podla mna na programovanie je 13.3" vysoko nevhodne. Mimo docku je to malo produktivne/efektivne a na to, ze to budes mat stale v docku platis vysoku cenu za kompromis vykon vs chladenie vs vaha.
Kedze ta 13,3"/14,4" vedla napr. 24" je velmi malo pouzitelna. Predtym ako som presiel na 43" som mal 3x 24" a 14" laptop (Thinkpad T450-T470-T490) s FHD, kde sa to kvalitativne nechytalo ani na shitak 24" Benq LCD.
Ak by ti budget dovolil na nejaky repasovany, tak siel by som do Macbook Pro 16", alebo nove XPS 15".
NB pre programatora max 1800e
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: NB pre programatora max 1800e
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A co Latitude? https://www.dell-shop.sk/produkty/dell- ... 7310-2kp4y
Pozeraj hlavne notasy / znacky, ktore ponukaju NBD servis ( naisto viem, ze to ponuka HP a Dell). - nechces zbytocne pri vade notebooku cakat na reklamaciu dlhsiu dobu, kedze je pracovny, aj tyzden moze byt bolestny. (Pravdaze aj pri NBD sa moze stat, ze nie je diel skladom, takze je tam nejaka cakacka par dni). Z ostatnych znaciek ti velmi neporadim, kedze mam skusenosti primarne s Dellom.
K tomu napr. toto https://www.dell-shop.sk/produkty/dell- ... -452-bcoy
Pozeraj hlavne notasy / znacky, ktore ponukaju NBD servis ( naisto viem, ze to ponuka HP a Dell). - nechces zbytocne pri vade notebooku cakat na reklamaciu dlhsiu dobu, kedze je pracovny, aj tyzden moze byt bolestny. (Pravdaze aj pri NBD sa moze stat, ze nie je diel skladom, takze je tam nejaka cakacka par dni). Z ostatnych znaciek ti velmi neporadim, kedze mam skusenosti primarne s Dellom.
K tomu napr. toto https://www.dell-shop.sk/produkty/dell- ... -452-bcoy
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ak chces vykonnejsie cpu tak HP ZBook, Lenovo P-series (ale vraj su to sracky) alebo Dell Precision. ten firefly vyzera super, otazka ci ma zmysel priplacat za 4k displej
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Co mam skusenost so 4k na notasoch, tak za mna urcite nie ( XPS 13 a XPS 15 ).
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
aj 4K na 15.6" je nic moc, obraz je sice krasny ostry, ale Windows to skalovanie nema doriesene a skalovanie pri pripojeni externeho monitora je tragedia (ja mam len 125% na NB a 100% na 24", obe FHD a je to utrpenie).
Inak Firefly by som si nebol isty, ze ma slot na dalsi RAM modul, je to predsa len ten typ "ultra" notebooku, tak aby si neostal prekvapeny
Inak Firefly by som si nebol isty, ze ma slot na dalsi RAM modul, je to predsa len ten typ "ultra" notebooku, tak aby si neostal prekvapeny
kvalita sasi-material-mechanicky/thermal dizajn, suciastky, testy a kriteria stability-vystupna kontrola.
v podstate vyskladane z trochu drahsich veci (bom), inak je to rovnake.
to co by viacej pomohlo, napr ecc ram a profi/enterprise ssd, sa zial robi iba vynimocne.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ten elitebook 745 g7 čo postol molnart je podľa mňa najlepší...fajn kvalita,rozšíriteľná ram a cena vs výkon ostatné valcuje...tie i7U nemajú taký výkon a ceny tých bookov sú vyššie...i7h v lenove je výkonnejší ale kvalita toho nb poriadne zaostáva za elitebookom...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Tak nakoniec to vyslo na https://www.alza.sk/dell-latitude-5411-d6110370.htm , rozhodol hlavne vyrazne vykonnejsi procak ako Core i7 10510U, a ostatne je viac menej rovnake.
Dik za rady
Dik za rady