mas pravdu, MSI nieje shit, ale tie dosky pre socA, dakujem pekne ....
neda sa doskamy od MSI dokazat to co s Abitmi, alebo Epoxami 8)
tak nejak ...s MSI sa neda to co s Abit, DFI ... pre intel to nie je tiez ziadna slava :roll:
napalovacky stoja tiez za h****
Grafiky ... no po mojich skusenostiach z MSI NX6800LE je ta firma uplne na nic!
takze Micro-Star = Micro-shit
mas pravdu, MSI nieje shit, ale tie dosky pre socA, dakujem pekne ....
neda sa doskamy od MSI dokazat to co s Abitmi, alebo Epoxami 8)
tak nejak ...s MSI sa neda to co s Abit, DFI ... pre intel to nie je tiez ziadna slava :roll:
no ja som toho nazoru ze VGA od nich su kvalitne
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Mtex napísal:tak nejak ...s MSI sa neda to co s Abit, DFI ... pre intel to nie je tiez ziadna slava :roll:
grafiky su na dost vysokej urovni a co sa tyka 6800LE...tie su asi secky znacky kus blbe (teda najdu sa aj dobre kusy..aj u MSI )
a dosky pre socket A nesu bohvie co ale napr uz na A64 je to ine kafe :twisted:
Mtex napísal:tak nejak ...s MSI sa neda to co s Abit, DFI ... pre intel to nie je tiez ziadna slava :roll:
grafiky su na dost vysokej urovni a co sa tyka 6800LE...tie su asi secky znacky kus blbe (teda najdu sa aj dobre kusy..aj u MSI )
a dosky pre socket A nesu bohvie co ale napr uz na A64 je to ine kafe :twisted:
One-Half napísal:Ok cize taktoval som pomocou FSB jeho hodnota je 166 z povodnych 133 ako ma 2000+ mat trosku som zvyhol voltaz na 1.7 teploty su 42°C idle a 49°C burn chladim to tym strasne hlucnym medenym titanom ktory je stiseny pomocou asus Q-Fan_u a prime95 18hod si myslim ze to stacilo tych 18hod tak som to vypol teplota cpu po prime bola 53°C pri Q-Fane 10/15 a pri full otackach bola 41°C
Prosim ta este raz trochu presnejsie nazov toho chladica?
Chcem si kupit thermaltake silentbose.Myslite ze to uchladi?
Tak mne sa na mojej novej masine podaril tiez taky maly husarsky kusok. Mam A64-3200+(s939-90nm) a dosku MSI K8N-Neo2-Platinum a pamate A-DATA 566mhz a dal som to z 2000MHz na 2700MHz , pomer pamati k FSB bol 1:1 cize 270*2=540mhz na 2750mhz mi to pri 5%zvyseni napatia pre procak nechcelo nabehnut do windowsu.
Ja som ten moj dal na 2400mhz so zvysenym npatia o 5% a presiel v poho aj PCMark aj 3DMark, skusal som aj 2450Mhz ale to uz nenabehli okna a viac som do neho moc nechcel rvat! Ale aj tak si myslim ze z 1400Mhz na 2400mhz je celkom slusne :roll: !