Super, len anglický dabing mi pílil uši. Ak je možnosť to pozerať v origo jazyku, tak smelo do toho.stiv napísal: ↑Št 23. Apr, 2020, 21:40JJ, je to pecka. Odporucam.Leon napísal: ↑Ne 05. Apr, 2020, 12:50 Ja som včera narazil na Chalífát - https://www.csfd.cz/film/810920-chalifat/komentare/
92 percent na CSFD. Tiež z oblasti náboženstva ale islámu. Tak som zvedavý. Má to dobré ohlasy.
Aky film ste naposledy videli?
Re: Aky film ste naposledy videli?
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Defending Jacob - zatiaľ iba prvé dva diely, ale je to fajn, konečne sa C.Amerika vymanil zo super hero veci a začína točiť aj celkom iné žánre.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pridam sem
www.csfd.cz/film/603444-lovec/galerie/?type=1
S01 som dnes dopozeral. Tento rok sa chysta S02. Koho bavi mafianske krimi, tak odporucam. Mna to bavilo.
www.csfd.cz/film/603444-lovec/galerie/?type=1
S01 som dnes dopozeral. Tento rok sa chysta S02. Koho bavi mafianske krimi, tak odporucam. Mna to bavilo.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Straight Outta Compton - Zrod Dreho a Ice Cuba. Musím povedať, že z filmov o Eminemovi, 50 centovi, Notoriousovi a 2 pacovi je toto fakt dosť dobré a nato, že to má 2 a 3/4 hodiny to zbehlo veľmi rýchlo.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Devs na hbo
celkom prijemne prekvapenie zhltol som to narychlo, uz davno ma nieco takto nezaujalo
celkom prijemne prekvapenie zhltol som to narychlo, uz davno ma nieco takto nezaujalo
- Odar
- Pokročilý používateľ
Asi moc velke ocakavania, ale som 3 hodiny (director's cut) doslova odspal. Fakt neviem, komu toto moze sadnut.
www.csfd.cz/film/625651-doktor-spanek-o ... a/prehled/
EDIT:
www.csfd.cz/film/267956-mizerove-navzdy/prehled/
Stale v pohode. Vtipna nenarocna oddychovka, ktora pobavi.
EDIT2:
Celkom fajn konverzacka www.csfd.cz/film/651342-na-noze/prehled/ , ale asi musi sadnut do nalady. Nie vzdy je clovek v stave vnimat 2-hodinove vysetrovanie z roznych stran.
www.csfd.cz/film/625651-doktor-spanek-o ... a/prehled/
EDIT:
www.csfd.cz/film/267956-mizerove-navzdy/prehled/
Stale v pohode. Vtipna nenarocna oddychovka, ktora pobavi.
EDIT2:
Celkom fajn konverzacka www.csfd.cz/film/651342-na-noze/prehled/ , ale asi musi sadnut do nalady. Nie vzdy je clovek v stave vnimat 2-hodinove vysetrovanie z roznych stran.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Odar
- Pokročilý používateľ
Waves mi dlho lezalo na HDD. Velmi dynamicky natocene. Odporucam.
www.csfd.cz/film/667871-waves/prehled/
www.csfd.cz/film/667871-waves/prehled/
365 Days toto som si pustil ani neviem prečo, nejako som na to natrafil, no totálna sračka, nasilu "sexuálne" proste shit 2z10 (NETFLIX)
Gemini Man ďalší bonus nechápem že sa dal Will na niečo takéto prehovoriť, úplne zlé scény, jak z PC hry 3z10 (HBO GO)
Late Night taká oddychovka s kočkou na večer 4,5z10 (HBO GO)
LA 92 a niečo fakt dobré, nechápem že som toto ešte nevidel a ani si nejako nespomínam že by boli takéto nepokoje v LA v 92-hom (asi preto že som ročník 86), brutálne zábery, odporúčam pozrieť všetkým čo si dávali BLM na svoje profily, pre mňa All Lives Matter 8,5z10 (NETFLIX)
See ešte som si prebehol tento seriál, celkom zaujímavý nápad 6,5 z 10 (APPLE TV)
The Morning Show tiež celkom v pohode seriál, ale nejako ma to nedostalo tak jak to bolo vyhypovane 5z10 (APPLE TV)
Gemini Man ďalší bonus nechápem že sa dal Will na niečo takéto prehovoriť, úplne zlé scény, jak z PC hry 3z10 (HBO GO)
Late Night taká oddychovka s kočkou na večer 4,5z10 (HBO GO)
LA 92 a niečo fakt dobré, nechápem že som toto ešte nevidel a ani si nejako nespomínam že by boli takéto nepokoje v LA v 92-hom (asi preto že som ročník 86), brutálne zábery, odporúčam pozrieť všetkým čo si dávali BLM na svoje profily, pre mňa All Lives Matter 8,5z10 (NETFLIX)
See ešte som si prebehol tento seriál, celkom zaujímavý nápad 6,5 z 10 (APPLE TV)
The Morning Show tiež celkom v pohode seriál, ale nejako ma to nedostalo tak jak to bolo vyhypovane 5z10 (APPLE TV)
Naposledy upravil/-a zedolsi v Pi 19. Jún, 2020, 09:11, upravené celkom 1 krát.
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
@zeldosi: GTA: San Andreas ma zapletku motivovanu tymi nepokojmi
K teme:
High Fidelity
https://www.csfd.cz/film/3061-vsechny-m ... y/prehled/
- nie zle, svojsky film s jednoduchou zapletkou a neopozeranymi hereckami. Manzelku az tak nechytil, skor pre fanusikov decentneho humoru
Django Unchained
- link asi netreba. Roky mi trvalo, kym som sa k tomu dosta a nelutujeml. Tarantino ako sa patri.
K teme:
High Fidelity
https://www.csfd.cz/film/3061-vsechny-m ... y/prehled/
- nie zle, svojsky film s jednoduchou zapletkou a neopozeranymi hereckami. Manzelku az tak nechytil, skor pre fanusikov decentneho humoru
Django Unchained
- link asi netreba. Roky mi trvalo, kym som sa k tomu dosta a nelutujeml. Tarantino ako sa patri.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Taky napad - co keby, v pripade, ze pozerate film na nejakej streamovacej platforme, napisali, na ktorej? Hlavne Netflix alebo HBOGO je uz u nas asi pomerne rozsirene a clovek aspon nemusi patrat. Ti, ktori nenapisu, samozrejme zabudli
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
len jedno video nie uplne 100% k teme ale musim sem dat
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
lebo 90% ludi tu pozera stahovane filmy
Však veď dobre. Ja ich súdiť nebudem. Tiež mám iba Netflix. Ale už sa stalo, že som niečo stiahol a bolo to na netflixe Predtým som mal HBOGO, ale tam ten obsah nejako nepribudal. Teraz som na skúšku išiel pozrieť a stále tam svietilo to iste, čo pred rokom.