Minulý týždeň som si kúpil Logitech G300s Gaming. Ako ľavák moc na výber nemám, táto je pre obe ruky a môžem odporučiť. Jediné, čo ma trochu sere je tvrdý kábel. Snáď vydrží.
G502 hero som kupoval pod strom otcovi na Vianoce. Je spokojný. Zatiaľ žiadny problém. Keby vyrábajú ľavorukú verziu, kľudne do nej idem.
Stoho čo si si dal do zoznamu sú najlepšie g502 a rival600.rival600 ma 2 senzory.Sám myš mám ale sklamala ma kvalita.Ešte si tam skus do zoznamu prihodiť Corsair glaive rgb pro.
dexterav napísal: ↑Ne 17. Máj, 2020, 18:06
ja som kúpil nedávno logitech 203 a som veľmi spokojný
len cca 35e ale v podste sa nanej nemá čo zošúchať, nejaké to rgb má ...
viacmnej ako píše miňo, drahé myšky si veru cenu neuhája nijako nakoniec sú nekvalitné až strach
hlavne sa mi páčia potom tie orácie pri reklamáciu resp pokus o ňu cez výrobcu, vraj som ju moc požíval
aspoň sa na tom zhodli aj obchod aj výrobca takže už nikdy viac
len pre predstavu je moc cca 10h týždenne
p.s . ani tých 35 neni málo ale predtým som mal problém za 100 a aj tak trt z toho ked skape nejak divno aj táto všetky moje budúce myšky budú čistá čína za 5e
G203 som bral nedávno vo výpredaji na Alze za 24€, nie je to žiaden luxus ale viac asi fakt netreba...
Stále sa dá kúpiť za 25-26€ v hej.sk a datart
eFatal2ty napísal: ↑Ne 17. Máj, 2020, 19:10
Tak to ani náhodou, už len z princípu žiadne HP, Acer, DELL, Lenovo a pod. OEM u mňa nejsú Gaming značky. To radšej vezmem tú lacnú HyperX