Ahojte dámy a páni,
potreboval by som poradiť s výberom BT sluchadiel pre priatelku. Nakolko sa vobec v tychto typoch sluchadiel neorientujem tak pisem sem.
Vyuzitie bude ako doma, na pocuvanie hudby, filmov a takisto aj beh - ine sportove aktivity skor nie.
Priatelka si zatial vybrala model JBL T500BT.
Viete mi teda prosim vas povedat, ci v cenovej kategoriie do 50€, je nieco s lepsim pomerom ceny / kvality ?
Sobone by som uprednostnil:
-kvalitu konstrukcie (nech tie sluchadla cosi vydrzia)
-spracovanie
-vydrz baterie
pred nejakym nahananim sa za super kvalitou zvuku - na to mame ine sluchadla.
ďakujem pekne
BT sluchadla pre priatelku - do 50€
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 01:37
Re: BT sluchadla pre priatelku - do 50€
Pri tom rozpočte toho veľa nenyvymyšľaš. Hlavne ak to ma byť aj na behanie. V tejto kategorii su asi najlepšia kupa Bluedio, ale to su veľke sluchadla, takže nič pre frajerku. Kľudne skus tie JBL.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
mam tie jbl, ale bolia z nich usi ak ich mam na hlave dlho...u mna vyuzitie telefonovanie a nejake mulitmedia na NB - yt/filmy/atd
ak ich mam iba na telefonovanie tak vydrzia kludne aj cely tyzden, ak pridam nejake to denne pouzitie mimo telefonovania tak 3-4 dni
ocenujem hlavne moznost pripojenia dvoch zariadeni naraz, nie som nejak narocny na zvuk takze pri hudbe je to pre mna OK a nepostrehnem ani nejaku vysoku odozvu pri videach, spracovanie za ma tiez OK
ak ich mam iba na telefonovanie tak vydrzia kludne aj cely tyzden, ak pridam nejake to denne pouzitie mimo telefonovania tak 3-4 dni
ocenujem hlavne moznost pripojenia dvoch zariadeni naraz, nie som nejak narocny na zvuk takze pri hudbe je to pre mna OK a nepostrehnem ani nejaku vysoku odozvu pri videach, spracovanie za ma tiez OK
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
draha tiez pozera nieco na podcasty/hudbu, hlavne aby bolu cez cele ucho a nie "na ucho". tie bluedio ma zaujalo, bude to dobry vyber niektore z nich?
Su to sluchadla s veľmi dobrym pomerom cena/kvalita. Pod kvalitou sa mysli nielen zvuk, ale aj spracovanie (materialy). Väčšina modelov. Čo je u nich minus, je absencia aptx. Ale to ma maločo v tejto cenovke.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Skus si hlavne nejake vyskusat v obchode. Mne polovica nedrzi dobre na hlave o behu by uz vobec nemohla byt rec.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
To bluedio ma dost vele modelov, nejake konkretne odporucanie? Sam som celkom nalomeny, za taku cenu....
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja som zobral t7 plus, som zvedavy
Tie T7 + napriklad. Maju dobre ohlasy.Jednoduska napísal: ↑Pi 30. Okt, 2020, 12:03 To bluedio ma dost vele modelov, nejake konkretne odporucanie? Sam som celkom nalomeny, za taku cenu....