Black Friday vypredaj a nemam len VDSL u rodičov, resp. UPC CZ.
Nový router pre Telekom optický internet.
Re: Nový router pre Telekom optický internet.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Feb, 2015, 20:07
A ktorý si nakoniec kúpil.
ASUS RT-AX55, akurát som ho teraz kúpil, tak čakám na dodanie. Neskôr napíšem skúsenosti.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Feb, 2015, 20:07
Ja som kúpil tiež k optike od telekomu toto MIKROTIK RBD52G-5HacD2HnD-TC a zatiaľ som v testovacej fáze mal so pred nim TP-Link Archer C6 ale to nejak nestihalo ma to len jedno jadrový procesor a nejak to nestíhalo urutrovať.
Router kúpený, max spokojnosť, ďakujem za dobrý tip. https://imgur.com/swk7nrUCageJ napísal: ↑Ne 01. Nov, 2020, 23:28Black Friday vypredaj a nemam len VDSL u rodičov, resp. UPC CZ.
Ahoj, premyšlam tiez nad kupou ASUS RT-AX55 (nahrada za RT-N18U). Chcem sa spytat este pred tym ako sa rozhodnem, ako je na tom v porovnani Router Asus RT-AX56U - AX1800, Aimesh router (90IG05B0-BO3H00) popripade lacnejsim TP-Link Archer AX10? Nejake skusenosti?
Ide mi predovsetkým o dosah, prenosové rýchlosti a spolahlivost. Router bude pokrývať polovicku poschodového rodinného domu. Do nového routru bude prichádzat 1Gb optika a z neho viest kábel do druhého routru: TP link archer C6 ktorý pokrýva druhú časť domu. Za usmernenie vopred dakujem.
Ide mi predovsetkým o dosah, prenosové rýchlosti a spolahlivost. Router bude pokrývať polovicku poschodového rodinného domu. Do nového routru bude prichádzat 1Gb optika a z neho viest kábel do druhého routru: TP link archer C6 ktorý pokrýva druhú časť domu. Za usmernenie vopred dakujem.
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB