molnart napísal: So 10. Okt, 2020, 18:28
Realme 6 vyzera parametrovo super, ale Mediatek SoC by som stale nebral. ten 90 hz display je k comu vlastne dobry? skor mi to pride len ako zrut baterky. 64GB pamete by som sa tiez neobaval, ja mam na fone zabratych 48 GB pamate a som z tych co tam maju kopu offline hudby. ale jasne, ak budget pusti viac je samozrejme menej.
Niektori ludia su citlivejsich na stutter pri scrollovani napriklad, tam je vyssi refresh je dobry, dalej pri animaciach a podobnych veciach.
Ale pri nenarocnom uzivatelovy budes mat asi pravdu, ze to nemusi ocenit.
lele007 napísal: So 10. Okt, 2020, 18:23
Xiaomi uz nechce velmi, sucasny model jej dost blbne po troch rokoch, ja mam takisto xiaomi (redmi 4x), ale mne funguje perfektne. Co som pozeral testy tak moto g8 a galaxy m21 su na tom tak isto (lepsie fotia, len maju trosku slabsi procak atd) a cenovo vychadzaju cca rovnako..
64GB nebude stacit ak ona nepouziva skoro ziadne appky okrem messengera? Fotky by ulozila na SD kartu ako doteraz..
V takom pripade je 64GB v pohode. 3 roky su pri telefone dost dlha doba, hlavne pri budget telefone. Kazdopadne m21 vo verzii 4/64 je podla recenzii naozaj pomala a cim dlhsie bude pouzivana, tym to asi bude horsie, to Xiaomi alebo Realme spravia lepsiu sluzbu.
Odarom spominany Poco X3 je super, ale momentalna cena je nad rozpocet cca 30e. Na heureke je Redmi note 9 pro za nejakych 202e, aj ked ten obchod mi nic nehovori.