Nazdar mam otazocku chcel by som si kupit jednu 256 ramku do tretieho volneho slotu tym by som mal 1280MB ram ale frequencia by sa mi znizila na 333MHz oplati sa mi to? ci nahodou ta mensia frequencia nebude mat negativnejsi vpliv ako 1024MB ram 400MHz ??
diky.
Po prve napis sem zostavu , alebo si sprav aspon popis. To stes kupit kol MB ram ? Z 1024 - 1280 ? Ono zalezi ci vyuzijes viac pamete. Ze pojdu na 333 , bude mat dopad na taktovanie a zrejme Ti nepojdu ani dual.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
mam 1024MB ram a vela krat mi pri hrach robi tune up optimalizaciu vzdy mi chyba takych 100-200MB ram tak by to jedna 256 ramka vyriesila lenze potom 333MHz mam Athlon64 3000+ 2.0GHz 1024MB ram ASUS X1600PRO 80Gb HDD 300W zdroj
Tune UP ? Co to je za somarinu , odinstaluj a mas pokoj. Keby si este dosku dopisal , skor poradim , kedze ram sa nezapaja ani do jednej veci co si mi napisal.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
No ta 256MB bude o nicom. Radsi setri a potom uz 1GB kup , pripadne sa pozri do bazaru , ci dakto lacno nepredava. Apropo pozri si manual , mas tam popisane ake pamete Ti tam pojdu.
---Diablo--- napísal:a ten Tune up je dobry ta ramka by mi aj tak dosla lenze tune up ju zoberie od niekadial kde nieje az tak potrebna a pouzije ju tam kde treba
ono sa to urobi aj same, netreba ist proti prirode kebyze tam das jednu 256, dojdes o tie MHz a hlavne o dual channel...takisto pri jednej 512...
---Diablo--- napísal:a ten Tune up je dobry ta ramka by mi aj tak dosla lenze tune up ju zoberie od niekadial kde nieje az tak potrebna a pouzije ju tam kde treba
ono sa to urobi aj same, netreba ist proti prirode kebyze tam das jednu 256, dojdes o tie MHz a hlavne o dual channel...takisto pri jednej 512...
Ehm on ma 754 , nemyslim , ze tam ma dual chanel. Ani manual to netvrdi.