Zdravim,
kamos zhana TV okolo +-450e (max. do 500e), uhlopriecka 55", idealne s Androidom. Pouzivany bude na bezne pozeranie TV (Digi), Xbox a Youtube (ak bude android, tak aj na Orange TV). Nejake tipy? Idealne aspon 2-3 kvoli dizajnu a dostupnosti.
Vdaka za tipy
55" TV okolo 450 eur
Re: 55" TV okolo 450 eur
Za 516€ je Philips 58PUS7304. Ine androidy v tejto cene nestoja za pozornosť.
Dakujem za odpoved, beriem na vedomie (aj ked za tu sumu je len v jednom obchode, ktory nie kazdemu vyhovuje) a odporucim ho.
Ale este sa trochu okolo toho pomotam a opytam sa, ze 55" verzia toho modelu by bola zla? Tusim som sa niekde docital, ze 55" ma IPS a 58" ma VA panel, je to citelny rozdiel?
A ak by Android nebol podmienkou, tak idealne Hisense H55U7B?
Ale este sa trochu okolo toho pomotam a opytam sa, ze 55" verzia toho modelu by bola zla? Tusim som sa niekde docital, ze 55" ma IPS a 58" ma VA panel, je to citelny rozdiel?
A ak by Android nebol podmienkou, tak idealne Hisense H55U7B?
55" a 58" je viditeľny rozdiel.
Ak by nebol android podmienkou, tak ten Philips v 58" je stale jednou z najlepšich volieb. Fajn alternativou je ten Hisense. A taktiež Panasonic 58GX820/800E, ale je tiež niečo malo cez 500€.
Ak by nebol android podmienkou, tak ten Philips v 58" je stale jednou z najlepšich volieb. Fajn alternativou je ten Hisense. A taktiež Panasonic 58GX820/800E, ale je tiež niečo malo cez 500€.
Panasonic už prechádza na Android?
https://www.alza.sk/55-panasonic-tx-55h ... 160440.htm
Ok, super, zreferujem mu to a vyber necham na nom. Dakujem za rady
No prechadza. Takto....devil4 napísal: ↑So 10. Okt, 2020, 22:54 Panasonic už prechádza na Android?
On je ten dovod prozaicky. Cast portfolia, tie lacnejsie modely nemaju s Panasonicom okrem nalepky a upraveneho systemu nic spolocne. Panasonic ich nakupuje od tureckeho Vestelu. Uz roky to takto funguje. No a Vestel ma tie najdrahsie modely (co je u Panaka a inych "znackovych" vyrobcov na urovni nizsej strednej, az strednej triedy) s androidom. Tak preto ma Panak tohto roku aj par modelov s androidom.
Tie najvyssie modely, ktore si uz Panak vyraba sam, android nemaju. A nema ho ani najnizsi model, lebo ho nemaju ani najlacnejsie Vestely.
Panak v oficialnom vyjadreni sice tvrdi, ze je to z jeho strany experiment s androidom. Ale pravda je len taka, lebo Vestel. Ak chcel mat Panak zastupene portfolio aj v tejto kategorii, tak bud by si to musel vyrobit sam alebo zobrat Vestel s androidom, resp. babrat sa s implementaciou vlastneho systemu. Isli logicky najlacnejsou cestou.
Samozrejme to nevylucuje ze zakaznici Panaka, si do buducna vydupu android.
Co ale mam zatial info, tak ten system este zatial trosicku drhne. Vraj to este nie je na urovni Philipsu/Sony.
Vďaka za vysvetlenie, prišlo mi to aj čudné že s tým Androidom začínajú práve v tejto nižšej triede... Tiež budem asi neskôr vyberať nejaký TV.