COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
free, Krcmeryho a podobne osobnosti beriem. Ich nazory su naozaj k veci, ale treba povedat, ze on a jemu podobny sa na vec divaju cisto z medicinskeho hladiska. Je ale potrebne sa na vec aj divat z ekonomickeho pohladu. Vieme ze najucinejsie je sa na cas zavriet, ale z ekonomickeho a dlhodobeho hladiska je to velmi zla cesta.
Do akej miery Matovic sa svojvolne rozhoduje neviem. Mozno kopec napadov maju druhy, len on si to privlastnuje. Mozno robi show a strhava pozornost na seba, aby ostatny mohli pracovat. Napriklad NAKA. Tych mozno je tu vela
Do akej miery Matovic sa svojvolne rozhoduje neviem. Mozno kopec napadov maju druhy, len on si to privlastnuje. Mozno robi show a strhava pozornost na seba, aby ostatny mohli pracovat. Napriklad NAKA. Tych mozno je tu vela
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tipujem to na jedného sabotéra ktorý to nakopíroval a vyhodil len kvôli tomu aby spochybnil hodnovernosť dokladu, očakávam že do novín už budú informovat o falzifikáte. Ale prakkti to už zazdielali na facebookoch a o to asi išlo..
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ani ja. Ale vždy, keď je niekde rozhovor s akýmikoľvek odborníkomi, veľmi opatrne hovoria, že sú veci, ktoré navrhovali (aj opakovane) a neprešli. Z toho sa dá vydedukovať, že tam všetko nie je v poriadku. Tí ľudia to nemôžu ventilovať na 100 % - sám si videl, čoho je Igorko schopný, keď s ním niekto nesúhlasí (Sulík, Kollár,...). Nemá problém potopiť hocikoho. Toto je podľa mňa obrovský problém. Spoločnosť sa tak rozdeľuje. Sú potom skupiny ľudí, ktoré majú tendenciu robiť napriek náročky. Nie je to dobrá cesta.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ano Matovic je neriadena strela a sprava sa ako male decko. Ale stale sa mi nechce verit, ze iba on "sam" sa rozhoduje. O urcitych veciach isto ano, ale tie naozaj klucove veci su podla mna riadene viacerimi ludmi. Ako vravim, musime sklbit dva pohlady, medicinsky a ekonomicky. Neda sa ist cisto iba jednou cestou, pretoze by to bol rychly koniec. Som zvedavy co nas najblizsie caka, ale ako sme si uz zvykli, musime pockat do piatku, pretoze pocuvat Igorkove vyjadrenia pocas tyzdna nema vyznam
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Veď vždy majú zasadnutie väčšinou aj s odborníkmi a majú hlasovanie. Ja neviem vy si to predstavujete že je Putin alebo čo.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes v skolke odomna pytali certifikat a ja nekonfliktny nemam problem ale.uprimne som sanoval tu upratovacku co to pytala od rodicov.nabuduce jej daju zbran a bude miesto policie.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
"Keby neboli real tak by nedosla policia vysetrovat."
akože nie? falošné rozhádzané bankovky by tiež nevyšetrovala?
akože nie? falošné rozhádzané bankovky by tiež nevyšetrovala?
Ne, ked niekto prekopiruje peniaze tak sa nedojdu pytat, ci niekto nestratil. Tak este raz pre jednoduchsich: stratilo ich MV z auta ked sli na OU. Vsjo jasno? Stvrty krat to nenapisem.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Mne bolo hned jasne, ze su real jak som videl, ze "policia preveruje pravost"....co trva asi 2 sekundy s uvckom ...za tym uz samozrejme bolo len ticho
Tento mesiac este minimalne 2 navstevy u lekarov, tak som zvedavy dokedy bude platit modry zdrap z vikendu...a ve ke su na infekcnom vraj s covidom len prastari ludia okolo 80r.
Tento mesiac este minimalne 2 navstevy u lekarov, tak som zvedavy dokedy bude platit modry zdrap z vikendu...a ve ke su na infekcnom vraj s covidom len prastari ludia okolo 80r.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
pri dunaji boli tento tyzden falosne 500vky rozhadzane a nikto neriesil
ITX >>> ATX