Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
Čo je to presne za mašinu? Ten Thinkpad e440 z podpisu? Tu som vygooglil download link z intel supportu, vyber si podľa OS a skús nainštalovať manuálne. V booku máš i3 4400/HD 4600 ak som dobre vadedukoval, že? https://downloadcenter.intel.com/product/81496
V prvom prispevku je spominana i3-380M..
Notebooky s 1. gen. Core i3/i5 som instaloval velakrat a ani raz som sa nestretol s problemom, aky popisujes.. Windows 10 (zacal som tusim od verzie z r. 2016 alebo 2017, naposledy 1909) si vzdy ovladace nainstaloval korektne.. Takze by som hladal chybu inde..
To je cista instalacia Windows z oficialneho zdroja? Nemas moznost skusit v tom notebooku iny podporovany CPU?
Stretnut si sa musel kedze Intel pre Win10 nema ziadny driver nakolko GMA 5700MHD je pod Windows 10 nepodporovane. Posledne podporovane je Win8.1 . Je k dispo custom driver ale tam nejde secure boot a treba mat zapnuty testsigning.
Pozrel som schvalne do zoznamu techniky pre ucebne..
Takze tych par kusov Dell Latitude E6410 s i5-520M (WXGA+), Fujitsu LIFEBOOK S710 s i3-370M a Fujitsu LIFEBOOK LH530 s i5-460M (oba HD) funguju preco?
Nemam ich pri sebe, ale aj keby mali len MS genericky driver, nepisu ziaden vykricnik, ziaden problem.. Mam im prezradit, ze vlastne fungovat nemaju?
ešte doma čeknem ale mám podobný konfig z takým pravekým cpu a ide iGPU a aj win10 na tom v pohode
určite staršie ako SB, je to toshiba z roku 2009 tuším
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
michalesku napísal: ↑Po 01. Jún, 2020, 21:44
Pozrel som schvalne do zoznamu techniky pre ucebne..
Takze tych par kusov Dell Latitude E6410 s i5-520M (WXGA+), Fujitsu LIFEBOOK S710 s i3-370M a Fujitsu LIFEBOOK LH530 s i5-460M (oba HD) funguju preco?
Nemam ich pri sebe, ale aj keby mali len MS genericky driver, nepisu ziaden vykricnik, ziaden problem.. Mam im prezradit, ze vlastne fungovat nemaju?
vseobecne znama vec je, ze ked ti to funguje, si stastlivec. ak nie, vies preco a nemas preco nadavat.
vyrobcovia (aj znackovych) pc bud nemaju moznost alebo jednoducho nejamu ako zabranit, aby sa nepodporovany OS dostal na ich stroje.
Mal som pripad jedneho AiO Lenova, kde sa cez winupdate nahodil win10 aj ked Lenovo toto nepodporovalo a nema ani win10 ovladace. max podpora win8. Ako zabranis, aby sa toto nedialo? PC fungoval, kym mu nezacalo sibat...reinstal nepomohol, kedze ovladace niesu a polovica systemovych nesla.
tak navrat na win7...ale ako zabranis aby uzivatel neklikol na aktualizaciu v buducnosti?