Laserova tlačiareň
Laserova tlačiareň
Ahojte potrebujem poriadiť s kupou multifunkčnej ,,laserky" pozeral som heureku aj tonery no mam v tom chaos tlačím iba sem tam čiernobielo a často využívam scanner moje požiadavky su nasledovne
WIFI
Zásobnik min 30.listov
Čiernobiela tlač
Lacny dostupny toner
Farebny scanner
Cenovy strop 120€
WIFI
Zásobnik min 30.listov
Čiernobiela tlač
Lacny dostupny toner
Farebny scanner
Cenovy strop 120€
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Laserova tlačiareň
Tu som písal trošku o cene tonerov
viewtopic.php?p=1447797#p1447797 .
Originálne tonery ale nikto riešiť asi nebude (väčšinou dvakrát tka drahé ako dobré neoriginálne), takže okrem iného keby si mal približný výber, tak by som odporučil tie modely vyhľadať napríklad tu
https://www.mojetonery.sk/
a porovnať ceny - sú tam super množstevné dealy.
Ja som spokojný s Brotherkou, sám som kupoval dávno DCP-L2552DN, slúži dobre, stock toner (je to model, ktorý shippuje s trošku väčším, než tým klasickým štartovným tonerom) vydržal skoro rok a keby sa pred pár mesiacmi dosť na nej netlačilo, tak možno ešte rok vydrží. A 3-ročná záuka (po registrácii) poteší.
Inak, ešte jedna maličkosť, ak by si mal náhodou ešte výber medzi LAN/Wi-fi modelom, tak ja vouchujem za LAN, pripojíš do routra a máš pokoj, žiadne nastavovanie wifiny, žiadne WPS hlúposti ani nič, zapojíš a všetky zariadenia v LAN tlačiareň vidia. Ale tak to som ja, nemám rád akéékoľvek opletačky s tlačiarňami, to asi nikto, kto je stvárnením Sillicon Valley pre zvyšok rodiny. Pením, keď niekto volá, že má problém s tlačiarňou, ltt sa držím na úzde, aby som nepovedal, že nech to vyhodia do bedne.
viewtopic.php?p=1447797#p1447797 .
Originálne tonery ale nikto riešiť asi nebude (väčšinou dvakrát tka drahé ako dobré neoriginálne), takže okrem iného keby si mal približný výber, tak by som odporučil tie modely vyhľadať napríklad tu
https://www.mojetonery.sk/
a porovnať ceny - sú tam super množstevné dealy.
Ja som spokojný s Brotherkou, sám som kupoval dávno DCP-L2552DN, slúži dobre, stock toner (je to model, ktorý shippuje s trošku väčším, než tým klasickým štartovným tonerom) vydržal skoro rok a keby sa pred pár mesiacmi dosť na nej netlačilo, tak možno ešte rok vydrží. A 3-ročná záuka (po registrácii) poteší.
Inak, ešte jedna maličkosť, ak by si mal náhodou ešte výber medzi LAN/Wi-fi modelom, tak ja vouchujem za LAN, pripojíš do routra a máš pokoj, žiadne nastavovanie wifiny, žiadne WPS hlúposti ani nič, zapojíš a všetky zariadenia v LAN tlačiareň vidia. Ale tak to som ja, nemám rád akéékoľvek opletačky s tlačiarňami, to asi nikto, kto je stvárnením Sillicon Valley pre zvyšok rodiny. Pením, keď niekto volá, že má problém s tlačiarňou, ltt sa držím na úzde, aby som nepovedal, že nech to vyhodia do bedne.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Co skenujes? Jednotlive listy, fotky, alebo aj viac stran naraz (obojstranne)? V tom pripade odporucam priplatit za duplex ADF, tych par penazi naviac sa za vyssi komfort urcite oplati..
Spoiler: ukázať
Jednotlive listy iba ... ešte počkám s kúpou sa nikde ne ponahlam vlastním atramentovú tlačiareň ale po čase mi furt zaschne atrament a už je použiteľna dúfam že pri laserovej to tak nebude ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
BROTHER LASER DCP-1622WE je na ceste ku mne z ingramu za 123 eur, tak dam vediet potom.
Ja som mal wifi ako must, mala dcerka kompletne zmenila moj pohlad na kable v byte
Ja som mal wifi ako must, mala dcerka kompletne zmenila moj pohlad na kable v byte
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Kupovať z ingramu/GS, keď seriózny obchod sa pohybuje na 130 €..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nevidim v tom problem. Je mi jedno kto to da kurierovi a posle mi to. dam si za 7 eur burger a nebudme zbytocne OT, na recenzie obchodov su tu temy.
Tam skôr ide o zlé skúsenosti zákazníkov pri reklamáciách či vracaní tovaru, ale tak je to tvoja vec.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
moze byt, nehadam sa, ale uz tu neriesme lacny vs drahy obchod, pride had povie ze ma 150k na ucte a ekonomicka kriza je nasa chyba a tomu sa chceme vsetci vyhnut.
Mimochoodm ja beriem 90% z datacompu ale nemali tam na sklade ci cenu uz nepamatam, iba v tychto pripadoch otvorim heureku a objednam.
Dam vediet ako tlaciaren
Mimochoodm ja beriem 90% z datacompu ale nemali tam na sklade ci cenu uz nepamatam, iba v tychto pripadoch otvorim heureku a objednam.
Dam vediet ako tlaciaren
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Tak keď už OTčkujeme. Pokiaľ sa mu v noci dobre spí, tak budiš. In/GS si spravia svoju zákonnú povinnosť a paradoxne pri nich by reklamácia v rámci prvých dvoch rokov bola ešte komfortnejšia ako pri mnohých iných obchodoch - posielajú spätný štítok cez Zásielkovňu, takže neplatíš za dopravu ku nim nič (to platí aj pre vrátenie), len to musíš odniesť na niektorú pobočku (čo môže byť pri niekom v dedine problém a taktiež bohvie, ako by to bolo pri naozaj ťažkej a rozmernej veci).
A tá 3-ročná záruka je aj tak už priamo vo vzťahu spotrebiteľ <> Brother, takže to je znovu jedno.
A tá 3-ročná záruka je aj tak už priamo vo vzťahu spotrebiteľ <> Brother, takže to je znovu jedno.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305