Tak ja som celkom rád že som nezobral tu G Pro nemá tiež hyperscroll čo by mi tiež chýbalo s G500 som bol na to zvyknutí. Čiže by mi nepadla ani tá G603.
Loleq ja som ani taký rozpočet nemal ale keď som pozrel ponuku nič som tam lacnejšie nevidel, tak som použil fórum ako filter aby som nekúpil zas dráhu blbosť.
Čo sa týka baterky isto som nechcel žiadne nabíjacie, ďalšia blbosť v podobe nabíjačky v rupsaku na prenos lebo ako sa poznám isto by sa mi to vybilo keď to budem najviac potrebovať, áno môžem si do brašne hodiť ďalšiu baterku ale načo typujem že aj tá by bola vybitá, kábel mám vždy pri sebe či už na nabíjanie mobilu alebo nabíjanie gamepadu.
Bezdrôtová myška 100-130 Euro
Re: Bezdrôtová myška 100-130 Euro
Lebo vydava vseliake pazvuky, lebo sa kazi, lebo lebo https://youtu.be/l3OfkzGafrU
O baterku sa nebojim, skor skape mys nez znicim baterku. A ano, dalsia mys za 100/105/110 alebo kolko stoji v aktualnej akcii na amazone. Sice to nebude radostna sprava, ale nic lepsie som nenasiel a skusil som tych mysi veeeeeeeelmi vela.
O baterku sa nebojim, skor skape mys nez znicim baterku. A ano, dalsia mys za 100/105/110 alebo kolko stoji v aktualnej akcii na amazone. Sice to nebude radostna sprava, ale nic lepsie som nenasiel a skusil som tych mysi veeeeeeeelmi vela.
.
Re: Bezdrôtová myška 100-130 Euro
chlapci nakupna poradna - bolo nakupene poradene. Vďaka