Ak bude menej vôbec sa nenahnevám

Inak bude pripojená na AV receiver Onkyo takže parametre skôr obraz ako nejaké funkcie.
Ďakujem veľmi pekne za pomoc

Nie nemrzne to. A ak sa to niekomu deje casto, nemusi byt na vine nutne system, ale napr. konkretna aplikacia. Alebo je to vadny kus. A ano vynimocne sa to stat moze, ze to zamrzne ci sa restartuje, ale to sa netyka len Androidu, ale rovnako ktorehokolvek ineho systemu.ukskbk napísal: Št 03. Sep, 2020, 21:40 Ahojte, bol som dnes v Datart v Eurovei. Bol som pozriet na Philips telky kedze manzelka chce Ambilight Mily predavac ma ale odhovaral ze to ma Android a strasne to mrzne, ze na shope maju Sony s Androidom vo vyklade ktoru musia denne 5x restartovat lebo zamrzne. Ake s tym mate skusenosti, Sony XF9005 ktoru spominate viaceri ma Android 8.0, Philipsy ze uz maju 9.0 som sa docital. Tie telky maju 2GB RAM, staci to tym aplikaciam co sa tam daju stahovat na beznu prevadzku?
Urcite nieco s VA panelom, IPS do televizorov nepatri, je to kompromis. Na 3 metre kludne 70", alebo potom ten 58".ukskbk napísal: Pi 04. Sep, 2020, 12:29 Dik za rady. Ano pozeram po 7304 a kedze budeme pozerat tak z 3m vzdialenosti tak velkosti 55 alebo 58 inch. 55 ma byt IPS a 58 VA panel, ktory radsej zobrat?
A je nejaky rozdiel v modeli 7304 a 7304/12? Mal by to byt modelovy rok 2019 som sa docital.