene podla aut, cize ked mas 2-kove auto nemozes nan davat 3-kove vylepsenia a naopakrastamax napísal:jj hosi neviwete ako je to stou urovnou 2,3 a tak nejako stale ked vyhram, pretek tak mi hodi ze mam otvorene to a hento dajmetomu nitro ,pneumatiky atd uroven 2 alebo nieco us mam uroven 3 ale pritom fsetko us mam zakupene a neukazuje mi nisc nove otvorene,a neni tam moznost uroven prepnut co je to za vecicka nejak tomu nehcapem :8O:
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF