Mam comp v skrinke Fractal Core 3000 na ktorej sa vysavanim prachu prederavil predny penovy filter
Kedze cez tu malu dierku nasava mnzostva prachu, potrebujem to urychlene vymenit. Najradsej by som zohanl ten pas peny cca 45x15 cm ale neviem to nikde najst.
V predu je jeden 14cm fan. Cosi take AKASA 14cm GRM140-ALO1-BK?
Front filter do skirnky
Front filter do skirnky
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: Front filter do skirnky
MB: GIGABYTE x570 Aorus Elite CPU: Ryzen 7 3700X Cooler: EVGA CLC 240 RAM: HyperX Predator 2x8GB 3200Mhz@3600mhz CL16 GPU: GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming M.2: Crucial MX500 1TB SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: WD 1TB PSU: EVGA SuperNOVA 850 P2 Case: Fractal Design Meshify S2 TG
nejaky miestny obchod? v dnesnej dobe radsej podporim nasich predajcov
MB: GIGABYTE x570 Aorus Elite CPU: Ryzen 7 3700X Cooler: EVGA CLC 240 RAM: HyperX Predator 2x8GB 3200Mhz@3600mhz CL16 GPU: GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming M.2: Crucial MX500 1TB SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: WD 1TB PSU: EVGA SuperNOVA 850 P2 Case: Fractal Design Meshify S2 TG
Hello, pozri tu: https://tichepc.sk/Vyhladavanie?arg0=de ... 252b%2b140
demciflex su asi naj co mozes kupit. Ked chces nieco lacnejsie tak viac menej hocico.
demciflex su asi naj co mozes kupit. Ked chces nieco lacnejsie tak viac menej hocico.
.
@tron44 to asi nie, ale celkovo, povedal som si, ze menim trochu filozofiu nakupovania
Demciflex vyzeraju dobre, akurat doba dodania 11.09.2020 je otazna
Demciflex vyzeraju dobre, akurat doba dodania 11.09.2020 je otazna
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ty si chod piskat off topic niekam inam. Vdaka ludom ako ty to na svete vyzera tak, ako to vyzera. Prachovy filter ich vytiahne z biedy ? Moje triedenie tej trochy odpadu vytiahne prirodu z biedy ? Ta trocha paliva, ktoru ja spalim vytiahne prirodu z biedy ? Vies, nie si na svete sam ale je tu okolo teba 7 miliard dalsich ludi. Kedze ma vacsina taky pristup aky ma, tak to cele speje pomaly ale isto tam kam to speje. A clovek vam to neberie, ale aspon keby ste boli ticho, ked sa niekto snazi nemysliet len na seba a urobit nieco pre tento svet. To iste s maloobchodom na SVK, keby si ten prachovy filter kupil na SVK kazdy, kto ho potrebuje, bol by to isty objem penazi, ktory by sa tu otocil dalej. Nehovoriac o tom, ze sa tu bavime o nakupovani vseobecne a o navykoch, tu nejde len o nejaky prachovy filter. Kvakat o tom, ako tu je zle, na to by bolo kazdeho, ale urobit nieco pre to, aby bolo lepsie a zainvestovat trocha, to nie. Radsej si nechat vrtat pre par susnov do kolena, podporit cinsku ekonomiku, nech nas v dlhodobom horizonte prevalcuju a urobit dobre aj prirode, aby sa to trepalo cez pol sveta a oceanov az sem. Nehovoriac o tom, ze pisal, ze to treba surne, nie za dva tyzdne.
dendroid to zhodnotil velmi pekne, dakujem, ja som bol lenivy zaoberat sa tym.
Kazdopadne, objedna ta Akasa + termo pasta. Uz ked to budem cistit, tak aj prepastujem po x rokoch.
Kazdopadne, objedna ta Akasa + termo pasta. Uz ked to budem cistit, tak aj prepastujem po x rokoch.