Soundbar
Soundbar
Ahojte,
chcel by som Vas poprosit o pomoc pri vybere soundbar (nie zostavy) k TV Samsung UE60KS7002U. Zdroj dat Spotify, Youtube, Netflix + externy disk (filmy, hudba). Preferujem silne basy, wireless a idealne zadne satelity. Rozpocet do 700€. Nie som audiofil. Nakup idealne CZ / SVK. Dakujem za kazdu radu.
chcel by som Vas poprosit o pomoc pri vybere soundbar (nie zostavy) k TV Samsung UE60KS7002U. Zdroj dat Spotify, Youtube, Netflix + externy disk (filmy, hudba). Preferujem silne basy, wireless a idealne zadne satelity. Rozpocet do 700€. Nie som audiofil. Nakup idealne CZ / SVK. Dakujem za kazdu radu.
Re: Soundbar
Čo to znamena soundbar? 2.0, 2.1, 5,1?
Chcel by som jedno velke zariadenie pod TV (5/7?), 1 subwoofer a idealne 2 satelity, cize 5.1.2 / 7.1.2? Ale necham si poradit.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Nejak sa ti to pletie, nie?
2.0 = dva reproboxy
2.1 = 2x satelit + sub
5.1 = 4x satelit + sub
Tu majitel jeden prevádzky kúpil na vianoce nový 75" LG + origo soundbar + origo sub. Som to aj zapájal ale aký model to je neviem (zdá sa mi SL6)
Za mna to hrá tragicky, ani výšky, basy úplne nič - určite by som čakal viac
Máš vyšší rozpočet ako stál ten spomenutý soundbar, ale podla mna nejaké dva aktívne studiové monitory (alebo set 2.1), zahrajú 3x lepšie a do 700€ sa zmestíš bez problému
Nepletie sa mu to. Dobre to napisal.
To JBL vyzera slubne vzhladom na to, ze satelity sa daju odpojit. Poculi ste tento soundbar niekto?
-
- Pokročilý používateľ
ja som hladal asi 2 mesiace a najlepsie mi vysiel ten a za tu cenu nemas nad cim rozmyslat... ja som bol ochotny kupit ho za 750eur
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Pri 700 € uz je rozumnejsie rozmyslat o AVR + 5.1 sete.
Presne tak ako vravi Dunar. Predsa clovek ziska lepsiu pripojitelnost, komfort, mnoho vstupov a omnoho lepsi zvuk. Tie soundbary su z nudze cnost. Jediny dobre hrajuci soundbar som pocul od focalu. Ale aj si pytaju zanho €.
-
- Pokročilý používateľ
viewtopic.php?f=29&t=120289 precitaj si tuto temu, tu sme to uz riesili.
Dunar a dargy ti poradia, su to experti na slovo vzati.
Ak si si isty, ze chces soundbar, tak zober ten jbl. ak ti nevadi, ze budes mat receiver a mas malo miesta, zober nejake Onkyo 5.1 set receiver+male repro, ktore mozes potom vymenit za vacsie.
Ak vsak miesto mas, kup plnohodnotnu zostavu receiver+5.1(5.0) stlpove objemove repro a mas hudbu aj filmy...
V tomto pripade hraju rolu 4 premenne: 1. Kvalita zvuku, 2. pripojitelnost, 3. cena a v neposlednom rade 4. priestor.
Vyjadri sa k tymto 4 bodom a urcite ti chlapci pomozu.
Dunar a dargy ti poradia, su to experti na slovo vzati.
Ak si si isty, ze chces soundbar, tak zober ten jbl. ak ti nevadi, ze budes mat receiver a mas malo miesta, zober nejake Onkyo 5.1 set receiver+male repro, ktore mozes potom vymenit za vacsie.
Ak vsak miesto mas, kup plnohodnotnu zostavu receiver+5.1(5.0) stlpove objemove repro a mas hudbu aj filmy...
V tomto pripade hraju rolu 4 premenne: 1. Kvalita zvuku, 2. pripojitelnost, 3. cena a v neposlednom rade 4. priestor.
Vyjadri sa k tymto 4 bodom a urcite ti chlapci pomozu.
Aktualne som v byte a kym sa presuniem do vacsieho bytu alebo domu, to je zatial hudba buducnosti. Cize ak by som to zhrnul:
1. Mam rad stavnaty, basovy prejav. Ziadne studiovky a analyticky, presny prejav. Nie som audiofil.
2. Potrebujem to pripojit na spominany TV. Mat moznost to pripojit cez BT na telefony, tablety.
3. 700€, cim menej, tym lepsie.
4. Priestor je nieco, co aktualne nemam.
To, ze mi soundbar nedokaze poskytnut kvalitu plnohodnotnej zostavy je jasne. Je to all-in-one a je potrebne s tym pocitat.
1. Mam rad stavnaty, basovy prejav. Ziadne studiovky a analyticky, presny prejav. Nie som audiofil.
2. Potrebujem to pripojit na spominany TV. Mat moznost to pripojit cez BT na telefony, tablety.
3. 700€, cim menej, tym lepsie.
4. Priestor je nieco, co aktualne nemam.
To, ze mi soundbar nedokaze poskytnut kvalitu plnohodnotnej zostavy je jasne. Je to all-in-one a je potrebne s tym pocitat.
-
- Používateľ
Kúp si kludne študiové repro s BT, napríklad niečo takéto https://www.muziker.sk/presonus-eris-e4-5-bt-pair , alebo https://www.gear4music.sk/sk/Nahravanie ... -Pair/1HGO
Prípadne ešte s väčším basákom https://kytary.sk/mackie-cr8-xbt/HN2113 ... gI1i_D_BwE
Prípadne ešte s väčším basákom https://kytary.sk/mackie-cr8-xbt/HN2113 ... gI1i_D_BwE
Ak trvas na soundbare tak kludne ten JBL co postol mumaq.
Si pamatam este na Polk Audio Magnifi Max. Ten by si mal zohnat nieco nad 400.
A je pravda ze clovek co nikdy nepocul kvalitny prednes a zrazu je postaveny pred realitu ako prve je hlaska...ono to nebasuje. Lebo vacsinou presne to "hucanie" im chyba. Ono ak som bol mladsi tiez to tak bolo.
Si pamatam este na Polk Audio Magnifi Max. Ten by si mal zohnat nieco nad 400.
A je pravda ze clovek co nikdy nepocul kvalitny prednes a zrazu je postaveny pred realitu ako prve je hlaska...ono to nebasuje. Lebo vacsinou presne to "hucanie" im chyba. Ono ak som bol mladsi tiez to tak bolo.
-
- Používateľ
Už len pre toto by som ten JBL soundbar nekúpil
Citujem:
Odnímateľné surround reproduktory s vlastnou batériou
Bezdrôtové zadné reproduktory s batériou až na 10 hodín
To akože nemá človek inú robotu ako prenášať reproduktory aby sa dobili baterky a zasa mohli hrať
Wtf?
Citujem:
Odnímateľné surround reproduktory s vlastnou batériou
Bezdrôtové zadné reproduktory s batériou až na 10 hodín
To akože nemá človek inú robotu ako prenášať reproduktory aby sa dobili baterky a zasa mohli hrať
Wtf?