Ahojte, chlapi prosím o jednoduchú (verím) radu:
Mám integrované zvukovky (napr. teraz sedím pri ALC887) nastavené na 5.1 výstup. Výstup na predné repro ide na jeden zosík (stereo) a Center/SW výstup ide na druhý zosík.
Stereo ide samozrejme v pohode (myslím hudba, youtube), až na to že nehrá subwoofer. Keď spustím test vo windowsáckom (W7) Speaker Setup-e a kliknem na SW, tak ide.
Chcel by som proste aj stereo "zdroj" (youtube, hudba z Flac/MP3,...) počúvať tak, že výstup na predné repro ide spolu s výstupom na Center/SW, čiže bass pôjde cez SW výstup do zvlášť zosíku.
Dá sa to nejako softvérovo prepnúť niekde? Ďakujem
Stereo zvuk (napr. YT) do 5.1 konfigurácie - nejde SW
Stereo zvuk (napr. YT) do 5.1 konfigurácie - nejde SW
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: Stereo zvuk (napr. YT) do 5.1 konfigurácie - nejde SW
Ano, cez bass management v realtek nastaveniach.
KocuR - to som samozrejme skúšal, aj swapnúť center/SW výstup, nič z toho nepomohlo... Zvuk do SW proste nejde, aj keď v teste reproduktorov reagujú zvlášť všetky reproduktory
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
skus prejst nastavenia prehravania YT, pripadne prehliadaca ohladom zvuku...ak nejake ma.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
skúsim, keď tam nič nebude, rozdvojím stereo výstup na dve lajny a zapojím oba zosíky na jeden výstup.
Už som to tak mal, išlo to OK, len som to chcel ešte "vyšperkovať" a mať delenie výstupu priamo pri zdroji na stereo + SW, ale neva
ďakujem
Už som to tak mal, išlo to OK, len som to chcel ešte "vyšperkovať" a mať delenie výstupu priamo pri zdroji na stereo + SW, ale neva
ďakujem