TV 65"
Re: TV 65"
ja mam philips oled803 so 620h a zatial bez problemov. prebehol som RGB test a nikde nevidm ani len naznak vypalenia.
Mal som uz niekolko viachodinovych hernych posedeni(8h v kuse ) a nevsimol som si ziadny problem.
Nedavno som ale pozeral cca hodinovy stream kde mala osoba biele tricko a kamera bola bez pohybu(cize viacmenej staticky obraz), a vtedy ma prvy x vyzvala telka na rychly automaticky refresh kde som si aj vsimol docasnu retenciu.
Mal som uz niekolko viachodinovych hernych posedeni(8h v kuse ) a nevsimol som si ziadny problem.
Nedavno som ale pozeral cca hodinovy stream kde mala osoba biele tricko a kamera bola bez pohybu(cize viacmenej staticky obraz), a vtedy ma prvy x vyzvala telka na rychly automaticky refresh kde som si aj vsimol docasnu retenciu.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
to je super kúpiť OLED za 1000+ a obávať sa každý deň o stav obrazu
Pokiaľ uveriš mytom a propagande, tak ano.
kamoš mi vravel akurat minulý tyžden že ma nejake biele pruhy na 65ke oledke vraj na tom hráva často PSko aj to je mýtus? mysliš že sa mu to len snívalo?
Vzhľadom k tomu že si napisal len jednu vetu tak čo k tomu ma človek napisať? Čo znamena "nejake biele pruhy"? Keby sa mu niečo vypalilo, tak to určite nie je biele, a asi ťažko pruh. V akej hre su často na obraze pruhy?
Ak tam vidi biele pruhy, tak ten TV pravdepodobne trpi bandingom. A to s vypalenim nema nič spoločne.
Ak tam vidi biele pruhy, tak ten TV pravdepodobne trpi bandingom. A to s vypalenim nema nič spoločne.
Ahojte. Aký máte názor na oled SONY Bravia KD-65AG8? Je aj nejaká alternatíva alebo je to naj v tejto kategórii? O zvuk mi nejde, iba obraz, hlavne šport, futbal nech nie je lopta rozmazaná pri každej prihrávke. Ak by sa mohol vyjadriť Dunar, pomohlo by mi to pri výbere.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ
AG8 je vyborny TV, len je trochu drahsi ako by mal/mohol byt. Pozri radsej nejaky Panak GZ950E/1500E. Alebo Philips 65oled804, ten ma pohyb najlepsie zmaknuty. Navyse aktualne (u vybranych predajcov) na to dava Philips 5 rokov zaruku.
Vsetko su to obrazove alternativy k Sony, no za nieco nizsiu cenu.
Vsetko su to obrazove alternativy k Sony, no za nieco nizsiu cenu.
Ďakujem, veľmi to pomohlo s výberom. Vidím to na Philips.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tak čo sa tu nakoniec vybralo?
Votriem sa tu. Zvažujem tiež kúpu telky čisto len na nejaký film/seriál pár krát do týždňa. Tak čo zobrať ? Kľudne aj nejakú 75". Brať radšej ten B9 alebo pozerať kľudne aj 75 v tej cene?
Votriem sa tu. Zvažujem tiež kúpu telky čisto len na nejaký film/seriál pár krát do týždňa. Tak čo zobrať ? Kľudne aj nejakú 75". Brať radšej ten B9 alebo pozerať kľudne aj 75 v tej cene?
.
Určite oled, ako bolo spomenute vyššie, Panak alebo Philips.