Camaro bolo tiez dobre ale ked uz MUSCLE car tak to xce presne taku raketu ako charger...S tym autickom ciha sranda v kazdej zatacke. A ked sa clovek nauci ovladat tu brutalnu pretacavost tak je veeelmi dobre.Doteraz som v NFS mal vzdy EVO ale tie muscle kary ma dostaly :o
EightBall napísal:Camaro bolo tiez dobre ale ked uz MUSCLE car tak to xce presne taku raketu ako charger...S tym autickom ciha sranda v kazdej zatacke. A ked sa clovek nauci ovladat tu brutalnu pretacavost tak je veeelmi dobre.Doteraz som v NFS mal vzdy EVO ale tie muscle kary ma dostaly :o
moja rec konecne nejake poriadne auta tam dali
a este ten novy Dodge Challenger Concept je genialny to je uz fakt raketa :o
je hlupost hrat demo. nehral som ho sice ale podla toho co som tu cital bolo omnoho horsie ako full hra....nainstaluj si full a bude ta to bavit uvidis.
omnoho realnejsie?? sedel si uz v aute na dialnici, kde sa chodi okolo 140km/h?? a pocul si uz pri najmensom naznaku tocenia SKRIPANIE PNEUMATIK????? v tomto smere je to shit. saundtrek je na ogrcany zensky pohlavny organ. holt, po tyh 5 minutach, ked dohram karieru (pre nedomyslavych - je to obrazne povedane), asi zase sadnem za moju miatu v nfs:u1
eidamm napísal:omnoho realnejsie?? sedel si uz v aute na dialnici, kde sa chodi okolo 140km/h?? a pocul si uz pri najmensom naznaku tocenia SKRIPANIE PNEUMATIK????? v tomto smere je to shit. saundtrek je na ogrcany zensky pohlavny organ. holt, po tyh 5 minutach, ked dohram karieru (pre nedomyslavych - je to obrazne povedane), asi zase sadnem za moju miatu v nfs:u1
no ano si predstav si siel som v aute po dialnici a chodi sa tam opkolo 130 KM/h......nie okolo 140 a skripanie pneumatik pri najmensom naznaku tocenia som pocul na aute ktore malo zle nastavenu geometriu:) inak nie to mas pravdu.......ale tie zvuky su tam tak jedine pre efekt. ja som rozpraval o fyzike auta a nie o zvukoch. ale to nic. neriesim. kazdy ma iny vkus. ked pojdem sa pretekat na dialnicu tak ma bude zaujimat aj take ze preco mi piskaju pneumatiky. ale kedze sa hrajem pri pocitaci netrapi ma to preco piskaju.
a dalsia vec. nevravel som ze je to dokonale ako realita ......ale ze je to o dost prepracovanejsie ako v MW......
Takze dle mne to je konecne nieco hratelne zo serie NFS.
STrasne ma potesilo rozdelenia aut , vytvorenie crew a spolupraca s timovim kolegom .
Jednym slovom j*ba.
Doge charger rulezz
ja som presiel uz cca 50% hry a celkom sa mi to lubilo,lepsi ako most wanted,ten sa mi zdal prepadak... ale som si ulozil saevy a reinstallol win,nakopiroval saevy a uz ich nechce nahrat... neviete co s tym?