Apple EarPods (drotove) - "military" alternativa

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Googler1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Jan, 2011, 23:19

Apple EarPods (drotove) - "military" alternativa

Príspevok od používateľa Googler1 »

caute,
po zvukovej stranke kvalitou mi uplne vyhovuju EarPods (nie AirPods), ale uz som ich znicili asi 6 (roztrhnuty kabel a obcas som ich aj zaslapol) preto potrebujem najst z pohladu zvuku podobne, ale zaroven odolnejsie a za prijatelnu cenu (idealne do 40 - 50 €). Uvitam ked budu mat aj podobny design ale vobec to nie je podmienka. Jedina podmienka je, aby to boli sluchadla do usi.

Diky za navrhy.
PS: Bezdrotove nechcem. par som uz vyskusal a nemam s nimi dobre skusenosti pretoze bud mali horsi zvuk alebo slabu vydrz alebo boli drahe.
Používateľov profilový obrázok
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Re: Apple EarPods (drotove) - "military" alternativa

Príspevok od používateľa Miso122 »

ked si znicil kabel a zaslapol ich, nic ine nepomoze. znicis aj hocijake ine.
ITX >>> ATX
Googler1
Používateľ
Používateľ

no najcastejsie sa mi "podarilo" znicit kabel a co sa kablu tyka tak napr. datove kable sa bezne daju zohnat s akokeby "textilnou" upravou a tie su dost pevne takze si myslim ze by mi dost vyriesilo problem keby som zohnal kvalitne sluchadla s textilnym kablom
Naposledy upravil/-a Googler1 v Pi 20. Nov, 2020, 03:12, upravené celkom 1 krát.
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Príspevok od používateľa Miso122 »

ITX >>> ATX
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Kazde lepsie spunty maju odpojitelny kabel. A v Cine su mraky kablov za par drobnych. A aj sluchadiel.
Earpody su zvukovo podpriemerne sluchadla. Za 5-6€ vies kupit zvukovo lepsie (a nie to neprehanam a neironizujem). Do 40-50€ to zvukovo bude uplne ina dimenzia.

Napr. KZ ASF, CCA C12. To su asi top sluchadla co sa daju kupit do 50€.
Googler1
Používateľ
Používateľ

diky pozriem si ich. Nevedel som o moznosti odpojitelneho kabla, idealny by bol textilny kabel, ten je podla mojich skusenosti pevnejsi.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert

Textilny kabel nemusi byt nutne pevnejsi. Zalezi na materiali, na samotnom vyhotoveni kabla pod textilom atd. Pokial je samotny kabel nahovno, nejaky uplet na nom ti nepomoze. A hlavne, u spuntov to nie je prave najidealnejsie riesenie.

Najodolnejsia forma prevedenia kabla na spunty je jeho zviazanie do "vrkoca". Drviva vacsina tych najlepsich inear kablov ma taketo prevedenie.
Googler1
Používateľ
Používateľ

pozeral som na YT nejake sound testy tych C12 a KZSX (viem ze z nejakeho YT testu sa neda kvalita odpocut / porovnat s realom), ale mal som dojem ze obidva tie modely su citelne menej basove ako EarPods. Bol to len pocit alebo pravda? Basy by som chcel mat aspon na takej urovni ako EarPods.
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

EarPods su najhorsie sluchadkla ktore som mal (nudzovo pouzite raz a vratene spat do skatulky) osobne mi vadilo ze mi nedrzali v usiach a vypadavali, tym padom som viac pocul okolie ako to co som mal zapnute, neviem podla coho merias pri nich bass ked ani poriadne nevojdu do usi
siel by som do KZ ASF, mam teraz KZ S2 a za tu cenu ulne OK lenze tie su bezdrotove
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert

Ak chce viac basov, tak radsej C12 ako ASF. Predsalen dynamicky menic znie inak ako cisto tlakove ASF.
Googler1
Používateľ
Používateľ

tie cca c12 si myslel tieto https://www.aliexpress.com/item/4000115512112.html?mp=1 ? Dufam ze mi to stihne prist do konca roka nech mi tam nenaparia clo :D
Dodavaju sa so stuplami alebo ich treba dokupit?
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert

Clo ti tam dať nemôžu. Rozhoduje datum nakupu , nie datum doručenia. To plati až na objednavky urobene po 1. januari.

Ano su to tie. V baleni maš 3 nastavce rôznych veľkosti. Použiť ale môžeš ľubovoľne z inych sluchadiel.
Googler1
Používateľ
Používateľ

aha, ohladom toho cla som nevedel, ze je to tak. Moze mi prosim niekto z Vas poslat link na bluetooth modul / kabel cez ktory mozem tie sluchadla pouzit bezdratovo? Z toho popisu produktov na CCA store sa v tom neviem akosi vyznat.
Diky.
Googler1
Používateľ
Používateľ

teraz som si uvedomil ze tie sluchadla z Ciny stoja viac ako 22€, takze mi tam mozu dat tak ci tak clo alebo DPH aj ked budu objednane este tento rok a v EU sklade ich nikde nevidim za rozumnu cenu. Vie mi niekto poradit ci je nejaka realna moznost vyhnut sa tymto poplatkom?
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

ja som mal tie KZ S2 za tusim 23 a nic som nedoplacal (ale to moze byt kludne nahoda), mal som pocit ze to slo do Holandska niekde a tam to prelepili a poslali dalej ku mne

Návrat na "Nákupná poradňa"