T-Com DSL - info, novinky,...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: T-Com DSL - info, novinky,...
no praveze ja som od ustredne asi 800m... realne 200 m som iba ja osobne tahal kabel, aby som sa vobec dostal k netu. plus tam mam TV k tomu (co by udajne malo ist nad tu meratelnu rychlost, rataju na tv cca 10mbit).
ako bohuzial na vyber som nemal, potom uz le nnejaku mikrovlnku/4G a to ozaj nie. nejak som sa uz s tym naucil zit, ale TV+NET za 36e mesacne je brutal vela, ked si spomenem na fibernet 300mbit + telka za 22EUR - mam len oci pre plac
ako bohuzial na vyber som nemal, potom uz le nnejaku mikrovlnku/4G a to ozaj nie. nejak som sa uz s tym naucil zit, ale TV+NET za 36e mesacne je brutal vela, ked si spomenem na fibernet 300mbit + telka za 22EUR - mam len oci pre plac
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Neboj sa, mame tu 60Ghz, takze wifi este mozno prehodnotis ked ti nejaky (normalny) isp ponuke 100-200Mb + lepsia latencia ako vdsl. Ono to co si si teraz natiahol navyse uz je len tvoje, aj ked mas pripojku tak ti do buducna vlakno navyse tahat nebudu. Jedine, ze sa dohodnes s realizatorom, ak si teda teraz nedal navyse mikrotrubicku ku kablu a mas pripravu a nebudes musiet rozdrbat dom ... ale je mozne, ze v tvojom vlakne si to riesil a mas pripravu. Potom sa ospravedlnujem.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Toto je vacsinou dan za to, ked ma clovek dom niekde v satelitnej dedine velkeho mesta, alebo v okrajovej casti - mizerna ponuka operatorov internetu.
Vacsinou je to tak, ze bud mas dom (tj. vacsinou lepsi zivot) ale pomaly internet, alebo byvas na sidlisku so vsetkymi vyhodami/nevyhodami ale mas optiku....
Co som zatial videl, je to takto vsade.
Vacsinou je to tak, ze bud mas dom (tj. vacsinou lepsi zivot) ale pomaly internet, alebo byvas na sidlisku so vsetkymi vyhodami/nevyhodami ale mas optiku....
Co som zatial videl, je to takto vsade.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Kopec dedin ma optiky a kopec bytov/firiem v starom meste ma ledva dsl.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tam jediné riešenie je kopať popod pivnice a ťahať pod budovami. A to kým vybavíš tak porodíš
.
Nič si z toho nerobte, i keď som vymenil router je tu vraj VDSL dostupné... Tak mi padá PPP pripojenie, Telekom to už rieši týždeň...
Spoiler: ukázať
ja to mam takto▼ na tom zte-cku a ide to skoro plnkou
Po prúde 91517 kbps
Proti prúdu 11517 kbps
SNR (dole/hore) 11.1/17.5 dB
Útlm (dole/hore) 6.6/12.8 dB
no pekne .. len tu je posrané aDSL, ktoré ešte dropuje (len nie spojenie)
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
adsl vraj v septembri chcu vypnut, vdsl karty nie su v dostatocnom pocte a biznis ma prednost kde tiez stoja poruchy dost dlho
- d3Xter
- Používateľ
jedna vec je co chcu manazeri, druha je realita co sa stihne ale v principe sa teraz dost migruje a cistia lokality
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ten preklad si si vymyslel ty, ci takto to mas v routri?
To je dosť možné... aDSL je už dlho mimo, podla mna vsade prehodia ludi na mobilny net vzduchom... VDSL nie sú v počte ani v dosahu ....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som neni na dedine ani v satelitnom mestecku ale v mestskej casti nitry bohuzial no.... bezdrotu proste neverim, hlavne v zlom pocasi - fakt neviem ci su este v 21 st. obavy realne, ale radsej mat "rozumnu a stabilnu" rychlost.
- d3Xter
- Používateľ
mal by si zacat verit, len sa nedoplatis by si sa cudoval, kolko popov je pripojenych radiom a z neho az optika dalej