To je dan za pohodlie netahania kablov. To mas ako s blutut sluchadlami. Ono suround repro su vzdy problem co sa kablovania tyka, pokial s tym neratas od samotneho zaciatku. To by som ti porozpraval pribehy co vsetko su ochotny ludia preto urobit. Vacsine tie kable vadia. Hlavne zenam. Vies ono je to vacsinou tak ze si najprv prerobia barak vsetko je pekne a potom ide riesit audio. No rozkladaj podlahu alebo zase sekaj do omietky. Ludia na to nemyslia dopredu. Vies uplny wireless je utopia. Napajanie ti treba na 99% a to je tiez kabel. A toto vela ludom unika tiez. Potom sa sami pripravia o mnoznosti vyberu. S tym sa stretavam pravidelne aj pri novostavbach. Ak jednas s investorom napr. uplne to je pre nich okrajova zalezitost. Az ked je neskoro to pochopia co si im cely cas rozpraval.
A to prenasanie.. Vsak su to male krabicky. Ak vies ze pouzijes priestorovy zvuk....odpojis od docku a polozis kde ti treba. No 3 minuty. To je akceptovatelnejsie ako sa pozerat na kable pre niekoho.
Edit: este k tomu polk audiu. Ak chces aj surround je aj verzia sr za 600 na alze.
Soundbar
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Soundbar
Vytoto by som sa na priestorový zvuk, lebo to musí mať človek aj niekde umiestnené a také malé krabičky ako píšeš je akurát tak na zbytočné starosti
Dva aktívne monitory zahrajú toho habadej. V prípade tých MACKIE CR8-XBT to bude mať za polovicu, alebo aj ich menší brat za ešte menej
Soundbar je pre tých čo sa poviem zjednodušene nevyznajú a myslia si že čo dostanú. Ja keď som teraz na vlastné uši zažil soundbar od LG, tak to boli úplne zbytočne vyhodené peniaze
Dva aktívne monitory zahrajú toho habadej. V prípade tých MACKIE CR8-XBT to bude mať za polovicu, alebo aj ich menší brat za ešte menej
Soundbar je pre tých čo sa poviem zjednodušene nevyznajú a myslia si že čo dostanú. Ja keď som teraz na vlastné uši zažil soundbar od LG, tak to boli úplne zbytočne vyhodené peniaze
No zvukovo urcite lepsia volba. O tom nepochybuje nikto. Ale vynara sa ti dalsi problem a to je pripojitelnost a komfort. Co tazatel zrejme aj pozaduje. On ma zdroj TV. Ano da sa pouzit nejaky lacny dac a vyuzit optiku. To uz si musi kazdy zhodnotit osobne co bude preferovat. Sam tvrdi ze nieje narocny hlavne nech to ma grady. No uz je nastaveny na nejaky zvuk. A sam viem ze kym clovek pride na to co je dobre chce to pocuvat a prejst si nejaku cestu poznania. Tie mackie by ho na prvy posluch mozno velmi neoslnili. Mozno sa mylim. Odhadujem iba jeho nastavenie podla postu.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja som bol zasa silno sklamaný zo soundbaru za cca 300€ (teraz toľko stojí LG sl6yf).
Chce na to pripájať aj mobil, aj tablet, aj tv
Takže priorita asi ten BT
Tie soundbary ponúknu lepší zvuk ako tv, ale zasa zázrak by som nečakal, nepočul som soundbar za 600-700€, ale stále si myslím že za tie prachy to nestojí. Jediná výhoda tých drahších je že budú mať aj zadné repráky a teda aj priestorový zvuk, ale to je zaujímavé akurát tak pri filme
Chce na to pripájať aj mobil, aj tablet, aj tv
Takže priorita asi ten BT
Tie soundbary ponúknu lepší zvuk ako tv, ale zasa zázrak by som nečakal, nepočul som soundbar za 600-700€, ale stále si myslím že za tie prachy to nestojí. Jediná výhoda tých drahších je že budú mať aj zadné repráky a teda aj priestorový zvuk, ale to je zaujímavé akurát tak pri filme
Su aj dobre hrajuce soundbary...ale cenovo si za to vyskadas spickove kino aj s atmosom.
Napr. taky Sennhesier Ambeo za 2500 € no nekup to.
Napr. taky Sennhesier Ambeo za 2500 € no nekup to.
Mozno toto: Dali Katch One. Sam po nom pokukujem, nepocul som ho zatial, len nejake recenzky. Vyzera fajn, ale zaujimalo by ma, co na to skusenejsi
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77