Aquaero: Vaše zkušenosti.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Aquaero: Vaše zkušenosti.
treba X verziu a nie z roku 2018
inak ten soft začal byť poriadny až ked si začali pýtať E, dovtedy stál za veľké
btw mám uptime na 6 Pro 1992 dní
inak ten soft začal byť poriadny až ked si začali pýtať E, dovtedy stál za veľké
btw mám uptime na 6 Pro 1992 dní
Naposledy upravil/-a dexterav v Po 20. Apr, 2020, 11:45, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ja bežím furt na 2016. Asi by som im už mal pustiť žilou po 4 rokoch.
Takže bude to zrejme o tom, že potrebuje novšiu verziu softu, neviem do akej ho to pustí zadara. Zatiaľ sa neozval, dám vedieť.
Ale jak to vlastne funguje? Povedzme, že si niekto kúpi regulátor dnes a dostane aktuálnu verziu softu... o rok už si musí zaplatiť update, aby mal najnovšiu? A povedzme niekto si kúpi ten istý regulátor o 2 roky a dostane tú čo bude aktuálna o 2 roky? Wtf?! Či si niečo zle vysvetľujem... lebo to by bol iný fail, za 2 roky môžu pridať do softu nejaké nové funkcie ktoré niekto neskôr dostane k tomu istému výrobku zadara a niekto kto si to kúpil skôr si za to musí platiť... fakt je to tak alebo ja si to zle vysvetľujem?
Takže bude to zrejme o tom, že potrebuje novšiu verziu softu, neviem do akej ho to pustí zadara. Zatiaľ sa neozval, dám vedieť.
Ale jak to vlastne funguje? Povedzme, že si niekto kúpi regulátor dnes a dostane aktuálnu verziu softu... o rok už si musí zaplatiť update, aby mal najnovšiu? A povedzme niekto si kúpi ten istý regulátor o 2 roky a dostane tú čo bude aktuálna o 2 roky? Wtf?! Či si niečo zle vysvetľujem... lebo to by bol iný fail, za 2 roky môžu pridať do softu nejaké nové funkcie ktoré niekto neskôr dostane k tomu istému výrobku zadara a niekto kto si to kúpil skôr si za to musí platiť... fakt je to tak alebo ja si to zle vysvetľujem?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
pri prvej kúpe máš tuším rok
inak platíš každý rok 9,99
inak ti len zostane tá posledná platená verzia bez updatov
za mňa sa to oplatí lebo na tom teraz robia, predtým nebol problém rok bez updatu
posledná je X.16
inak platíš každý rok 9,99
inak ti len zostane tá posledná platená verzia bez updatov
za mňa sa to oplatí lebo na tom teraz robia, predtým nebol problém rok bez updatu
posledná je X.16
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Tak to je pekne na hlavu. Beriem ak by sa jednalo o nejaké nepodstatné tweaky, farbičky, skiny, budíky, rozšírený monitoring a tak... ale u Quadra to v podstate znamená, že ten čo kúpil skôr rovnaký výrobok za rovnakú cenu má osekanú základnú funkčosť oproti niekomu kto kúpil dnes. Kokos idem radšej preč, lebo schytám body.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja som to tu už spomínal ked to 1.x pýtalo E za novú verziu
btw ale platí nakoniec každý lebo máš nárok len na 1 rok
btw ale platí nakoniec každý lebo máš nárok len na 1 rok
- mino_85
- Pokročilý používateľ
No je to velmi kontroverzne. Mna to roky netankovalo, lebo som to bral tak, ze funkcnost zostava stale rovnaka, ani ma nenapadlo, ze ten isty HW moze mat na zaklade verzie SW rozsirene moznosti. To by malo byt dane tym ake zelezo si kupis. Bral som to tak, ze tie updaty su len o odladeni bugov, stability, nejake dizajnove zmeny UI a pod.. Hento s Quadrom je pre mna daleko za ciarou, taketo updaty by mali byt aj pre tych co neplatili zadara do starsich verzii.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ten soft je totálne na inej úrovni
tak ono spústa im ide aj cez tlačítka ale je to totálne neintuitívne
a ked máš krabičku čo ide ovládať len cez soft ...
btw oni to predplatné majú popísané na stránke takže tam by som išiel
jedno je isté už platím 3 . rok
tak ono spústa im ide aj cez tlačítka ale je to totálne neintuitívne
a ked máš krabičku čo ide ovládať len cez soft ...
btw oni to predplatné majú popísané na stránke takže tam by som išiel
jedno je isté už platím 3 . rok
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Ako ja to beriem, ak chce mať človek kvalitný pravidelne aktualizovaný SW, tak zadara to nejde, ale hento je mimo. Mo nič, idem si ja kúpiť hento X tiež, keď už...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ten rozdiel je X vs 2018 je asik tak 4 levely a 10e
stabilia, funkčnoť atd
hlavne tam už funguje interný HW monitoring a netreba riešiť externe AIDU alebo HWinfo
stabilia, funkčnoť atd
hlavne tam už funguje interný HW monitoring a netreba riešiť externe AIDU alebo HWinfo
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Ja som ešte na 2016, moja posledná free verzia. Ani by mi to nechýbalo, mne to šľape OK, ale práve ten vstavaný monitoring ma láka, lebo ja ešte fungujem na importe z Open HW Monitor.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Čože? Ten soft je ešte k tomu aj platený? Takže ak by som si teraz kúpil
https://tichepc.sk/Aquacomputer-QUADRO- ... -Fans.html
tak budem mať tú aktuálnu verziu s pieskoviskom pre tvorbu virtuálneho senzora alebo dostanem nejakú default a tá, čo je teraz už je v rámci plateného aplikačného supportu na rok?
https://tichepc.sk/Aquacomputer-QUADRO- ... -Fans.html
tak budem mať tú aktuálnu verziu s pieskoviskom pre tvorbu virtuálneho senzora alebo dostanem nejakú default a tá, čo je teraz už je v rámci plateného aplikačného supportu na rok?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
z prvou kúpou myslím že dostaneš aj ten soft na 1 rok
ved si pozrite stránku
ved si pozrite stránku
Naposledy upravil/-a dexterav v Po 20. Apr, 2020, 20:43, upravené celkom 1 krát.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Joj, ja som tiež Tatár, rovno v popise je:
Takže rozdiel medzi Quadrom a Octom z pohľadu regulátora otáčok je čisto počet konektorov?Poznámky k softvéru aquasuite S týmto produktom získate licenciu na aktuálnu a nasledujúcu ročnú verziu softvéru
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305