Call of Duty: Warzone
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Call of Duty: Warzone
Ja tiez hravam MP a nie Warzone. V priemere tak raz za 1 - 2 hodiny ma to odpoji s kodom BLZBNTBGS000003F8
Je toho plny inernet, ale riesenie nikde.
Je toho plny inernet, ale riesenie nikde.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne to nonstop freezovalo na loading screene vo warzone, z xy hier som si zahral par, nemal som na to nervy,zvlast v partii ked sa ostatni museli xkrat kvoli mne odpojit a znova to "Skusit"... klop klop MP ide jak po masle !
Ja som to vyriesil prehodenim sa na americky server a odvtedy ani jeden jediny pad. Hrame s bratom po veceroch, ping mam do 50ms. Mozno nie pre kazdeho riesenie, ale mne to vyriesilo 100% problemov s pripojenim
Vraj treba ešte nastaviť aby to bolo read only: "Once you have changed this value, save and set the file to Read Only, otherwise it will reset back to 2 when you open the game."paranoid.asian napísal: ↑Po 15. Jún, 2020, 23:27 moj fix spocival v tomto.
edit suboru adv_options.ini
// generated by Infinity Ward
version = 1
VideoMemoryScale = 0.45 (original je 0.80)
RendererWorkerCount = 6 (treba dat hodnotu, ktora zodpovedna polovici vasich jadier na cpu)
ConfigCloudStorageEnabled = 1
prave ten workercount mi robil tieto problemy. kedze hra sa nainstaluje a hodi si tam max pocet jadier ake vas cpu ma.
navody menit videomemoryscale boli pre mna bezpredmetne, ale nechavam tam 0.45 podla navodu aj tak.
ist to ide teraz uplne luxusne.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ja tiež hrávam na US a odvtedy nič.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
toto som riesit nemusel, cize neviem to povrdit, ze to tak treba.
Možno to tak robilo pred updatom. Keď som to včera pozeral tak som mal automaticky nastavenú hodnotu RendererWorkerCount = 7. Mám 3700X tak, žeby to nastavovalo automaticky na počet jadier mínus 1? Každopádne som včera dal jednu MP hru po dlhom čase a podstatný rozdiel k lepšiemu. Len keby som toho času na hranie mal viacej - 2 deti ma celkom zamestnávajú
- paranoid.asian
- Používateľ
ja som tam mal povodne 12 (tolko co cpu jadier)
ale rady z internetu bolo riesit ten riadok nad tym, cize tak som dopadol
a ako teraz hravam s typkami na konzolach, tak maju tiez ten problem, a lagne im to aj na 10sec.
len oni si ten ini subor nevedia editnut.
2 deti? nice, este chvilu a budes mat team do trio`s
ale rady z internetu bolo riesit ten riadok nad tym, cize tak som dopadol
a ako teraz hravam s typkami na konzolach, tak maju tiez ten problem, a lagne im to aj na 10sec.
len oni si ten ini subor nevedia editnut.
2 deti? nice, este chvilu a budes mat team do trio`s
V mojom prípade to bolo VideoMemoryScale = 0.90. To znamená koľko grafickej pamäte si to môže zobrať. Keď máš 11 GB x 0,9 tak si to zoberie max 9,9 GB. Skúsim to nastaviť na 0.95.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Chalani prosim poradte. Pocas hrania mi zrazu zacala padat hra s hlaskou DEV ERROR 5624. Skusal som podla gugla rozne upravy a jedna z nich bola oscanovat a opravit subory hry, no to mi vzdy skonci s chybou. Momentalne neviem ani spustit hru, ponuka mi len volbu UPDATE a ten spusti dany scan, ktory sa neskonci uspesne.
Nema niekto napad ako to opravit? Samozrejme okrem uninstall/install celej hry
Diik
Nema niekto napad ako to opravit? Samozrejme okrem uninstall/install celej hry
Diik
- M1ch4l
- VIP
Znovu 35GB update a stahuje to zavratnou rychlostou...
Snad sa s novymi konzolami zmeni organizacia suborov hier a updaty budu efektivnejsie...
Snad sa s novymi konzolami zmeni organizacia suborov hier a updaty budu efektivnejsie...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som vcera vecer dal tahat, skoncil som rano ... fakt nechapem,ze nevedia robit nejaky "predownload" a nie ,ze to pustia a vsetci tahaju jeden den , na hlavu
kyselinka mas v bnete moznost "opravit hru/subory" skus ist cez to, mne to vela problemov vyriesilo ked som mal nieco
kyselinka mas v bnete moznost "opravit hru/subory" skus ist cez to, mne to vela problemov vyriesilo ked som mal nieco
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No prave cez to to opravujem a skonci to vzdy s chybou. Ale ked som videl, ze update ma tolko GB, tak som hru odinstaloval a dal znovu tahat. Uvidime, ci to pomoze.
- M1ch4l
- VIP
Tak update stiahnuty ale pre zmenu sa mi zasa nejde pripojit... tato hra ma proste miliardu problemov. Cez vikend mi tiez neslo pripojit ani v sobotu ani v nedelu. V pondelok to magicky fungovalo. Nezmenilo sa nic.
Aj som skusal pocitac vypnut/zapnut (obcas to pomaha), restartovat router, resetovat ipconfig, ... obcas si to jednoducho povie ze sa to nepripoji a nepomaha nic.
Aj som skusal pocitac vypnut/zapnut (obcas to pomaha), restartovat router, resetovat ipconfig, ... obcas si to jednoducho povie ze sa to nepripoji a nepomaha nic.