Je to niečo, čo ti ukáže až po vytvorení objednávky? Lebo pri vytváraní mi to neukázalo.
Alza.sk
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Alza.sk
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Neviem, nasiel som to v objednavke a vyskusat to nemam ako. Tak to niekedy bolo, ci to zmenili neviem. Datum obj. je na screene.
.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Niektore typy tovarov mali prednastavene zlavy na dopravu.. Napr. pri SSD-ckach som mal odratanu plnu sumu, pri inych veciach som dopravu normalne platil..
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Aha, áno, mám vyhliadnuté jedno SSD a veru mám dopravu zdarma ale neviem, či to nebude tým, že to majú už tam na sklade.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- michalesku
- Používateľ
Dobra otazka, ja som to ani neriesil vtedy.. Ale teoreticky to je mozne..
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Bude to tak, teraz som to objednal a rovno prišla SMS, že je to tam.
- michalesku
- Používateľ
Ano, je to presne tak.
A môžem rovno doplniť ďalšiu pozitívnu skúsenosť s reklamáciou. Začal sa mi kaziť Nvidia Shield TV (2017), šup - hneď dobropis a už som domov kráčal s NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
A môžem rovno doplniť ďalšiu pozitívnu skúsenosť s reklamáciou. Začal sa mi kaziť Nvidia Shield TV (2017), šup - hneď dobropis a už som domov kráčal s NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31
Reklamoval nedávno niekto niečo? Ja som 18.8. reklamoval objektív a doteraz stále nič, môžem požadovať vrátenie peňazí ak nedodržia lehotu 30 dní? Resp. Aké máte skúsenosti s reklamáciami v alze?
Naposledy ked som reklamoval, mi presne na 30 den prisiel dobropis - vratenie penazi.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
To si mal len preto, lebo dany disk mali skladom na danej pobocke, kde si to chcel prevziat.michalesku napísal: ↑Ut 25. Aug, 2020, 21:59 Niektore typy tovarov mali prednastavene zlavy na dopravu.. Napr. pri SSD-ckach som mal odratanu plnu sumu, pri inych veciach som dopravu normalne platil..
Ak je nieco skladom, postovne/doprava sa neoplati
- michalesku
- Používateľ
Nie, aj teraz som si to vsimol.. SSD v piatok posielali z centraly na pobocku s odratanym poplatkom..
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nezabudni ale správne počítať dni reklamácie:super.talent napísal: ↑Pi 11. Sep, 2020, 09:44 Reklamoval nedávno niekto niečo? Ja som 18.8. reklamoval objektív a doteraz stále nič, môžem požadovať vrátenie peňazí ak nedodržia lehotu 30 dní? Resp. Aké máte skúsenosti s reklamáciami v alze?
- začiatok 30 dňovej lehoty začína dňom následujúcim po dni, kedy bol produkt doručený na reklamáciu (prevzatý od kuriéra, odovzdaný na pobočke)
- ak vyjde 30. deň na sviatok/víkend, tak sa daný deň posúva na najbližší pracovný deň
takže ak si 18.8. to tam doniesol, tak 18.9. tam môžeš prísť, že prešlo 30 dní a hneď ti vrátia peniaze.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Zaujíma ma informácia ohľadom programu ALZA INDIVIDUAL - poskladanie PC z dôvodu, že som sa dostal ku počítaču ktorý bol pôvodný riešený cez túto službu v Alze, mal by byť k dokladu kde je len Alza individuál aj kompletačný dokument, kde sú komponenty.. aspoň podľa užívateľov čo písali recenzie na Alze, ale podstatné je čo mňa osobne zaujíma - Alza umožňuje ľubovolne meniť komponenty v danom PC, ale zároveň uvádza, že v prípade reklamácie sa reklamuje celok ako PC - čo sa mi zdá kvázi v rozpore s prvým bodom, ako sa to potom rieši keď si už niekto vymení napríklad grafickú kartu za inú to im mám poslať komponent ktorý nie je na faktúre? Čo keď niečo z pôvodnej zostavy chýba, je to problém? Má niekto nejaké relevantné info ohľadom tejto služby? Navyše to, že obmedzujú záruku na komponenty, ktoré majú reálne predĺženú napr viac ako 3r. je už ďalšia vec..
- ide o to, že v tej zostave už boli menené komponenty a teda nie je kompletná / nerozumiem prečo alza toto rieši takto komplikovane miesto vypísania všetkých komponentov na faktúre
Našiel som aj inzeráty jedného nemenované užívateľa na inom PC fóre, kde rozpredával takto komponenty a prikladal ku každému ten "dodací - kompletačný list", ale tým pádom je nereálne separo riešiť reklamáciu komponentu, keď vyžadujú počítač ako celok.
- ide o to, že v tej zostave už boli menené komponenty a teda nie je kompletná / nerozumiem prečo alza toto rieši takto komplikovane miesto vypísania všetkých komponentov na faktúre
Našiel som aj inzeráty jedného nemenované užívateľa na inom PC fóre, kde rozpredával takto komponenty a prikladal ku každému ten "dodací - kompletačný list", ale tým pádom je nereálne separo riešiť reklamáciu komponentu, keď vyžadujú počítač ako celok.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31
Keď reklamujem v alze, nevadí keď faktúra nie je na moje meno (produkt kúpený cez bazár) ? Nemá niekto skúsenosť? Vďaka.