Zmenené, dáva to zmysel, lebo naposledy to vyvíjajú súbežne a updaty prinášajú vlastne tie isté featury do oboch hier.
Ja som ETS2 od nábehu 1.37 nehral, lebo zas mi to nejaký mod rozhádzal a nechcelo sa mi zas hľadať ktorý to robí.
Včera som ale updatol na 1.38 beta a konečne sa dokopal to pretriediť, jeden starší addon pack pre Scaniu mi to zhadzoval.
Info k 1.38 open beta
https://blog.scssoft.com/2020/06/ets2-1 ... -beta.html
Skúsil som to SSAO, je tam vidieť rozdiel hlavne na budovách, ale aj inde mierne, má to ale dopad na výkon, aspoň u mňa to má dosť veľký, medzi off a high asi 15% fps dole, a hlavne to interaguje so zapnutými svetlami, čiže keď rozsvietim, tak ešte riadny skok dole. Čím viac svetiel na trucku, tým horšie a ja ich tam mám nahádzaných celkom dosť.
ATS nemám kúpené, skúsil som niekedy minulý rok, tuším bol free weekend, nech si to ošahám. Ako má to svoje čaro, ale obsahovo aj čo sa modov týka ETS 2 má náskok.
Ja mám modov v ETS 2 celkom dosť, aj keď furt si vravím, že to treba držať na minime, lebo to len robí oštaru po updatoch, ale nejak sa mi nedarí.
Väčšinou sú to tuning addon packy na trucky, aby som sa bavčal s úpravou v garáži, nejaké interiéry a vlastné skiny trucku aj návesu.
Z tých ostatných všeobecných v podstate len Jazzycat packy na premávku a také zreálňujúce... reálne značky spoločností, benzíniek a tak...Sound pack už neriešim, lebo to riešili priamo SCS v 1.37 a v menu sa dajú separátne nastavovať intenzity zvuku do zblbnutia. Zatiaľ sa mi to zdá OK.
A už aj taká blbosť, že si môžeš stiahnuť okná v trucku ma berie, plus sa mi páši, že na to pekne reaguje zvuk zvonka, počuješ viac z tej strany z ktorej máš stiahnuté okno a tak.