PlayStation 5
Re: PlayStation 5
Viem, že to je téma o PS5...
Ako nenáročný hráč potrebujem poradiť. Rozhodujem sa medzi PS5 digital a XBOX series S.
Využitie FIFA a NHL na “posedeniach” s kamarátmi doma.
Mám 2 TV, jeden menší FHD a väčší 4K. Používalo by sa to na oboch. Láka má XBOX pre nižšiu cenu a pre fakt, že EA Play bude súčasťou Game Pass. Čo poviete, je to dobrá voľba?
Ako nenáročný hráč potrebujem poradiť. Rozhodujem sa medzi PS5 digital a XBOX series S.
Využitie FIFA a NHL na “posedeniach” s kamarátmi doma.
Mám 2 TV, jeden menší FHD a väčší 4K. Používalo by sa to na oboch. Láka má XBOX pre nižšiu cenu a pre fakt, že EA Play bude súčasťou Game Pass. Čo poviete, je to dobrá voľba?
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ked to budes hrat len s kamosmi tak je to asi jedno,teda viac sa priklanam k xboxu,to ze bude sucastou gamepass ultimate je pravda ale bude tam vzdy o rok starsia hra,cize teraz je tam 20, 21 bude len trial na 10h. Zas pre ps5 hra vykon kedze nieje okresana ako series S,rozdiel len 100e ale zas musis hry kupit.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
V tomto prípade je to jednoznačne Xbox. Za ušetrené € môžeš kúpiť ďalší gamepad a ročný gamepass.
Ja to beriem tak že Xbox je prakticky all-in-family a psko je skvelý singel
Ja to beriem tak že Xbox je prakticky all-in-family a psko je skvelý singel
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
veľmi málo ich príde, mám kamaráta čo robí v jedno z najväčších game shopoch (nechcem menovať) a vravel že katastrofa, dokonca ani mne nedokáže zaručiť že konzolu budem mať ešte tento rok (pričom hry vždy vedel všetko vybaviť aj pred dátumom vydania )
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
no dobre tak na vianoce sa tesit nebudem tiez som to predobjednal cez alzu, ale asi zbytocne... dost vaham ci s mechanikou alebo bez, skorej asi s mechanikou lebo jednoducho tie hry su lacnejsie. otazka budu sa v skatuliach predavat hry len "s kodom" ? tj napr cez alzu? lebo ten store je proste predrazeny. osobne ma silno nebavi fyzicky po kazdej hre menit disk v mechanike.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
80eur za hry?? Wtf? Citim v kostiach silny rozmach secondhand tradovania hier
Asi sa mi podarilo zohnať Playko...
Ak sa mi niektorá objednávka uvoľní, odstúpim ju. Nebudem nateraz nič rušiť.
Pripadne skuste este gamescenter.sk
Ak sa mi niektorá objednávka uvoľní, odstúpim ju. Nebudem nateraz nič rušiť.
Pripadne skuste este gamescenter.sk
Vsak to funguje vo veľkom už teraz, ja mám len pár fakt dobrých hier doma a ostatné všetko posúvam. Poprípade novú hru prejdem a hneď ju predám s minimálnou stratou na toto je mechanika super.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Tak neviem ako vy ale ja kupujem hry aj o 25e lacnejsie ako na store bavim sa o xboxe neviem ci take nieco funguje ja na ps store ale kupujem na Brazíliu a ta ma lacnejsie veci.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
U PS je to zlozitejsie lebo ten acc sa viaze na danu krajinu. Kazdopadne s touto dostupnostou ak MS bude mat dobre kapacity tak vianoce ovladne xbox
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.