Dark 2017
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: Dark 2017
3ka skoro zhltnuta, ale uz aj ja sa trochu zamotavam. Inak kvalita ma prekvapila a tiez pozeram v nemcine, viac im to clovek veri a je to prirodzenejsie ... O Jonasoch a Marthach sa mi este bude snivat
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tak finále za mnou. Kiežby sa točilo viac takýchto kvalitných vecí.
Tretiu sezónu riadne natiahli, ale chválim, že naznačovali o aké postavy v skokoch časom ide. Lebo to už by bol strašný porod. Aj tak som sa 1-2x nevyhol lustrovaniu na wikipedii, aby som si osviežil súvislosti z prvej sezóny Fakt HC si toto všetko pamätať.
Za mňa 9/10. Škoda, že skončilo.
Tretiu sezónu riadne natiahli, ale chválim, že naznačovali o aké postavy v skokoch časom ide. Lebo to už by bol strašný porod. Aj tak som sa 1-2x nevyhol lustrovaniu na wikipedii, aby som si osviežil súvislosti z prvej sezóny Fakt HC si toto všetko pamätať.
Za mňa 9/10. Škoda, že skončilo.
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja musim povedat ze tretia sezona nas sklamala a prestali sme to pozerat, prilis vela "he lied to you" a inych opakujucich sa premudretych prozaickych hlasok.
Celkovo stale fajn ale za mna serial co keby skoncil drujou seriou tak 9/10, ale trojka tak 6/10.
Ale aby som nekritizoval iba tak rozumiem, ze je tazke takyto pribeh stupnovat bez gradacie trapnosti, problem mnohych poslednych serii.
Celkovo stale fajn ale za mna serial co keby skoncil drujou seriou tak 9/10, ale trojka tak 6/10.
Ale aby som nekritizoval iba tak rozumiem, ze je tazke takyto pribeh stupnovat bez gradacie trapnosti, problem mnohych poslednych serii.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja som cca v polovici. Dam vediet, ako sa mi pacilo, ked dopozeram. Zatial som v stave, ze konecne sa to trochu rozbehlo a zacinam chapat o com cela S03 je Ale tiez trochu nechapem, ze su ludia z toho az tak paf. Proste klasicky Dark.
- Leon
- Pokročilý používateľ
To som presne myslel tým, keď som písal, že sa to naťahovalo.Jednoduska napísal: ↑Po 06. Júl, 2020, 07:36prilis vela "he lied to you" a inych opakujucich sa premudretych prozaickych hlasok.
Ale je škoda, že ste to prerušili, lebo tie strety a rozhovory medzi postavami všetko objasňujú (aj spätne ti dôjde čo nebolo vysvetlené v S01 a S02). Kto komu klamal, kto koho kam poslal, prečo sa niekto stretol s tým a tým, prečo je niekto zrazu v tej dobe atď, atď. Prvé 2 sezóny sú práveže treťou vysvetlené
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Jj verim len nam toho bolo vela, mozno aj preto ze sme to zhltli za tyzden
Teraz sme pri obede nieco pozreli, verim ze to dopozerame o par dni. Zle to nie je, urcite fresh prevedenie, myslienka, som rad ze to vzniklo.
Teraz sme pri obede nieco pozreli, verim ze to dopozerame o par dni. Zle to nie je, urcite fresh prevedenie, myslienka, som rad ze to vzniklo.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Akurát som to dopozeral. Niečo chápem, niečo nie, idem kuknúť reddit. Každopádne u mňa jeden z naj seriálov, v budúcnosti dam rewatch
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Leon
- Pokročilý používateľ
Tu zistíš lepšie.
https://dark-netflix.fandom.com/wiki/Dark
Čo si inak nepochopil ? Schválne či mi niečo neuniklo
https://dark-netflix.fandom.com/wiki/Dark
Čo si inak nepochopil ? Schválne či mi niečo neuniklo
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tu je skvelý FAQ - SPOILERS
https://www.reddit.com/r/DarK/comments/ ... st_common/
Ako chápem súvislosti ale také detaily a v postavách som sa hlavne strácal keďže niektoré vyzerajú rovnako a mená sa mi plietly
https://www.reddit.com/r/DarK/comments/ ... st_common/
Ako chápem súvislosti ale také detaily a v postavách som sa hlavne strácal keďže niektoré vyzerajú rovnako a mená sa mi plietly
Spoiler: ukázať
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Zhltli sme to s manzelkou za cca 3 tyzdne. Pre mna osobne je to jeden z top serialov. Napinave az do konca, postupne odhalovanie zapletky, vnasanie novych postav a takmer vsetko malo hlavu a patu. Finish bol perfektny a som rad, ze to cele uzavrelo. Pevne verim, ze nehrozia dalsie, za vlasy pritiahnute serie, ako napr. Stranger Things.
Mam pocit, ze mi usli len dva detaily:
Mam pocit, ze mi usli len dva detaily:
Spoiler: ukázať
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77