Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
liqua1 napísal: ↑Ut 07. Júl, 2020, 17:52za 14e (teda 14.25 pre presnost) mas v orange unlimited minuty/sms do EU a 4GB dat (s roznymi bonusmi to vie byt okolo 6GB) co je uz celkom pouzitelne.
Podpultova ponuka pre zakaznikov konkurencie. Ja nemam zaujem kazde 2 roky riesit pol dna prechod od jedneho operatora k druhemu a naspat, ak to nie je cennikova ponuka, ktoru budem mat aj o po skonceni viazanosti, tak ako keby ani neexistovala.
Kludne si za nu plat cennikovych 30e, koho to zaujima.
Stalo sa standardom ze lojalita neprinasa ziadne vyhody, tak sa treba prisposobit a nie vyplakavat ako je vsetko drahe.
Sorry ale to ty si potratil zdravý rozum. Ak ty predpokladas ze je normálne skákať od opa k opovi aby si ušetril 10 e tak nie nie je, a to si si zapríčinil ty a tebe podobní ktorí nastolili taky standard
Ale este raz. Ty si plat kolko chces. 100e mesacne aj viac. Koho to zaujima? Ja tomu tu pol hodinku az hodinku raz za 15 mesiacov obetujem a platim menej ako polovicu. Nevies tuto jednoduchu matematiku pochopit? Smutne, velmi smutne...
Jasne ze to je normalne. Komu to nepride normalne nech plati 20 euro za giga dat a fnuka. Potom mozes rovnako tvrdit ze za gigove balicky si mozete sami pretoze viacej dat nepouzivate. Rovnako ako ked som rusil pausal kvoli druhemu a hovorim ze potrebujem tak 8 giga dat. A tetusa hm ale tu mate priemernu spotrebu tak 4 giga. No ano s 2 gb balickom aha
Inde vo svete to funguje tak ze mas tu ponuku s cenou na 2 roky, potom ti zabiju nezmyselny full price. Musis podat vypoved pred koncom. Bud ides inde alebo pockas na ponuku retencneho. Dokonca sa ani neda vbehnut do shopu ze predlzte mi to. Jedine cez retencne a uz idu podpultovky, tfuj. Takze tak. Bol by som rad ze na slovensku je taky system aky je a ze si mohol tu 5 eurovu sovu uzivat tak dlho ako sa dalo.
liqua1 napísal: ↑Ut 07. Júl, 2020, 22:58
Ale este raz. Ty si plat kolko chces. 100e mesacne aj viac. Koho to zaujima? Ja tomu tu pol hodinku az hodinku raz za 15 mesiacov obetujem a platim menej ako polovicu. Nevies tuto jednoduchu matematiku pochopit? Smutne, velmi smutne...
Este raz, mudrlanti ako ty co jediny ich argument je ze odidu do riti sposobil to ze sa podpultovky zacali robit v prvom rade, lebo to ze ty nevies pochopit este jednoduchsiu matiku, a to taku ze kludne si migruj aj do riti sveta ale stale ako NOVY dostanes cennikovu cenu a nie podpultovu je na ustupe. Pre mna za mna si migruj aj kazdeho pol roka, mne to je totalne u prdele, ja len hovorim o tom ze to ze aj TY nemas normalne podmienky za vernost si si sposobil ty SAM svojim vychcalkovskym chovanim ala babka na trhu. Nedovidis si ani na koniec nosa a furt si len trepes svoje, pricom to preco TY a ostatni co chcu lepsie podmienky to musia robit si to zapricinili sami.
werwest napísal: ↑Ut 07. Júl, 2020, 23:02
Inde vo svete to funguje tak ze mas tu ponuku s cenou na 2 roky, potom ti zabiju nezmyselny full price. Musis podat vypoved pred koncom. Bud ides inde alebo pockas na ponuku retencneho. Dokonca sa ani neda vbehnut do shopu ze predlzte mi to. Jedine cez retencne a uz idu podpultovky, tfuj. Takze tak. Bol by som rad ze na slovensku je taky system aky je a ze si mohol tu 5 eurovu sovu uzivat tak dlho ako sa dalo.
Ja som v orange uz 6+ rokov, tj uz som predlzoval minimalne 3x a doteraz som mal vzdy cca polovicne ceny, lebo sme sa dohodli s pani po telefone. Naozaj netusim co to tu splietas za nezmysly. Ale ak z teba idu podobne slovne zvrat(k)y aj nazivo, tak sa vlastne ani nedivim, ze sa nevies dostat k lepsej ponuke
Vyborne, nic to nemeni na tom co hovorim, za tuto situaciu si mozes sam, to ze netusis co to je za nezmysly, skus si to precitat este raz s porozumenim. A fakt mam tvojho pokrytectva plne zuby, majstrov svetla tu moc nemusime, uz ti to niekolko modov niekolko krat povedalo, useri taktiez.
dufam ze si o chvilku budes tymto stylom pytat polovicnu zlavu na chleba v obchode a budes na to pysny.... ano, zlavy 10%,15% su v bussinesse bezne, ked niekoho sklepnes cenu, ale nie .. toto nie ...
Nedivil by som sa, keby ze si vytvori novy nick a kvoli tomu si da novy podpultovy pausal (kvoli IP) a obetuje pol dna na vybavovacky a pride odpisat "pokracujme v debate"
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
Ked uz si Snake dal emoji z externeho zdroja, daco je zle
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
Ono sranda je že mne napríklad O2 každý rok zavolá s tým či som spokojný a podobne blbosti, ja vždy pani poviem že áno som ale spokojnejší by som bol keby som mal zlatý paušál naďalej za cenu ktorú mám, ona povie super ozve sa vtedy a vtedy nemusím nič riešiť ako ovce zavolajú a znova dajú takú istú cenu bez reptania. Nemusím sa nikomu vyhrážať ani som sa nikdy nevyhrážal, len raz som zavolal povedal som čo by som si predstavoval a bolo.