BT sluchadla do 200 €
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
BT sluchadla do 200 €
Ahoj poradte BT sluchadla na pozeranie hlavne filmov k TV Panasonic 50GX810 ale aj na hudbu. Ide mi o čo naj zažitok hlavne pri pozeraní filmov, ale aj na poučvanie hudby k PC. Pozeral som po Audio-technica ATH-M50xBT. Tie su vraj nevhodné vdaka AptX na TV pre LAG. Taka jedna prosba je nech idu čo najhlbšie Ďakujem
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: BT sluchadla do 200 €
ja by som asi zobral Sony WH1000XM3 alebo Bose QC35
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
Tie som pozeral aj ked cena je už že fuuu. Všade ich ospevuju. Len neviem či budu vhodné aj na filmy .. Kuknem ešte aj tie bose dik za radu
Na sledovanie filmov nie su vhodne ziadne BT sluchadla.
Jedine nejake s low latency, lenze to musi podporovat aj zariadenie z ktoreho pocuvas.
Jedine nejake s low latency, lenze to musi podporovat aj zariadenie z ktoreho pocuvas.
-
- Používateľ
Preto hladam niečo k TV čo som písal . Vieš niečo poradit s low latency ? Prípadne je tá latencia až taká hrozná ?
Latencia BT je okolo 100 ms. A to je vnimatelny rozdiel. Plus tam hraju ulohu este aj dalsie veci (d/a prevod...). U low latency je to ok, ale ako som pisal, pokial ti to nepodporuje TV, resp. to BT zariadenie z ktoreho vysielas, tak je ti to u sluchadiel nanic.
K TV su urcene sluchadla s radiovym prenosom. Do 200€ napr. Sennheiser RS 175.
K TV su urcene sluchadla s radiovym prenosom. Do 200€ napr. Sennheiser RS 175.
-
- Používateľ
Dobre tak max rozpočet 250 € +- Bude niečo výrazne lepšie za čo oplatí priplatit k mojej TV ? Ale samozrejme použitie bude univerzálne Aj TV, mobil, PC..
Ešte je tu jedna vec . V miestnosti v ktorej sa budu sluchadla používat najčastejšie je wifi router 2.4 ghz nebudu sa rušit navzájom ? Kusok od TV a celkovo izba ma len 13m2
Ešte je tu jedna vec . V miestnosti v ktorej sa budu sluchadla používat najčastejšie je wifi router 2.4 ghz nebudu sa rušit navzájom ? Kusok od TV a celkovo izba ma len 13m2
- Chris
- Pokročilý používateľ
Ja pouzivam Bose OnEar k tv a na meetingy. Nemam s tym ziaden problem co sa tyka latencie a ani ziadnu som nespozoroval.
Uvital by som avsak noise canceling a prerusit zvuk dotykom
Uvital by som avsak noise canceling a prerusit zvuk dotykom
Rušiť sa to navzajom teoreticky môže. Je to ale vždy situacia od situacie. Neda sa to paušalizovať či ano, či nie. Tie ATH-m5XBT su po zvukovej stranke fajn. Dobre su aj tie Sony WH-1000XM3, len maju trochu krehkejšiu konštrukciu.tunner1024 napísal: ↑Pi 15. Máj, 2020, 11:10 Dobre tak max rozpočet 250 € +- Bude niečo výrazne lepšie za čo oplatí priplatit k mojej TV ? Ale samozrejme použitie bude univerzálne Aj TV, mobil, PC..
-
- Používateľ
Teda aj keby som vzal napr. ATH-m5XBT alebo Sony WH-1000XM3 budu fungovat aj pri sledovaní filmov na TV normálne ?
- Chris
- Pokročilý používateľ
Treba podotknut 1 nevyhodu. Sony vies sparovat s 1 devicom ale bose quietcomfort idu s 8. Pri sony to tak bolo pri gen1, teda xm1
Sony vieš spárovať s koľkými zariadeniami len chceš. Ale pripojené vedia byť len k jednému zariadeniu naraz.
Pri filmoch na nich odozvu neregistrujem, ale pri hraní je to citeľné oproti káblu. Čiže úplne vpohode na tvoje využitie.
ATH dosť tlačia (headband) a majú nanič stock pads, čiže počítaj s výmenou za nové aby boli aspoň trochu pohodlné (30€+-) a na viac ako 2h na hlave zabudni. So Sony nemám problém celý deň a úplne bezproblémov.
Čo sa týka Sony vs Bose. Mal som oboje, Bose som vrátil. Sony má kvalitnejšie ANC (čo ťa asi nezaujíma) a kvalitnejší zvukový prednes. Bose sú kúsok pohodlnejšie a ľahšie.
Pri filmoch na nich odozvu neregistrujem, ale pri hraní je to citeľné oproti káblu. Čiže úplne vpohode na tvoje využitie.
ATH dosť tlačia (headband) a majú nanič stock pads, čiže počítaj s výmenou za nové aby boli aspoň trochu pohodlné (30€+-) a na viac ako 2h na hlave zabudni. So Sony nemám problém celý deň a úplne bezproblémov.
Čo sa týka Sony vs Bose. Mal som oboje, Bose som vrátil. Sony má kvalitnejšie ANC (čo ťa asi nezaujíma) a kvalitnejší zvukový prednes. Bose sú kúsok pohodlnejšie a ľahšie.
ITX >>> ATX
Tvoja (aj kohokoľvek ineho) skusenosť s pohodlim je mu nanič. To je vysoko subjektivne. M5X môžu byť na jeho hlave kľudne najpohodlnejšie na svete.
Mee audio ma na to špecialne vyrobeny model Matrix Cinema a k tomu ponuka BT vysielač MEE audio Connect TV, pripadne drahši MEE audio Connect HUB. Aj sluchadla, aj tie vysielače maju low latency kodek.
Čo je to normalne? Non low latency je pomale. Tam je to pokus-omyl či ti nebude meškať zvuk za obrazom a vždy treba ratať s tym, že to tak môže byť. Väčšinou to tak je. Ako som pisal, nezaleži to len od sluchadiel. Tam ti nikto nevie povedať ako to bude u teba. BT proste nebolo vymyslene na tento učel.tunner1024 napísal: ↑Pi 15. Máj, 2020, 13:31 Teda aj keby som vzal napr. ATH-m5XBT alebo Sony WH-1000XM3 budu fungovat aj pri sledovaní filmov na TV normálne ?
Mee audio ma na to špecialne vyrobeny model Matrix Cinema a k tomu ponuka BT vysielač MEE audio Connect TV, pripadne drahši MEE audio Connect HUB. Aj sluchadla, aj tie vysielače maju low latency kodek.
- Chris
- Pokročilý používateľ
mas Sony WH1000XM3 a skusal si aj Bose CQ35 ? na Sony bolo v recenziach ze musis vymazat parovanie a na novo naparovat za kazdy, co sa mi zdala ako blbostMiso122 napísal: ↑Pi 15. Máj, 2020, 15:05 Sony vieš spárovať s koľkými zariadeniami len chceš. Ale pripojené vedia byť len k jednému zariadeniu naraz.
QC35II
Sony to tak mali zo začiatku keď ich uviedli na trh, ale po chvíli vyšiel update čo to fixol a stačí slúchadlá len odpojiť, naparovane môžu zostať.
Sony to tak mali zo začiatku keď ich uviedli na trh, ale po chvíli vyšiel update čo to fixol a stačí slúchadlá len odpojiť, naparovane môžu zostať.
ITX >>> ATX