Ja som videl, že sa tu omleli Logitechky, tak som hneď mal potrebu sa tu privaliť a dať nejaké to PSA. Logitech nie je síce Razer ale QC a kvalita šla dole. Napríklad moje dve G403. Prvý kus začal "chrčať", teda niečo v nej chrčalo (myslím, že sa o tom hovorilo, že sa trasie senzor???), priamo s Logitechom som vyriešil reklamku - štýlom, že som dostal nový kus, starý som nevracal. Ten starý používam stále v robote, aj bočné tlačidlá majú také spružinové pazvuky, keď ich povolím ale výkonovo/baterkovo je v pohode.
Nová G403, tá nemá vyššie spomínané problémy ale za posledné týždne sa začali objavovať problémy s batériou, nejako rýchlo sa vybíja (predtým som ťahal aj týždeň na jedno nabitie, aj moja stará drží veľmi dlho (aj keď tú samozrejme používam pomenej)), nenabíja sa (podľa LGS) nad 81%, niekedy ukazuje, že je nízka batéria, zapojím ju na kábel na sekundu a späť, a zrazu ukazuje, že mám nad 50%.
Sú to skoro 2 roky od tej výmeny, takže si nedávam nádeje, že to vymenia ale tak vytvoril som ticket, možno sa mi pošťastí a....tretíííí kus?
O dôvod viac, prečo by som oveľa radšej bral G603 - problém s batériou? Vyberieš tú jednu AA, dáš druhú a ideš ďalšie 3 mesiace na jedno nabitie.
Mys
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Mys
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Mys
Trochu OT...
Mam inac 2x mysku doma... neboli nikde rozoberane atd.
G700 a G500.. obe su v prakticky TOP stave /exterier/, akurat, G700 zacala robit to, ze 2klik casto urobi ako 1 klik- - t.j. mam chapat ze je zly spinac?
Existuje niekto, co by mi to vedel opravit? - dat dokopy?
Rozmyslam aj nad prekrytovanim, lebo sa mi zda, ze to robi aj trochu vysuchany kryt v oblasti tlacidiel (taky leskly), ci nie?
Dlho som zhanal mysku, co by velkostne sedela s G700, a to som mal v ruke 3-4 modely, kazdy bol iny a vadilo mi to. Nasiel som po dlhom hladani HP Pavilion Gaming Mouse 200, ktora je najpodobnejsia, ale asi aj tak by som chcel plne funkcnu Logitech G700.
Mam inac 2x mysku doma... neboli nikde rozoberane atd.
G700 a G500.. obe su v prakticky TOP stave /exterier/, akurat, G700 zacala robit to, ze 2klik casto urobi ako 1 klik- - t.j. mam chapat ze je zly spinac?
Existuje niekto, co by mi to vedel opravit? - dat dokopy?
Rozmyslam aj nad prekrytovanim, lebo sa mi zda, ze to robi aj trochu vysuchany kryt v oblasti tlacidiel (taky leskly), ci nie?
Dlho som zhanal mysku, co by velkostne sedela s G700, a to som mal v ruke 3-4 modely, kazdy bol iny a vadilo mi to. Nasiel som po dlhom hladani HP Pavilion Gaming Mouse 200, ktora je najpodobnejsia, ale asi aj tak by som chcel plne funkcnu Logitech G700.
Spoiler: ukázať