Určite mi neprešlo rukami a ušami toľko vetrákov čo tebe, takže beriem Tvoj názor.
Ale bolo by dobré napísať, že aj Reduxy, nie sú za tú cenu žiadna výhra. Keď AC je za tretinovú cenu.
Mám aj AC P12 Silent v druhom PC, ale nejako som ich vzájomne neporovnával.
Ale určite je pravda, to čo píšeš, že P12 sú na rovnakých otáčkach ako F14, tichšie.
Ale je to moje porovnanie P12 voči F14, takže nie úplne fér.
P12 vs F12 som ešte nemal.
Ventilatory do case + regulacia
Re: Ventilatory do case + regulacia
Define R4 Titanium grey - 2xAC F14 Silent + 2xAC P12, Corsair RM 550x, Gigabyte B 660 Gaming X AX, Core i5 - 12500 + Silentium PC Fortis 5, ASUS RTX 4070 Dual, Kingston 2*16GB-3600MHz, Kingston KC 2500, Crucial MX 500/1000GB, WD1003FZEX + WD5002AALX v boxoch Himuro, SyncMaster 2494LW, Icon uDAC v 2, SHP8900, Tascam VL-A5
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Reduxy ja v obľube veľmi nemám, veľa som ich v rukách nemal, ale tie čo hej, tak aj ložiská bolo trochu počuť a jeden kus bol vyslovene rapkáč. Odvetdy som o nich nezakopol. Ak už Noctua, tak jedine "plnokrvná" béžová.
Arctic... zase P rada nemá taký prietok pri daných otáčkach ako F, čiže je logické, že je tichšia. Ale ona je ozaj veľmi tichá celkovo, bez ohľadu na prietok. S F radou mám také skúsenosti, že sú to často aj rapkáče, čo u Péčka zatiaľ neregistrujem.
Arctic... zase P rada nemá taký prietok pri daných otáčkach ako F, čiže je logické, že je tichšia. Ale ona je ozaj veľmi tichá celkovo, bez ohľadu na prietok. S F radou mám také skúsenosti, že sú to často aj rapkáče, čo u Péčka zatiaľ neregistrujem.
Spoiler: ukázať
Ako som aj napísal, tie F14 čo mám, tak ich používam na 5V, vtedy ich nepočujem.
Ale nemám zistené otáčky na tých 5V.
Ale nemám zistené otáčky na tých 5V.
Define R4 Titanium grey - 2xAC F14 Silent + 2xAC P12, Corsair RM 550x, Gigabyte B 660 Gaming X AX, Core i5 - 12500 + Silentium PC Fortis 5, ASUS RTX 4070 Dual, Kingston 2*16GB-3600MHz, Kingston KC 2500, Crucial MX 500/1000GB, WD1003FZEX + WD5002AALX v boxoch Himuro, SyncMaster 2494LW, Icon uDAC v 2, SHP8900, Tascam VL-A5
chlapi, pozerám, že ten Arctic P12 PWM je aj v CO prevedení (dvojité guličkové ložisko), rozdiel v cene cca +1,5€... oplatí sa priplatiť? všetky ostatné parametre má na papieri rovnaké.. na nete nemôžem nájsť nikde porovnanie hlavne čo sa týka hlučnosti a zvukového prejavu oboch ložísk.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Gulickove maju dlhu zivotnost, ale z principu ich je trochu pocut, take jemne hrkanie, kedze tam je priamy kontakt kov na kov pri pohybe.
OK.. dik, to som potreboval vediet ,tak to potom radšej tie fluidne