Aký gaming headset do 100 eur?
Re: Aký gaming headset do 100 eur?
Ja ti neviem.Ja vzdy pozerám zahraničné recenzie a hodnotenia + necham si poradit aj tu.Zatial je to ok.Sluchadla su maximalne pohodlne a lahke ani neviem ze ich mam na hlave.Ked to porovnám stým čo som mal predtym nejake noname za 25 eur to som vydrzal mat maximalne pol hodinu na hlave a usiach.zvukovo su tiež ok ,ale nieje to nic s coho by som padol na zadok.Ale co moze clovek cakat za 90 eur.Dobre sluchadla stoja 200-300 e.Mne toto staci na moje pomery )) inac kabel som mal naopak zo sluchadiel do jack rozbočovaču takze boli koncovky jack zle zastrcené tak neišiel mic a vypadaval zvuk.moja chyba
Možno negatívna vec čo som si zatial na sluchadlach všimol.Je že pri počuvani hudby nehraju uplne najhlasnejšie.Proste mam volume naplne na sluchadlach aj vo windowse vsade na max nastavene a nejdem ohluchnut proste by som zniesol este o niečo viac volume.Ale to asi preto že su to primarne herne sluchadlach.V hrach to je iné tam nemam volume nikdy naplne tam je to hlasne az dost. tíka sa to len posluchu somostatnej hudby.hmm
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Stiahni si štúdio pre tvoju zvukovku a skús sa pohrať s nastavením.
Tak ono zalezi ake recenzie to su. Nie vsetko co sa objavi je relevantne. Dnes to robi kde-kto, aj bez nejakych elementarnych znalosti, skusenosti, moznosti porovnania, mnoho "recenzii" je platena reklama atd...dave1979 napísal: ↑St 22. Apr, 2020, 13:38 Ja ti neviem.Ja vzdy pozerám zahraničné recenzie a hodnotenia + necham si poradit aj tu.Zatial je to ok.Sluchadla su maximalne pohodlne a lahke ani neviem ze ich mam na hlave.Ked to porovnám stým čo som mal predtym nejake noname za 25 eur to som vydrzal mat maximalne pol hodinu na hlave a usiach.zvukovo su tiež ok ,ale nieje to nic s coho by som padol na zadok.Ale co moze clovek cakat za 90 eur.Dobre sluchadla stoja 200-300 e.Mne toto staci na moje pomery ))
Stacit ti to mozno staci, ide ale o to, co za dane peniaze mozes dostat. A toto veru nie je v ramci tej ceny zdaleka najlepsia kupa.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ježiš, Dave, ty tak trepeš, až mi je smiešno. Všetky tie múdrosti ako že aké sú pohodlné oproti tvojim ex-25€-no-name-šuntom a že a že si z tých nových (niekde si aj písal, čo si kúpil? nejaký podradný hlúpy headset?) nepadol na zadok a že čo môžeš čakať za 90€. A nakoniec samozrejme, že dobré slúchadlá stoja 200-300€.
Bulschiit na bullschite ďalšieho bullschiitu. Netrep.
Za také prachy máš oproti tvojim 25€ slúchadlám ako padnúť na zadok, tak máš mať parádne pohodlie.
Bulschiit na bullschite ďalšieho bullschiitu. Netrep.
Za také prachy máš oproti tvojim 25€ slúchadlám ako padnúť na zadok, tak máš mať parádne pohodlie.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
no dobre ked myslíš,podla mna ty si neporozumel vobec tomu čo som písal ale nevadí.Tými noname šuntami to píšem preto lebo už ich dávno nemám a nepamatam si značku len cenu.Takže nemal som sčím porovnat kedže doteraz som riešil len repraky,studiove monitory a zvukové karty.Na odposluch som mal jedine sluchadla ked som cvicil na gitare ale to bola ina liga.Na hry som mal len tie šunty čo som nakoniec daroval nejakemu decku lebo sa mi odlomil mikrofon )) ktory bol ajtak nanich nepoužitelný a tie sluchadla boli aj ťažke:to padnut na zadok to som napísal len obrazne.Loleg ked nemas iq 50 tak by si mohol aj pochopit ale ty tu vieš sa vecne vysmievat a urazat ludi a neprispievauj mi do temy laskavo neprajem si to
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Takže prídeš s požiadavkou, v podstate odignoruješ kopu dobrých rád, kúpiš hlúposť, je to hlúposť, je na nič a keď dostaneš za to dis, lebo si odignoroval rady, tak ešte prejdeš do defenzívy. Hlavne, že ty si muzikant, fajnšmeker na štúdiové monitory, zvukové karty, ty máš dobrý educated guess a tak si aj skončil.
