Zdravim , nakoľko mi odišiel po troch rokoch LG 55UJ630V , potreboval by som od Vás radu pri výbere nového . TV by slúžil primárne na Netflix , NAS/DLNA pozeranie filmov , hranie na PS5 .
-55-65 palca
-prosím už nie LG (okrem toho že celkom predčasne odišiel mal back light bleeding )
-TV bude vo vzdialenosti cca 3m od gauča
-rozpočet 800 € +- (850CHF)
-predbežne som sa pozeral na tento :
https://www.interdiscount.ch/de/tv-audi ... 0002317722
Ďakujem za každú radu
TV do 800 € +-
Re: TV do 800 € +-
Tu by ti urcite nikto LG (s vynimkou oledov) neodporucil.
Tazko nieco rozumne poradit ked sa clovek neorientuje na CH trhu a nema prehlad o cenach ci nejakych vypredajovych akciach.
U nas sa napr. da kupit Philips 55oled754 uz za nejakych 890€, tak tu by som ti odporucil priplatit, tych 90€, ale ake ceny ma v CH, v tom sa neorientujem.
Z tej stranky co si tu postol, je ten Samsung Q80T najzaujimavejsia ponuka.
Tazko nieco rozumne poradit ked sa clovek neorientuje na CH trhu a nema prehlad o cenach ci nejakych vypredajovych akciach.
U nas sa napr. da kupit Philips 55oled754 uz za nejakych 890€, tak tu by som ti odporucil priplatit, tych 90€, ale ake ceny ma v CH, v tom sa neorientujem.
Z tej stranky co si tu postol, je ten Samsung Q80T najzaujimavejsia ponuka.
Kiež by som vedel o tomto postoji k LG pred troma rokmi .
Viem ze su tu ine ceny a aj niektore modely a teda je tazko pomoct (napr. model Philips 55oled754 tu neni mozne ani kupit najlacnejsia OLEDka od Philipsu je 55OLED804 za 1299 CHF/1 205 € ) ale ak mate este iný model tak ho viem prezret cez CH weby .
www.digitec.ch
www.microspot.ch
www.interdiscount.ch
Zatial som teda naklonený tomu Samsungu Q80T co je v akcii . Dakujem
Viem ze su tu ine ceny a aj niektore modely a teda je tazko pomoct (napr. model Philips 55oled754 tu neni mozne ani kupit najlacnejsia OLEDka od Philipsu je 55OLED804 za 1299 CHF/1 205 € ) ale ak mate este iný model tak ho viem prezret cez CH weby .
www.digitec.ch
www.microspot.ch
www.interdiscount.ch
Zatial som teda naklonený tomu Samsungu Q80T co je v akcii . Dakujem
Pozri este LG OLED55B9. To je samozrejme lepsia kupa ako ten Samsung. I ked nieco nad limit, mozno ho niekde najdes za menej.
https://www.melectronics.ch/de/p/770359 ... n=deeplink
Inak to ze sa ti nieco pokazi je vec kusu a stat sa ti to moze u cohokolvek bezohladu na znacku. Kvoli jednej skusenosti nie je dovod zanevriet na nejakeho vyrobcu. S tymto oledom budes obrazovo o 10 galaxii inde ako u toho lowendu co si mal. To ze by ti tu nikto LG neodporucil nie je z dovodu nespolahlivosti ale z dovodu panelov, ktore do LCD davaju (opakujem, bavime sa o LCD, nie o oledoch). Ten tvoj predosli TV mal ten najvacsi hnus aky sa do televizorov montuje.
https://www.melectronics.ch/de/p/770359 ... n=deeplink
Inak to ze sa ti nieco pokazi je vec kusu a stat sa ti to moze u cohokolvek bezohladu na znacku. Kvoli jednej skusenosti nie je dovod zanevriet na nejakeho vyrobcu. S tymto oledom budes obrazovo o 10 galaxii inde ako u toho lowendu co si mal. To ze by ti tu nikto LG neodporucil nie je z dovodu nespolahlivosti ale z dovodu panelov, ktore do LCD davaju (opakujem, bavime sa o LCD, nie o oledoch). Ten tvoj predosli TV mal ten najvacsi hnus aky sa do televizorov montuje.