Herny notebook 1500€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: Herny notebook 1500€

Príspevok od používateľa HellAngel »

fantomas, a ked ti to servisne stredisko odpise, ze notebook je neopravitelny a dalsi postup reklamacie je uz len s predajcom, moze sa zacat kolotoc, ktory moze byt velmi neprijemny a svojich penazi sa dockas velmi tazko. Aj tu na fore najdes xy prispevkov a tom, ako taka reklamacia sa moze skomplikovat a ty ani po par mesiacoch nemas funkcny produkt a ani svoje peniaze. Ja teraz netvrdim, ze nieco podobne zazijes aj stym obchodom co si linkol, ale ak idem niekde vysolit za nieco 1500 ecok, dam si uz pozor kde to kupujem a od koho to kupujem

Marek: preco si myslis ze nic lepsie ako ten legion nie je?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Marek125
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46

Re: Herny notebook 1500€

Príspevok od používateľa Marek125 »

pepkopav napísal: Ut 18. Aug, 2020, 21:56 z toho lenova,by som nebol až tak nadšený...hardvér ok,tomu sa nedá nič vytknúť ale kvalita nieje na úrovni booku za 1500€..navyše,prípadný servis sa môže rýchlo zmeniť na nočnú moru....a ak tu niekto napíše,že za tú cenu,nič lepšie nieje,tak sa len pousmejem...
Dobre zle som to napisal, kvalitovo za tu cenu kúpi aj lepšie ale po HW stránke ani nie. Tak je na každom súdruhovi čo si kúpi či je ochotný prihodiť ešte 2-3.

Návrat na "Nákupná poradňa"