Caute,
po dlhej dobe musim poziadat o radu tuna profesionalov ... jedna sa o to, ze v poslednej dobe nemame co hravat s kamosom. Hravali sme vzdy multaky ako BF, CS, Forzu ale prechadzali sme postupne na hry ktore maju co-op kampan a u toho sme aj ostali. Problem je, ze tych co-op kampani vela nieje a obzvlast ma dost rozculuje ked ako co-op udavaju behanie v arene v pocte styroch hracov. Viete mi daco odporucit na princip Dying-light alebo Dead Space 3 ? Dakujem
co-op hry
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: co-op hry
halo master chief mas teraz na gamepasse a mas tam coop-.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Portal 2, Borderlands 1/2/3, Orcs must die 2, Dead Island...
Prakticky všetky Lego hry, moderné Rayman hry...
Left4Dead 2, Warhammer Vermintide 2, Killing Floor 2 - neviem či toto považuješ za behanie v 4 ľuďoch po aréne, ak hej tak ignoruj.
Prakticky všetky Lego hry, moderné Rayman hry...
Left4Dead 2, Warhammer Vermintide 2, Killing Floor 2 - neviem či toto považuješ za behanie v 4 ľuďoch po aréne, ak hej tak ignoruj.
Spoiler: ukázať
Sice iba na par hodin ale A Way Out stoji zato.
No to uz neni zly vyber, najviac ma zaujalo to Halo cela kolekcia /vela hodin zabavy/ ale ani Dead Island, aj ked zombikov z 1fp som drtil v Dying light ale ok mozno vyskusam. Zatial diky pani