Za 100€ si mohol slúchadlá, z ktorých by si padol na zadok a vieš čo? Ani by si nevedel, že pritom ich vôbec máš na hlave (Takstar Pro82/MH751(2)), ja len úprimne ľutujem, že si nevzal k srdcu spoločného menovateľa prvých dvoch odpovedí a ešte pár ďalších zmienok.
Ja som reagovať nemusel ale chcel som, keď som prečítal tie tvoje dva príspevky na začiatku strany.
...Ehh, ale dúfam, že môj príspevok nebola Snake-ovina, ako on tak tradične zvykne penetrovať tému v nákupnej poradni, vždy som si myslel, že pre mňa tu ešte je nejaká nádej.
Za 100€ si mohol slúchadlá, z ktorých by si padol na zadok a vieš čo? Ani by si nevedel, že pritom ich vôbec máš na hlave (Takstar Pro82/MH751(2)), ja len úprimne ľutujem, že si nevzal k srdcu spoločného menovateľa prvých dvoch odpovedí a ešte pár ďalších zmienok.
Ja som reagovať nemusel ale chcel som, keď som prečítal tie tvoje dva príspevky na začiatku strany.
...Ehh, ale dúfam, že môj príspevok nebola Snake-ovina, ako on tak tradične zvykne penetrovať tému v nákupnej poradni, vždy som si myslel, že pre mňa tu ešte je nejaká nádej.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Akú máš dosku? Zrejme slabý zosilovač.... Cez 100% by som moc nešiel, ale podporuje to napr. VLCdave1979 napísal: ↑St 22. Apr, 2020, 15:08 Možno negatívna vec čo som si zatial na sluchadlach všimol.Je že pri počuvani hudby nehraju uplne najhlasnejšie.Proste mam volume naplne na sluchadlach aj vo windowse vsade na max nastavene a nejdem ohluchnut proste by som zniesol este o niečo viac volume.Ale to asi preto že su to primarne herne sluchadlach.V hrach to je iné tam nemam volume nikdy naplne tam je to hlasne az dost. tíka sa to len posluchu somostatnej hudby.hmm
Inak ako bolo spomenuté napr. SupremeFX na Realteku 1220 na ASUSe alebo Sound Blaster X-Fi MB5 + ALC 1220 120dB SNR HD Audio na GB doskách hrajú dobre a myslím, že nejaké staré SB Audigy I/II vyrovnajú aj možno prekonajú.... Ešte sa za rozumné peniaze dajú kúpiť ASUS XONAR.
Ja mám osobne na hudbu DAC FIO Q1 Mark 2 za asi 100€ pre iPhone a sa nedá porovnať ani s 1220 na doske...
Inak z Realteku hraje dobre : 888(velmi obmedzena dostupnost), 892 a z nových 1150 a 1220...
Osobne by som skúsil aj ten ich priložený DAC a potom zvukovku v PC, čo bude hrať lepšie.
Spoiler: ukázať
No dobre.Musim uznať že tie takstar vyzeraju dobre aj recky to ukazuju tak ale už je neskoro.Tieto mi zatial stačia a verim že zachvilku zainvestujem do lepších lebo zistil som že to je pri hraní multiplayerovky COD alebo BF nutnosť.A teraz ešte k tomu predtým.Loleg vždy sa dá kupiť niečo lepšie za danu sumu,vždy.Ale mal si tie logitechy osobne ked ich hned odpisuješ ako keby to bolo to najhoršie na svete čo som mohol kupit Tie cooler mastery čo mi tu ludia radili viem že su lacnejšie a troška lepšie ale nepačili sa mi vyzhladovo a nemam rad ani tu znacku z minulosti kedze vyrabali jeden brak za druhym.Takže ja som tu pisal preto,že som chcel počut názory ludí ktorí jedny stých sluchadiel naozaj vlastia,a nie len ludia čo sleduju ceny a čítaju otom web a ako sa hovorí jedna babka povedala.. Ja som tu pisal normálne ale ty vo vsetkom vidís niečo iné a riešiš to,uplne zbytočne loleg.Keď nemaš rad moj štýl príspevkov alebo čo tak načo to tu dávať na javo,zbytočné sa tak vyjadrovať čo nieje ani k veci.loleqboleq napísal: ↑Št 23. Apr, 2020, 15:07 Takže prídeš s požiadavkou, v podstate odignoruješ kopu dobrých rád, kúpiš hlúposť, je to hlúposť, je na nič a keď dostaneš za to dis, lebo si odignoroval rady, tak ešte prejdeš do defenzívy. Hlavne, že ty si muzikant, fajnšmeker na štúdiové monitory, zvukové karty, ty máš dobrý educated guess a tak si aj skončil.
