notebook do 670e
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: notebook do 670e
pepko: taky Asus nedovoil mi upgradnut RAM bez straty zaruky. Moznost upgradu bol iba cez shop kde som ho kupil. A takto to praktizuje viacero vyrobcov. Konstrukcia uchytenia je pri notasoch rozna a casto krat ked to otvara nejaky "estet" tak kryt skonci polamany a podobne. Treba si vzdy zavolat radsej a opytat sa na to, pripadne to potvrdit mailom, ze upgrade RAM, moze spravit aj v domacich podmenkach a sam.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
skor by ma zaujmalo ako by mali orist na to , ze uz tam ktosi cosi robil , kedze pred reklamaciou by som to vsetko preistotu aj tak vybral . jedin3 na srobikoch ze su hrqny troska osupane ale ked to sprwvi clovek opatrne . lebo na co inak by tam mali zmysel tie volne sloty . co mam cakst 2 roky na to aby som si tam dal dalsi hdd ?
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ten slot je tam na to, aby si si to zaniesol do servisu a ten tam vlozil tu ram/HDD a zobral za to 20€
ale ja to aj chapem. Kedze uz dnes notebooky nemaju jednotlive"dvierka" na pristup k slotm ram, alebo HDD, je nutne zhodit kryt, co castokrat vedie k zlomeniu niekoilkych uchytov, a mas pristup takmer celemu NB vratane dosky. Kde uz je co pokazit. A aj kopec youtube majstrov pokazi. Zlaty Dell/HP (biznis rady)
ale ja to aj chapem. Kedze uz dnes notebooky nemaju jednotlive"dvierka" na pristup k slotm ram, alebo HDD, je nutne zhodit kryt, co castokrat vedie k zlomeniu niekoilkych uchytov, a mas pristup takmer celemu NB vratane dosky. Kde uz je co pokazit. A aj kopec youtube majstrov pokazi. Zlaty Dell/HP (biznis rady)
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
posielal som min. 10 bookov od rôznych výrobcov do servisu,booky boli predtým otvorené,často aj upgradované a nikdy problém nebol...jednalo sa o nb od lenova,asusu,hp,aceru...tak fakt neviem...pochopiteľne nb by mal otvárať-rozoberať niekto,čo má o tom šajnu a nie drevo,ktoré obláme polku úchytov...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- spencer
- Používateľ
okey neska kupujem 1tb 2.5" a bufuci tyzden crucial 4gb ddr4 3200mhz za16e , bral by som aj 8gb modul ale ten je raz tak drahy a nemyslim si ze vyuzijem 12gb ram v tom notase . nasiel som na bazosi aj 8gb zs tu cenu , ale tusim 2600mhz , kedze ja tam mam 2933mhz asi by to bola skoda nehat bezat na tych 2600mhz ci , ani to nepocitim ?
Rozdiel medzi 2933 a 2600 si absolútne nevšimneš, osobne by som šiel radšej do tej 8GB 2600mhz, určite ti to viac pomôže ako 4GB na 3200MHz(ktorá bude aj tak bežať nakoniec na 2933)
- spencer
- Používateľ
error tak diky momentalne sa predala , lockam na nieco ine. hodil som tam 1tb hdd este tak super , zatial maximalne spokojny aj ked je este skoro , na baterke sa clovek narocnu hru dlho nezahra , ale to nevadi , potrebujem prenasat z chalupi do chalupi a to je ok s adapterom . teploty sa daju , crysis 3 high detaily fps okolo 45 -50 , teploty gpu : 70 stupnov a cpu okolo 90 - max 94 ale to bol len skok , ziadne extra dropovanie nepocitovat . niekedy ked nabieha nova scena to zo 2 sekundy , ale to bide skor hrou , lebo takty grafiky na jadre nepadaju kolisu medzi 1800 -1650 mhz , na pamati drzia stale 6000mhz . procesor 4,1 mhz tusim . diky za vyber ja som maximane spokojny , chladenie pri surfovani nepocut , viac usb by sa zislo , jedno zabera mys , jedno je volne .