GEARS OF WAR 4
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: GEARS OF WAR 4
Ja som tak kúpil,potom to zas vypli a teraz znovu davaju
hmm to stahovanie patchov mi nejak blbne
//stalôe me to freezuje na poslednych 3 mb (
//nejaky slavny MS wstore error ... 0x80073cf9 ...este ,ze mi ziadny postup nefunguje ...
hmm to stahovanie patchov mi nejak blbne
//stalôe me to freezuje na poslednych 3 mb (
//nejaky slavny MS wstore error ... 0x80073cf9 ...este ,ze mi ziadny postup nefunguje ...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
neviem no ale tesil som sa jak svina na to (hral som chvilu prvu cast strasne davno) ale hlboke sklamanie
pravdepodobne sa moje priority zmenili odvtedy
strasne ma vytaca ten system krytia ale to asi patri k GW serii neviem,klinec tomu zabili tie cutsceny kazdych par minut..
ako pisem mam asi ine priority na fps hru
kazdopadne ms store si mozu strcit niekam,aby si clovek nemohol v roku 2016 vybrat kam chce hru naistalovat je troska pruser zvlast ak to ma 73GB (a od hry s takym objemom dat by som cakal aj nieco viac po grafickej stranke)
pravdepodobne sa moje priority zmenili odvtedy
strasne ma vytaca ten system krytia ale to asi patri k GW serii neviem,klinec tomu zabili tie cutsceny kazdych par minut..
ako pisem mam asi ine priority na fps hru
kazdopadne ms store si mozu strcit niekam,aby si clovek nemohol v roku 2016 vybrat kam chce hru naistalovat je troska pruser zvlast ak to ma 73GB (a od hry s takym objemom dat by som cakal aj nieco viac po grafickej stranke)
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
da sa to nastavit kam len si to musis manualne prednastavit
v kazdom pripade ano neni to nic uchvatne,ale ako zabava pri jimbeame s kamosmi na spliscreen je cool mne sa tie cutsceny pacia,kedze som uz neni hardcore hrac tak je to prijemne spestrenie a obcas som mal pocit,ze radsej by som pozeral tie sceny ako hral
v kazdom pripade ano neni to nic uchvatne,ale ako zabava pri jimbeame s kamosmi na spliscreen je cool mne sa tie cutsceny pacia,kedze som uz neni hardcore hrac tak je to prijemne spestrenie a obcas som mal pocit,ze radsej by som pozeral tie sceny ako hral
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
tak bod s lokaciou nainstalovania beriem spat,ale mohlo by to byt nejak pripojene aj k hre ked zacinas download
ale vsak uvidime mozno sa k tomu este vratim niekdey a zmenim nazor
ale vsak uvidime mozno sa k tomu este vratim niekdey a zmenim nazor
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Cavte hosi. Mam otazku ohladom starsich hier GOW2,3 a mozno 4 ak k tomu dojdem idem po poradi kedze jednotku som zahral len na PC. Mam Xbox One X a v nom mozem hrat tieto hry ktore boli pre Xbox-360 stiahnute digitalne z obchodu. Nomoja otazka je ako nastavim v tom Cestinu alebo titulky ceske alebo to nepojde vobec kedze to mam stiahnute alebo to nehram cez Xbox 360, neviete ako to nastavim? vdaka za info.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Normálne, mala by byť automaticky v CZ, ak nie je skús celý Xbox hodiť do češtiny.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- bassgenerator
- Používateľ
ved to som urobil hodil som cely xbox x pred instalaciou GOW3 do Cz a stale nič. cez dashboard.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Aj region aj jazyk máš Czech ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- bassgenerator
- Používateľ
vsetko aj naspat som to vratil aj znova restart a stale nic. zrejme digitalne verzie uz nebudu v tomto pripade v CZ jazyku
Stane sa že digital snema češtinu, napríklad Alien:Isolation je tiež CZ a xboxe čo som to naposledy hral CZ nebola.