Takstary sa ti pacia, ale Coolermaster nie. Pritom su to tie iste sluchadla.
mam Msi Z370 a pro.Na tom realteku nieje možnost nejako vyhnat viac volume.Rozmýšlal som aj nad zvukovou kartou možno by mal aj mikrofon este o niečo menej šumu či? Ja som mal predtým zvukovku M-Audio audiophile 2496 ale to malo len 2 vstupy a 2 vystupy tam nebola možnosť zapojit mikrofon sluchadiel to som mal čisto na nahravanie gitari atd.Možno by mi bolo treba nejaku zvukovku "hračsku" akurat včera som nad tým dumal.Aj ked pozeral som o tom a vsade sa píše že novšie zakladne dosky už maju tak zvuk na urovni že taketo zvukovky ako napriklad toto čo si nevedia na alze vynachvalit https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 502719.htm je este horsie ako tá onboard.lebo videl som aj nato recku.https://www.lifewire.com/sound-blaster- ... ew-4769814 . tak zrejme pokukam niečo stoho čo si postol ty ale vaic ako 50 e by som do zvukovej neinvestoval.jedine ak by bola nejaka zvukova karta kludne aj pre hudobnikov nastrojova ale dali by sa tam zapojit aj headset s mikrofonom tak tam by som nešetril.mal by som to spolu aj na hranie hier aj na nahravanie.Ale nevidel som taku dlho som to ale nepozeral čo sa zmenilo kedže dlho som sa tomu už nevenoval..CageJ napísal: ↑Št 23. Apr, 2020, 15:53Akú máš dosku? Zrejme slabý zosilovač.... Cez 100% by som moc nešiel, ale podporuje to napr. VLCdave1979 napísal: ↑St 22. Apr, 2020, 15:08 Možno negatívna vec čo som si zatial na sluchadlach všimol.Je že pri počuvani hudby nehraju uplne najhlasnejšie.Proste mam volume naplne na sluchadlach aj vo windowse vsade na max nastavene a nejdem ohluchnut proste by som zniesol este o niečo viac volume.Ale to asi preto že su to primarne herne sluchadlach.V hrach to je iné tam nemam volume nikdy naplne tam je to hlasne az dost. tíka sa to len posluchu somostatnej hudby.hmm
Inak ako bolo spomenuté napr. SupremeFX na Realteku 1220 na ASUSe alebo Sound Blaster X-Fi MB5 + ALC 1220 120dB SNR HD Audio na GB doskách hrajú dobre a myslím, že nejaké staré SB Audigy I/II vyrovnajú aj možno prekonajú.... Ešte sa za rozumné peniaze dajú kúpiť ASUS XONAR.
Ja mám osobne na hudbu DAC FIO Q1 Mark 2 za asi 100€ pre iPhone a sa nedá porovnať ani s 1220 na doske...
Inak z Realteku hraje dobre : 888(velmi obmedzena dostupnost), 892 a z nových 1150 a 1220...
Osobne by som skúsil aj ten ich priložený DAC a potom zvukovku v PC, čo bude hrať lepšie.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Dá sa stiahnúť HD AUDIO Manager (štúdio). Vyskúšaj:
https://www.filehorse.com/download-real ... o-manager/ (mne tento fungoval)
Zrovna teraz mám tú tvoju dosku doma a na MSI webe je len obyčajný univerzálny HD Audio ovládač.
Zrovna teraz mám tú tvoju dosku doma a na MSI webe je len obyčajný univerzálny HD Audio ovládač.
Dave máš nainštalovaný soft ku zvukovke a nastavený boost? Lebo pozerám že tam máš integrovaný zosilovač ako ja na mojej, v Realtek manageri (u mňa sa volá Správca zvuku s vysokým rozlíšením Realtek) si môžem nastaviť úroveň zosilnenia (Výkon sluchadiel) Level 1-3. Nie je všetko len o volume v Windows.
Spoiler: ukázať
wingo napísal: ↑Št 23. Apr, 2020, 20:13 Dave máš nainštalovaný soft ku zvukovke a nastavený boost? Lebo pozerám že tam máš integrovaný zosilovač ako ja na mojej, v Realtek manageri (u mňa sa volá Správca zvuku s vysokým rozlíšením Realtek) si môžem nastaviť úroveň zosilnenia (Výkon sluchadiel) Level 1-3. Nie je všetko len o volume v Windows.
no mám soft čo je vlasne k driveru realtek čo som stiahol na stranke msi realtek audio console.henten level volume tam nevidim len equalizer tam je a efekty nejake ale to je nepoužitelne pre mna ))
tak ked je ten realtek Manager niečo ine tak si to kuknem na nete a vyskušam ))
mne hento nejde spustit čo si postol )) mi pise ze nenaslo ktomu hardwercastelL napísal: ↑Št 23. Apr, 2020, 19:57 Dá sa stiahnúť HD AUDIO Manager (štúdio). Vyskúšaj: