Ahojte,
potrebujem poradiť s výberom mobilu do ceny cca 300Eur.
Moje požiadavky:
výkonný procesor, používam Snapdragon, takže nejaký 7 či skôr 8XX, resp.adekvátny konkurent
display max.6,4" radšej do 6", skôr oled než ips, dobre čitateľný na slnku
poteší nejaká vodeodolnosť IP68 napr.
3,5mm jack musí byť veľmi rád počúvam hudbu s uzavretými slúchadlami
LG má vraj kvalitný DAC
bluetooth 5
2 sim karty, rozšíriteľné úložisko o pamäťovú kartu
NFC
dobrá spoľahlivá navigácia, využívam denne v aute
mal som favoritov nejaké Xiaomi ale nakoniec zostal LG V40 ThinQ 128GB za +-300Eur.
Mobil LG som nikdy nemal, vedeli by ste mi poradiť či je to dobrá voľba alebo sa treba poobzerať po inom?
Vopred ďakujem za rady.
Telefón do 300 Eur
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Telefón do 300 Eur
Pozri Samsung A51. Na Xiaomi som dost zanevrel, updaty chabe, komunitna podpora tiez
Spoiler: ukázať
Re: Telefón do 300 Eur
Pri citani tvojich poziadaviek som si hned spomenul na svoj oneplus5, ktory splna tvoje poziadavky:
snapdragon 835 + 8gb ram
display 5.5'' OLED
vodelodolnost sice nema ale mal by cosi zniest podla videi (nespoliehal by som na to, problem sa mohol vyskytnut po dlhsej dobe)
3.5mm jack
DAC neviem aku ma kvalitu v dnesnej dobe, ale ked vysiel, tak jeden z top
bluetooth 5
2x sim akurat bez podpory SD, neviem nakolko je to pre teba dolezite, ale ulozisko je 128GB
NFC
navigaciu neviem posudit, nevyuzivam
Novy ho uz asi nekupis a ani by to nemalo zmysel, ale bazar vies poriesit okolo 180eur v bezchybnom stave. Je uz len na tebe, ci ho zaradis do moznosti vyberu alebo ti prekazaju niektore veci.
snapdragon 835 + 8gb ram
display 5.5'' OLED
vodelodolnost sice nema ale mal by cosi zniest podla videi (nespoliehal by som na to, problem sa mohol vyskytnut po dlhsej dobe)
3.5mm jack
DAC neviem aku ma kvalitu v dnesnej dobe, ale ked vysiel, tak jeden z top
bluetooth 5
2x sim akurat bez podpory SD, neviem nakolko je to pre teba dolezite, ale ulozisko je 128GB
NFC
navigaciu neviem posudit, nevyuzivam
Novy ho uz asi nekupis a ani by to nemalo zmysel, ale bazar vies poriesit okolo 180eur v bezchybnom stave. Je uz len na tebe, ci ho zaradis do moznosti vyberu alebo ti prekazaju niektore veci.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2