Bezdrôtová myš + podložka pre FPS hry
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Bezdrôtová myš + podložka pre FPS hry
Ku ntb pouzivam MX Master3, co je si dovolim napisat ergonomicky tvarovana mys pre pravu ruku a ku pc G Pro Wireless. Absolutne ziadny problem, co sa tyka striedaveho pouzivania.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
603 som skúšal, ale nesadla mi ani tvarom, ani váhou. Naposledy 604, tam je tvar OK, ale tiež váha a hlavne to nešťastné kolečko je katastrofa, šmykľavé, nevedel som s ním poriadne skrolovať. Tiež bočné skrolovanie mi vadí, ad 1 to nepoužívam, ad 2 na pocit je to koliesko proste rozhegané. G Pro je z toho pohľadu ozaj super, žiadne zbytočné featury, ale tvarovo nie, to nemá zmysel u mňa ani skúšať. Poznám sa. Ak by len prehodili vnútro z G Pro do tela 604, vrátane kolieska, tak paráda.
Spoiler: ukázať
Ja som teda problem mal. Odozva katastrofalna, koliesko malo mrtvy bod, stala 110e v predpredaji a klikala ako najlacnejsie neherne mysi v ponuke. Neviem co mala za switche, ale ten lacny klik nemozem ani pocut. Pfuj. Za rovnaku cenu je g903. Coz je mys o galaxiu inde. To len tak moje 2 centy. Hype okolo mysi riadny ale v reale najvacsie sklamanie. Mozno len mac users su z toho rozcarovani ked z magicmous skusia mys co sa da drzat a aj sa klze po podlozke.
.
Stiv, len Mato predpokladám narážal na ergonómiu, lebo Miňo spomínal, že by mu tvarovo G PRO nesedela a preto použil ten príklad. To že je MX Master 3 predražený prd je druhá vec
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Oni tak nejak všetky myši nad 50-60 € sú predražený prd. Na papieri ôsmy div sveta, ale v reále hlavne tá spoľahlivosť je biedna. Česť výnimkám, ale ešte som nezažil. Ja už dávnejšie vravím, že menej je viac, aj čo sa týka funkcií, a možno aj ceny.
Napr. ako záložnú myšku mám MS Classic Intellimouse za 30 € https://datacomp.sk/microsoft-classic-i ... 57901.html Tiež to nie je zadarmo, ale ani zbytočne veľa. Vzal som ju hlavne kvôli pravorukej ergonómii a veľkosti, keďže väčšina iných kancelárskych myšiek je malá /IMO práve tvar Intellimouse bol inšpiráciou pre neskoršie "herné" myši ako SS Ikari a Mionix Naos/ a je to pohoda. Samo nemám na nej veľa odklikané, ale zatiaľ ma periférie od MS nesklamali. Materiál aj pocit z tlačítok za tú cenu super, koliesko jednoduché ale funkčné, odozva neviem, ale nemám problém ani s trackingom a subjektívne ani s odozvou v porovnaní s Rivalkou. Hej, nemá to milión DPI ani tonu fičúr, ale to ani nestojí 100 € jak ten prekombinovaný kancelársky "zázrak" od Logitechu. Proste solídny výrobok za fér cenu.
Ale to sme už asi dosť mimo témy.
Napr. ako záložnú myšku mám MS Classic Intellimouse za 30 € https://datacomp.sk/microsoft-classic-i ... 57901.html Tiež to nie je zadarmo, ale ani zbytočne veľa. Vzal som ju hlavne kvôli pravorukej ergonómii a veľkosti, keďže väčšina iných kancelárskych myšiek je malá /IMO práve tvar Intellimouse bol inšpiráciou pre neskoršie "herné" myši ako SS Ikari a Mionix Naos/ a je to pohoda. Samo nemám na nej veľa odklikané, ale zatiaľ ma periférie od MS nesklamali. Materiál aj pocit z tlačítok za tú cenu super, koliesko jednoduché ale funkčné, odozva neviem, ale nemám problém ani s trackingom a subjektívne ani s odozvou v porovnaní s Rivalkou. Hej, nemá to milión DPI ani tonu fičúr, ale to ani nestojí 100 € jak ten prekombinovaný kancelársky "zázrak" od Logitechu. Proste solídny výrobok za fér cenu.
Ale to sme už asi dosť mimo témy.