4K video z Youtube ide absolútne plynulo, dokonca aj 60 FPS 4K videá.
Pán má asi pomalý internet, alebo nemá zapnutú funkciu Ultra Smooth Motion (pri OFF naozaj obraz nie je plynulý), iné vysvetlenie tam nevidím.
Podobnych komentarov na nakupnych portaloch, že nejde to a ono, su na každy TV (ale aj elektroniku obecne) mraky. V "99%" takychto pripadov je problem niekde inde ako v TV.lele007 napísal: So 11. Apr, 2020, 11:47 'Operační systém nezvládá YouTube, sekaný a trhavý obraz při akčnějčích scénách. '
Skusal si aj YT? Je to celkom cerstvy komentar..
To fakt sa oplati tolko priplatit za to? Ako som pozeral rozdiel medzi U7B a U8B bude len v 60hz vs 120hz (a este Index spracovania obrazu 2300 vs 2800).For most people, there is little benefit to upgrading to a TV with a 120Hz refresh rate. Unless you have 120 fps content, there is very little difference between a 60Hz and a 120Hz TV, unless you enjoy the Soap Opera Effect, where the missing frames are interpolated to make 24 or 60Hz content look like it is 120Hz.
Subwoofer by nemal byt zvlast dakde na podlahe aby mal vyznam?ujo Andydúla napísal: Ne 12. Apr, 2020, 07:27 Ja som si kúpi U8B aj preto, lebo má zabudovaný subwoofer a nechcem riešiť externé audio.
V kvalite zvuku ma telka naozaj veľmi potešila.
Pisali o tom pulldowne, maju aj zvlast clanok o tom -> https://www.rtings.com/tv/tests/motion/24pDunar napísal: Ne 12. Apr, 2020, 07:17 Ale samozrejme ze to nie je bullshit. Prave pre filmy to ma dolezity vyznam! Pretoze 60Hz TV musi robit pulldown, cize musi pravidelne vynechat frame. Tym padom tam dochadza pravidelne k trhnutiu obrazu (judder). 24p ale do 120Hz vopchas bezozvysku. Tam to bezi plynule. Plus dalsie veci ako polovicu kratsi efekt sample and hold, atd.
Jj, urcite budu lepsie.Dunar napísal: Ne 12. Apr, 2020, 07:17 A co je najdolezitejsie, 120 Hz panely su kvalitnejsie ako take, a hlavne je tam nutna lepsia elektronika (obrazovy procesor, obvody...), co vsetko ma podstatny vplyv na kvalitu obrazu ako taku.
Nepisal si, ze pod 1200eur HDR je len cisto marketing?Dunar napísal: Ne 12. Apr, 2020, 07:17 Plus dalsie veci ako lepsi gamut, podpora viac formatov HDR, vyssi jas pre HDR, lepsia praca s podsvitom atd.
Ty si odporucal tu strankuDunar napísal: Ne 12. Apr, 2020, 07:17 Na rtings co si citoval, tam pisu vylucne o problematike dopoctu, nie komplexne. A miesaju jabka s hruuskami.
To stale plati. Ale nie je to skokovita vec. Kvalita (aj HDR) rastie s kategoriou TV plynulo.
Odporučal som recenzie. Nie dristy okolo.
UB7 nema veľmi vyznam. Od lacnejšieho B7500 sa liši minimalne. To už potom radšej ten Philips. Lenže už sme zase u toho, že za par peňazi naviac je 100 Hz RU8002.lele007 napísal: Ne 12. Apr, 2020, 10:48 Btw odmerali sme roh, kde mame teraz telku a tam 65" ani nevieme umiestnit poriadne, takze ostaneme zatial pri 55"-60"..
Nevidim velmi vyznam dat o 70% viac za ten 120hz panel, potom uz radsej H55U7B za 466eur s tym, ze po 3-5r upgrade na OLED.
Dunar - alebo mas nejaky tip potom na inu telku. Alebo zobrat ten 60hz Philips 58" provnanie? Dikes
tak zrejme Ti odporucia/odporucime bud Samsung RU8002 alebo trochu drahsi Hisense U8Bmino_85 napísal: Ne 12. Apr, 2020, 13:34 Sorry, že sa vám votriem do témy, ale riešim niečo podobné pre rodičov. Telka na Skylink + Youtube + prehrávanie z HTPC /podpora prehrávania extreného obsahu telkou teda nie je požiadavka/. 120 Hz poteší, keďže sa veľa pozerá šport a aj na 24 fps mkv bodne. Kľudne stačí 55", doteraz tam je starina cca 30" a izba je dosť malá. Ale ak vzhľadom na specs dáva zmysel 65", nebránim sa ani tomu. Cena do tých 700 € max ak sa dá. Dík.![]()