Kicker napísal: Po 04. Máj, 2020, 07:29
Ahojte, tiež idem kupovať novú stoličku, chcelo by to niečo ergonomickejšie, aby chrbtica toľko neplakala

, ideálne okolo 200€, tak ako tu čítam, dosť tu letí LARA VIP, ktorá sa mi celkom pozdáva, no rovnako sa mi pozdáva aj GAME ŠĚF VIP
https://www.stolickymix.sk/eshop/stolic ... -vip.html/ -> máte niekto? Odporúčate? Mám výšku 186cm, viete mi poradiť, ktorá by mohla byť lepšia?
No ja mam 187cm a 100kg a pride mi, ze sedak by mohol byt dlhsi. Ale ak nepotrebujes mat nutne sedak az po kolena, tak je to dostacujuce. Opierka hlavny je pre mna nepouzitelna, nech ju nastavim akokolvek, pozeram do stropu.
Operadlo sa da zaaretovat v roznych polohach ale po aretacii sa nevracia do kolmej. Tj. Aretacia nevymedzuje maximalny zaklon operadla ale ma to fixne polohy operadla.
Fix poloha 1 je kolma, co vela stoliciek nevie, fix 2 je uz mierny zaklon, ja ju mam nastavenu bez aretacie na spruzine, tak mi to vyhovuje najviac.
Predajca vvmix spokojnost prakticky mi ju dali na dobre slovo, ze mam poslat peniaze na ucet, ked pridem domov + mi to pan hodil do auta.