Hej, ved to iste som vyssie napisal tiez, len trochu inymi slovami.loleqboleq napísal: ↑Ut 10. Mar, 2020, 13:39 A hovoríš, že má výkon na úrovni U12S, nie, nemá. Ak si pozrieš grafy, tak zistíš, že síce to segíň U12S dá o jeden stupeň horšie ale zároveň to dá o 3,7dB tichšie, čo je ľahko znateľný rozdiel.
Skusim to s Pavlom prebrat a uvidime, ake su moznosti. Ale stopercentne do toho nebude most dat taky casovy vklad, ako som ja daval do testov chladicov na EHW. Nikto podobne testy nerobi preto, ze je to maximalne nerentabilne. Rad by som sa k tomu znovu vratil a dnes by som to robil este ovela lepsie, ale problem je v tom, ze je to nehorazny zrut casu a clovek sa musi venovat veciam, ktore ho uzivia (a potom uz nezostava cas...).loleqboleq napísal: ↑Ut 10. Mar, 2020, 13:39Možno Pavel nevie ako testovať, mohol by sa od teba niečo priučiť, veď EHW testy chladičov za tvojich čias boli jedne z najlepších, ktoré sa "na trhu" vyskytovali.
Fakt by to bol moj sen robit najlepsie testy chladicov a celkovo komponentov... viem ako na to, technicky. Ale neviem to zvladnut marketingovo. Aby mohli vznikat faktze kvalitne testy, tak sa im clovek musi venovat na 100 %, co si zatial nemozem dovolit. Vyhladovo ale hladam sposoby, ako sa k tomu dostat. Najlepsie by bolo, ak by sa nasiel nejaky investor-sialenec , ktory by nam na chod webu zabezpecil nejaky zivotaschopny budget (aspon na rok, po nom by sme uz mali asi vacsie publikum a inzercia by sa predavala ovela jednoduchsie ako teraz). To by som potom mile rad prispel aj svojou stipkou sialenosti, znovu sa zapalil a robil 16 hodin tie najlepsie testy na svete. Realita je vsak momentalne trochu ina, no.
// tak mam aktualizaciu od Pavla, v ktorej stoji, ze by k hlucnosti 40 a 70% intenzite PWM vedel domerat zahrievanie CPU.