Repro k 65 TV
Repro k 65 TV
Zdravim, poraďte reproduktory k 65 Tv 65RU8002. Do tych 200 eur a môže byť aj bazár.
Re: Repro k 65 TV
Asi nejaky soundbar bude najrozumnejsi.
Ten TV nema analogovy vystup, takze vyber klasickych 2.0 repro sa tym dramaticky zuzuje. Takych s digitalnym vstupom je ako safranu. O to horsie v bazari.
Hned zvoleja mi ako novy tovar z obchodu napada Edifier R1850DB.
Dalo by sa analogove repro riesit nejakym dacom, ale to je nepohodlna zalezitost, kedze by si nevedel ovladat hlasitost dialkovym od TV. Digitalne repro maju DO vlastne.
Ten TV nema analogovy vystup, takze vyber klasickych 2.0 repro sa tym dramaticky zuzuje. Takych s digitalnym vstupom je ako safranu. O to horsie v bazari.
Hned zvoleja mi ako novy tovar z obchodu napada Edifier R1850DB.
Dalo by sa analogove repro riesit nejakym dacom, ale to je nepohodlna zalezitost, kedze by si nevedel ovladat hlasitost dialkovym od TV. Digitalne repro maju DO vlastne.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Skúsil by som toto:
https://soundbary.heureka.sk/samsung-hw-r550/
Pôjde ti to wireless a na filmy verím, že okay.
Ale nepočul som ho takže skús a daj vedieť
Ak to chceš aj na hudbu tak tam klasika reciever+stĺpy , no to je samozrejme cez 200€ budget
https://soundbary.heureka.sk/samsung-hw-r550/
Pôjde ti to wireless a na filmy verím, že okay.
Ale nepočul som ho takže skús a daj vedieť
Ak to chceš aj na hudbu tak tam klasika reciever+stĺpy , no to je samozrejme cez 200€ budget
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Aj ten soundbar zahrá dobre aj hudbu, mal som svojho času starý Samsung tuším 3xx rada a hralo to obstojne.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ten sounbar hr550 sa mi páči, chcem sa este opýtať na nazor na logitech z906 su za 180 na alze a tento soundbar je v datarte v zlave a je aj výkonnejší https://www.datart.sk/soundbar-lg-sl5y- ... 9EQAvD_BwE
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Ak soundbar tak Samsung, jednak máš Samsung TV a ten LG nebude hrať lepšie.
Z906 sú tiež riešenie ale má to aj nevýhody, ako napríklad ovládanie hlasitosti atď.
Takže ak chcete fakt rýchle plug n play riešenie vezmi Samsung soundbar pôjde ti s TV bez problémov a aj volume atď by malo ísť jedným ovládačom v pohode.
Z906 sú tiež riešenie ale má to aj nevýhody, ako napríklad ovládanie hlasitosti atď.
Takže ak chcete fakt rýchle plug n play riešenie vezmi Samsung soundbar pôjde ti s TV bez problémov a aj volume atď by malo ísť jedným ovládačom v pohode.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ja mám z906 ku telke na filmy je to fajn správy to svoju prácu čo to do priestorového zvuku. Ale na hudbu je to horšie ako sa vraví len to bucha a škrieka ale ramuz to správy. Bratranec má soundbar plus zadné Repro a páči sa mi to viac pozna to viacero formátov zvuku ale zasa aj cena je niekde inde no.
Z906 je po zvukovej stranke daleko lepsie riesenie ako ten soundbar od Samsungu.chosefina napísal: ↑Ut 28. Júl, 2020, 08:40 Ten sounbar hr550 sa mi páči, chcem sa este opýtať na nazor na logitech z906 su za 180 na alze a tento soundbar je v datarte v zlave a je aj výkonnejší https://www.datart.sk/soundbar-lg-sl5y- ... 9EQAvD_BwE
Wattove cisla maju nulovu vypovednu hodnotu.
Z906 maju vlastny ovladac.
Naposledy upravil/-a Dunar v Ut 28. Júl, 2020, 11:40, upravené celkom 1 krát.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Z906 nemajú HDMI vstup nie ? Je tam prakticky len toslink a tam je otázka či to ten TV bude vedieť ovládať. Vo väčšine prípadov nie, pokiaľ nejdeš cez HDMI-CEC tak ti bude treba switchovat dvoma ovládačmi. Ak máš ale túto kombináciu odskúšanu a ide to normálne tak super.
Viem ze Z906 nema hdmi. Myslel som to tak, ze Samsungacke DO moze sluzit ako univerzalne klasicky cez IR. Aj bez Anynetu. Ale teraz si uvedomujem ze DO od RU8002 (tie smart) toto ak si dobre spominam nevie, takze beriem spat. Niektore samsungacke toto vedia/vedeli.
Kazdopadne Z906 ma DO vlastne, tak tam nie je ziaden problem. Ci vezmes kvoli hlasitosti zo stola DO od TV alebo od reprakov je hadam celkom jedno. Tak ci tak nejake zobrat musis.
Pre niekoho to moze byt dokonca praktickejsie ako prepinat na jednom rozne zariadenia. Je to ale vec vkusu/zvyku.
Ak by kupil nejake 2.0 repro s digi vstupom, aj tak by bol na tom istom.
Kazdopadne Z906 ma DO vlastne, tak tam nie je ziaden problem. Ci vezmes kvoli hlasitosti zo stola DO od TV alebo od reprakov je hadam celkom jedno. Tak ci tak nejake zobrat musis.
Pre niekoho to moze byt dokonca praktickejsie ako prepinat na jednom rozne zariadenia. Je to ale vec vkusu/zvyku.
Ak by kupil nejake 2.0 repro s digi vstupom, aj tak by bol na tom istom.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Hej ak by ale vzal soundbar, tak pripojí a ovláda jedným.
Jedno to nieje lebo dávať pozor na dva ovládače a hľadať ktorý kedy nie je ideál. Mal som soundbar cez toslink a presne toto som musel absolvovať, nie je to príjemné.
Ale už ako chce, bude to vždy o kompromisov.
Jedno to nieje lebo dávať pozor na dva ovládače a hľadať ktorý kedy nie je ideál. Mal som soundbar cez toslink a presne toto som musel absolvovať, nie je to príjemné.
Ale už ako chce, bude to vždy o kompromisov.
Vcera som kupil z906 za 100 eur z bazosu a som riadne prekvapený ako dobre hrajú